Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazad, biztosat csak jövőre mondhatunk, én magam részéről, HISZEK a csapatomban, és a bizalom is aszem ezek felé a játékosok(emberek) felé megvanCali írta:Nem kellene senkinek ennyire biztosnak lennie, abban, hogy a kedvelt csapata fogja megnyerni jövőre a Bajnokságot vagy a BL-t. Ez majd 2010 tavaszán dől el. Addig felesleges ilyeneket írkálni.
Senki nem lát a jövőbe!
abban a galaktikus madridban voltak olyan megmozdulások, amit a sztárlegjobbutánozhatatlankirály barcában idén sem lehetett látni. igaz nem hosszú távon, de 1-2 meccsen úgy játszottak, ahogy még senki más ebben a sportban.,..Inkább gondolj a 2003-2006-os "sztártemető" Real Madridra, amikor ehhez hasonló kaliberű nagy neveket igazoltak, aztán mit tudtak? Semmit.
Aláznibojanfan írta:én már nagyon félek tőlük. és valószínűleg még megy hozzájuk xabi alonso és arbeloa is. jövőre nagyon alázni fognak.
Nagyon erősek lesznek az biztos, de...bojanfan írta:én már nagyon félek tőlük. és valószínűleg még megy hozzájuk xabi alonso és arbeloa is. jövőre nagyon alázni fognak.
Nem kell félni.bojanfan írta:én már nagyon félek tőlük. és valószínűleg még megy hozzájuk xabi alonso és arbeloa is. jövőre nagyon alázni fognak.
höjj,a magas paripaJövőre is mi leszünk a bajnokok, ebben biztos vagyok! A Realnak jövőre: talán BL Elődöntő... De nekünk meg szerintem minimum döntő...
nem a rekordokra gondoltam,hanem a szép ,ötletes focira..azt azért sokan műveltékA Puskás féle Real Madrid. Úgy tudom ,hogy az általuk felállított rekordot is megdöntötte az idei Barca.
Istenem!bojanfan írta:én már nagyon félek tőlük. és valószínűleg még megy hozzájuk xabi alonso és arbeloa is. jövőre nagyon alázni fognak.
Én továbbra is tartom, hogy nekem nagyon tetszett a mozgása a gyereknek az EB-n is...Láttam benne a tehetséget. Ez van!Komolyan, nem igaz, olvassátok már el, mit írtam. Azt írtam, hogy az EB-n nem volt jó. Csoki meg azt, hogy igen.
A joga ott kezdődik, és ott is végződik, amit mi mutattunk. Utánozhatatlan.
Óriási ez a kép!Kb így megy ez:
Statiszika...Ott van az a szerencsétlen Huntelaar gyerek, akinél komolyan sajnálom a labdát, ha hozzáér, és ugye ott van Ibra, akinél 2szer eredményesebb volt a holland bajnokságban, válogatotban, meg mindehol kb...Aztán mekkora különbség van a két játékos közöt...És nem a Hód javára!Szerintem Higu kb. 2x jobb most mint Benzema... ha az egy ok, hogy Benz azért vágott keveset ebbe a szezonban a gyenge francia ligába,
Robben remélem igen, Higu biztos, hogy nem! Bőven kap majd időt köszönhetően annak, hogy sok poszton bevethető! És ugye még a taktikát sem tudjuk, lehet, hogy két csatáros felállás lesz, és akkor a másik poszt az ővé! (ha Raúlé, szétcseszem a tévét...)(Higu, Robben 2legjobb szvsz. elmegy)
Volt igen.marci. írta:köszi!biztos?nem gond?De lehet próbálkozni.![]()
nem csak ti vagytok a világon,nem esik mindenki hasra..volt már 1-2 ilyen csapat
És gondolod hogy ettől itt, bárki megijed?marci. írta:Na végre.. hivatalos lett![]()
sokan mondják itt ,hogy nem fog ez csapatként működni,de ha mégis..
akkor durva joga lesz
Úgy tudom, hogy 4-4-2őt játszottak, Madridba érkezése után tett nyilatkozatában azt mondta, hogy ezen nem kíván változtatni.arra meg kíváncsi lennék, hogy hány csatárral fog a reál játszani. pellegrini hogy játszatta a villarealt?
ennek örülök.mindorokke_barca írta:Marci:Amit írtál gondolom nekem is címezted. Bármikor vállalom a véleményem és bármikor ajánlom a tavaly nyári hsz-eimet, amikor volt szó Benzemáról. Egyáltalán nem szokásom játékosokról kialakult véleményemet ferdíteni attól függően, hogy melyik klubhoz állnak közelebb....
Szerintem Higu kb. 2x jobb most mint Benzema... ha az egy ok, hogy Benz azért vágott keveset ebbe a szezonban a gyenge francia ligába, mert nem volt csapat mögötte akkor kb. ugyanez megállapítható Higuról is, és azért ha nem is nagyon volt top formában a spanyol liga se tavaly, attól még így is színvonalasabb, mint a francia.Benga írta:Ja, szerintem Higu közel olyan jó mint Benzema. A tavalyi madrid támadószekciójából ő az egyetlen aki pozitívan lógott ki szerintem.
Amit írtál gondolom nekem is címezted. Bármikor vállalom a véleményem és bármikor ajánlom a tavaly nyári hsz-eimet, amikor volt szó Benzemáról. Egyáltalán nem szokásom játékosokról kialakult véleményemet ferdíteni attól függően, hogy melyik klubhoz állnak közelebb....