Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is a napokban néztem azt a filmet, de akkor nem tűnt fel, hogy a csávó hasonlítana Bojanra, de a képet elnézve tényleg hatalmas a hasonlóság
Főleg, ha Ibrának rosszul fog menni!Fecooo írta:nagyszerű, h Bojan lőtte a Barca első idei gólját. a cikkben szereplő képen látni, h a lába kezd izmosodni
Sok-sok gólt kívánok neki, biztos vagyok benne, h nagy jövő előtt áll, és ebben az évben már többet fogjuk pályán látni!
Tényleg nagy a hasonlóság, de ha jobban megnézed, az orruk különbözik leginkább.
én ezzel nem azt mondtam, hogy nem kaphat aranylabdát, csak azt, hogyha magasabb lenne, sokkal jobban tudna érvényesülni a fejjátékban. ami pedig szintén az előnyére válhatna.Sanama írta:Michael Owen még alacsonyabb mégis kapott aranylabdát...
Michael Owen még alacsonyabb mégis kapott aranylabdát...Puyol05 írta:Off: "Gai Assulin born April 9, 1991 in Nahariya is an Israeli professional footballer who plays for FC Barcelona Atlètic." - by wikipédiapalesz77 írta: de amúgy Gai hány éves(bocsi az offért), mert lassan őt is lehetne szoktatni.
ON: én is örülök, hogy Laporta mondta, hogy marad. szvsz a jövő egyik legnagyobb csatártehetsége. bár ha egy kicsit magasabb lenne az nem válna a hátrányára...[/url]
Off: "Gai Assulin born April 9, 1991 in Nahariya is an Israeli professional footballer who plays for FC Barcelona Atlètic." - by wikipédiapalesz77 írta: de amúgy Gai hány éves(bocsi az offért), mert lassan őt is lehetne szoktatni.
de, a Henry is eredetileg középcsatár, csak szélvészgyors, ezért szélsőnek is megfelel! nem tudom, hogy Kerrison milyen fürge, de kétlem, hogy annyira mint Henry. ezért szerintem is inkább a két fiatal lehetne középen, meg ahogy kinéz még Eto'o is. de amúgy Gai hány éves(bocsi az offért), mert lassan őt is lehetne szoktatni.Puyol05 írta: én akkor már Henry-t raknám be kcs helyére. baloldali támadóként meg rotálnának a fiatalok. (tudom, hogy mind a kettő kcs, dehát a francia is az nem![]()
)
én akkor már Henry-t raknám be kcs helyére. baloldali támadóként meg rotálnának a fiatalok. (tudom, hogy mind a kettő kcs, dehát a francia is az nemvkinga írta:Egyet nem értek, miért kell ezt a brazil srácot a Valenciának adni? Maradhatna nálunk. Nem tudom, hogy kellene-e akkor villa. A brazil srác, meg Bojan lennének a középcsatárok.
Rotálunk:Puyol05 írta:hogy mi lesz? lesz 3 nagyon tehetséges csatárunk. névszerint:Sanama írta:De,most,hogy megvettük Keirrison-t akkor mil esz 4-5-6 év múlva?
Ki lesz a kezdő,vagymi lesz?
Messi, Keirrison, Bojan. kell ennél több?
persze csak akkor lesz így, ha minden összejön. én szvsz örülnék neki
Igen. Ebből 1 szélső és 2középcsatár.Puyol05 írta:hogy mi lesz? lesz 3 nagyon tehetséges csatárunk. névszerint:Sanama írta:De,most,hogy megvettük Keirrison-t akkor mil esz 4-5-6 év múlva?
Messi, Keirrison, Bojan. kell ennél több?
persze csak akkor lesz így, ha minden összejön. én szvsz örülnék neki
hogy mi lesz? lesz 3 nagyon tehetséges csatárunk. névszerint:Sanama írta:De,most,hogy megvettük Keirrison-t akkor mil esz 4-5-6 év múlva?