Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg néha a játékosnak is kéne áldozatot hoznia a klubért. Nem tudom mit sz.rozik 1-2 millió eurón, amikor így is 8-9-et keres évente. Én életemben nem fogok soha 8-9 millió eurót látni, nem fogok egész életemben annyit keresni, mint ő most 1 év alatt. Így is adományozza a pénze egy részét, mert nem tud vele mit kezdeni (persze benne van, hogy jószívű, ez igaz is, de kizártnak tartom, hogy nem telik a maradékból 3 Audira). Hihetetlen, hogy ennyire pénzéhes legyen valaki, aki alapból élete végéig ellenne 1 évi fizetéséből. Mostmár azt mondom, hogy igaza van a klubnak, maradjon, de csak bizonyos feltételek mellett, 10 milliónál ne nagyon adjanak neki többet. Én is szeretném, hogy maradjon, de ha ennyire csak a pénz érdekli, akkor felőlem jöhet Villa. Oda kell rakni Eto'o elé egy 9-10 milliós szerződést, aztán ha tetszik neki, akkor jóvan, ha nem, akkor fel is út, le is út.MessiFan írta:néha áldozatokat kell hozni játékosokért és a csapatért is. Szerintem meg kell adni a követeléseinek megfelelően amit akar Samu! Szvsz megérdemli mert sokat tett a klubbért. Nagyon szeretném ha ebből a Villa ügyből nem lenne semmit és lehúzna itt még 1-2 évet aztán meg meglátjuk.
Maradj Eto'o!
Most csak én nem értem ezt a mondatot, vagy más sem?Lionel85 írta: Remélem nem marad majd jövőre a Barça, ha netántán idén nem sikerülne eladni és ingyen kéne megválni tőle, mert nagyon-nagyot bukna vele a klub...
vkinga írta:cps46 írta:Én nem emlékszem, hogy már tavaly is ilyen gondok lettek volna. Pep közölte, hogy Deco és R10 mellett Eto'o sem kell, aztán a klub el kezdte árulni, de 40 milkáért senkinek sem kellett, így itt maradt.
Az egész ott van elszúrva, hogy mindenki tudja, mennyit keres a másik. És ha egy 21 (most már 22) éves taknyos 11 milkát tesz zsebre, akkor miért ne kereshetne ennyit egy 5 éve a legmagasabban játszó játékos, aki ráadásul minden idők 12. legtöbb gólját lőtte a spanyol bajnokságban, pedig még "csak" 28 éves.
A klub meg ott szúrta el, hogy mindig akkor tárgyal a játékosokkal, amikor már csak 1 év van a szerződésből. Azt hitték, hogy Samuval is könnyű lesz, de bebukták. A kameruninak van egy-két ütőkártyája, és a lehető legtöbbet lóvét akarja kihozni a bizniszből. A más klubok felé tett irreális követelések egyértelműen jelzik, hogy mindenképp maradni akar, de a legjobb feltételek mellett.
Még mindig jobb ha valaki így akar pénzhez jutni, mintha bankot rabolna.
Nem értem, miért kell Messiről így írnod. Megérdemelte a fizetésemlést.
Ez a 21 éves srác egész évben igancsak nagy nyomás alatt volt, és fantasztikus szezont zárt. Messin a média miatt sokkal nagyobb volt a nyomás, mint Etón. Lehet, nagyon fiatal, de ezt nem mindenki tudta volna így végigcsinálni. Így elbírja a nyomást, az hihetetlen volt. Az az igazság, hogy Eto nem volt formában hosszú ideig. Alig lőtt gólt. Tudjuk, Messi kevesebbet játszott, mert pihent a döntő miatt. Ez nem egy meccs volt, és mégis több gólt lőtt. Tudom, hogy Samunak sokat köszönhetünk, de Messinek is. Xavi és Messi pótolhatatlanok. Azt is tudom, hogy Eto nagyon tud hajtani, és már sajnáltam, hogy mennyi helyzetet hagyott ki. Elfáradt a lába, és a fejében sem volt rend. Ahogy Messi fizetését megemelték, úgy Eto'o-jét is megtették volna, ha elégedettek lettek volna. Nem tudjuk, mi lehet a háttérben. Eto'o természete sem egyszerű. Leót a szakma nagyon bíztatja, az is biztos.
Azt gondolom, hogy Eto'o és Villa is a csapatban lesznek. Rengeteg mérkőzés lesz, és kell a rotálás. Erre készülnek Pepék. Muszáj lesz Eto'o-nak és Villának is elfogadni, hogy nem mindig fognak játszani. Nem fognak tudni annyi mérkőzést végighajtani. Nem lesz gond a padozásból. Azt gondolom, hogy sokszor lesz hétközap és hétvégén meccs. Többször, mint a legutóbbi szezonban és ráadásul ott lesz a VB is. Kemény lesz a következő szezon.
cps46 írta:Én nem emlékszem, hogy már tavaly is ilyen gondok lettek volna. Pep közölte, hogy Deco és R10 mellett Eto'o sem kell, aztán a klub el kezdte árulni, de 40 milkáért senkinek sem kellett, így itt maradt.
Az egész ott van elszúrva, hogy mindenki tudja, mennyit keres a másik. És ha egy 21 (most már 22) éves taknyos 11 milkát tesz zsebre, akkor miért ne kereshetne ennyit egy 5 éve a legmagasabban játszó játékos, aki ráadásul minden idők 12. legtöbb gólját lőtte a spanyol bajnokságban, pedig még "csak" 28 éves.
A klub meg ott szúrta el, hogy mindig akkor tárgyal a játékosokkal, amikor már csak 1 év van a szerződésből. Azt hitték, hogy Samuval is könnyű lesz, de bebukták. A kameruninak van egy-két ütőkártyája, és a lehető legtöbbet lóvét akarja kihozni a bizniszből. A más klubok felé tett irreális követelések egyértelműen jelzik, hogy mindenképp maradni akar, de a legjobb feltételek mellett.
Még mindig jobb ha valaki így akar pénzhez jutni, mintha bankot rabolna.
Guardiola elég tisztán kijelentette, hogy amiatt nem akar igazán szerződést hosszabbítani, mert így kellemetlen helyzet alakulhat ki egy másik elnökkel. Így most az új elnöknek kell tárgyalnia majd vele, ahol tisztábban lehet majd látni a sportprojektet.Varga Tamás írta:Egy érdekes gondolat jutott most eszembe. Lehet, hülyeségnek hangzik, de továbbgondolásra érdemes - szerintem.
Ugye, 2010 több szempontból is mozgalmas, érdekes év lesza Barcelona szempontjából:
- lejár Pep szerződése
- lejár Samu szerződése
- ELNÖKVÁLASZTÁST tartanak a Klubnál.
Azaz: Samu most kivár egy évet, kitölti a szerződését, küzd, hajt, gólokat lő. Ugyanis tudja jól: jövő nyáron egy másik Vezetőséggel kell tárgyalóasztalhoz ülnie. Nincs veszteni valója. Ő ráér. Lehet, úgy gondolkodik, hogy jön Rosell, és Vele könnyebben vergődik zöld ágra.
Persze, a jelenlegi vezetés ezt nem engedheti meg.
Másik oldalról: Pep 'kérésére' elküldik Samut, az utódja, betlizik, jön az új elnökség - amelyik Pepen kívánja ezért "elverni a port". Nem lesz igazuk, de hát tudjuk: az emberek gyorsan felejtenek, a szurkolók meg még gyorsabban.
Ez az én teóriám, gondolatom. Lehet, csacskaság, lehet, nem.
Mindenesetre már befejeződhetne!
piszkálódását már a klasszikó előtti sárgázásra,és azon kijelentésére értettem,h elmegy ha nem nyernek idén se semmit,stb.. Pep ezeket már tudván jelentette ki,h a formahanyatlásos R10,és Deco mellett már Eto'o sem kell,de őt egyértelműen nem a formája miatt,mintsem a hozzá tartozó "gondok" miatt nem akarta megtartani SZERINTEM. majd jött a szezon,és Eto'o tisztességesen melózott,és nem voltak "dolgai" ezért jött Peptől amit írt Xavinho is.Varga Tamás írta:Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...ozsimiki írta: zsoldos szóval kapcsban, igen, van kismillió zsoldos, de ezt most ilyen áron kell Eto'o nak még inkább hangsúlyoznia? ezzel a csapattal kell immáron második évet egymás követően "piszkálódni"? akikkel elért többször is a csúcsra?
Ha tévednék, sorry.
Ez pontosan így volt. Pep elhamarkodottan tett kijelentést,de utána amikor Eto'o bizonyított,Pep elismerte,hogy tévedett és betette a kezdőbe. Az persze nem eshetett jól Eto'o-nak ,hogy ki akarták dobni,valahol érthető... Remélem lesz megegyezés és marad.Varga Tamás írta: Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...
Ha tévednék, sorry.
Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...ozsimiki írta: zsoldos szóval kapcsban, igen, van kismillió zsoldos, de ezt most ilyen áron kell Eto'o nak még inkább hangsúlyoznia? ezzel a csapattal kell immáron második évet egymás követően "piszkálódni"? akikkel elért többször is a csúcsra?
gekkodan írta:Valószínűleg nem fogod fel Tamás, hogy egyszerű következtetéseket vonok le egy egyszerű egyenletből.Varga Tamás írta: ...
Egyszerűbben: Eto'o szerződése jövőre lejár -> második nyár telik úgy, hogy se hosszabbítás, se eladás -> 36 gólt rúgott az utolsó szezonban -> logikus volna, hogy megtartjuk, mert BEVÁLT -> vagy ekkora hülye a vezetőség, vagy olyat kér a srác, amit nem lehet / nem szabad teljesíteni a többiek miatt.
Ha ebből neked az jön le, hogy antikrisztusnak tartom a srácot, vagy közellenségnek nyilvánítom, akkor nagy bajok vannak feléd is.
Nem utálom Eto'o-t, sőt azzal kezdtem, hogy tisztelem amit tett a csapatért és történelmet írt. De ez nem jelenti azt, hogy bármi áron felmentem a hibái alól és elnézem azt a nyilvánvaló tényt, hogy a megegyezés hiányában Ő is sáros. Mert tény.
Vagy ahogy a Te logikád szokta mondani: tán megkérdőjelezed Pep Guardiola szakmai tudását kedves fórumozó? Tán annyira hülyének nézed a csapat vezetőit, hogy lemondanak egy már bevált és gólérzékeny támadóról? Szerintem akkor mondanak le, ha a követelése irreális.
Nem mondom el többet ezt az egészet. Nagyon nem érted, hogy miről beszélek, de nem is baj, mert nem mi döntünk. De ha az egészből neked az jött le, hogy Eto'o az antikrisztus/közellenség, akkor túl sok politikát néztél az utóbbi időben
Valószínűleg nem fogod fel Tamás, hogy egyszerű következtetéseket vonok le egy egyszerű egyenletből.Varga Tamás írta: ...
Hát, ilyen sajnos nincs a kezemben.Varga Tamás írta:Tamás!
Mivel Te írsz ide cikkeket, fordítasz cikkeket, lenne egy kérésem:
Mutasd meg azt a cikket, interjút, amit Samuval készítettek, és abban Ő elmondja, hogy mennyit szeretne!
Nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem hiteles forrásra!
Nem is eurobarcás cikkre, hanem megfelelő hivatkozási helyre. Pl. El Mundo Deportivo, 2009. június 2-i számában nyilatkozta ezt Eto'o, vagy ügynöke!
Köszönöm!