Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt még ne vegyük kézpénznek...sőt...ez semmi.Fecooo írta:a cikk továbbá arról is beszámol, h Samu is és a vezetőség is rugalmasak, tehát meg fognak állapodni a folytatásról (ez utóbbit én tettem csak hozzá)
a cikk továbbá arról is beszámol, h Samu is és a vezetőség is rugalmasak, tehát meg fognak állapodni a folytatásról (ez utóbbit én tettem csak hozzáRivaldinho írta:Most olvasom a sport.es-főoldalán az ügynöke mit mondd :
'Ha csak nincs egy 180 fokos fordulat, Eto'o marad a Barcában!'
1épként, szerintem nem fog elmenni. Jobban érdeklik a sikerek mint a pénz szvsz.
Szintén rengeteg madridista mondogatja, hogy örült volna e három csatárnak, csak miután a klubjukat letojják ezek a csatárok, mindjárt egyszerűbb azt mondani: "ááá, nem is olyan jók ezek a csatárok"szajko írta:Rengetek madridista mondogatja, hogy bárcsak ilyen csatáruk lenne, és jobbnak tartják Villánál, Ibránál, vagy Torresnél...
OFF: a fórum topicjai meglehetősen ismerős néven futnak...socio66 írta:egészen pofás magyar oldala van a citynek!pistinho írta:Nem tudom hogy szabad e linkelni, de érdekes lehet. Nem tudom mennyi a valóságalapja.
Rekordfizetés Etonak
egyre inkább szűkül a kör, és Eto nálam az a játékos, akit a pénz meggyőz![]()
nem is gondoltam volna.
egészen pofás magyar oldala van a citynek!pistinho írta:Nem tudom hogy szabad e linkelni, de érdekes lehet. Nem tudom mennyi a valóságalapja.
Rekordfizetés Etonak
egyre inkább szűkül a kör, és Eto nálam az a játékos, akit a pénz meggyőz
Mit is akartál írni? Csak, mert Robinhónak semmi köze nem volt a Barcához... Ha Ronaldinhot akartál, akkor meg csak egy cseppet írtad el a nevét...igeorgy írta:Eto'o nem mutatja annak a jelét, mint anno a többi szent tehén lásd Roninho, Deco, az
Amíg itt játszott(és remélem még sokáig itt is játszik) bebizonyította hogy szívből odateszi magát minden meccsen.LM10 írta:Remélem, h Eto'o nem a Citybe megy. Mert akkor ő tényleg egy zsoldos...Azt nem szeretném
Ugyanúgy féltem Eto'ot is mint Guddyt!MessiFan írta:Úgy tűnik tényleg az lesz a vége hogy Eto'o távozni fog.. Ennek én cseppet-sem örülök. Mind1 még nem dőlt el semmi. Várom a híreket hogy mi lesz. Ha tényleg elküldik akkor nagyon szomorú leszek.. Mert már elküldték Syl-t..