Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem eligazolnak. Csak kölcsönbe. Amúgyis 45-t szeretne a Valencia. 5 millióért adjuk nekik kölcsön őket teóriám szerint. Keirrison 2 évre, Cáceres 1. Nah off az ámodozásból.thierryhenry írta:Fernando írta:
Én ezzel simán kiegyeznék, hogy 40 millió + Cáceres, Keirrison kölcsönbe. Mert:
1. Villáért 40 fölött kér a Valencia
2. Kéne nekik egy csatár és egy védő, Villa és Albiol helyére
3. Nálunk egyik sem kapna elég játéklehetőséget, Valenciában sokat fejlődhetnének
Szerintem így sok lenne
30-35millió+Cáceres, Keirrison elég lenne
Állítólag a MU most 47-et adna Villáért,amiből a Valencia simán vehetne akár 2 jó csatárt is. Csak az a kérdés,hogy Villa menne-e Angilába.Fernando írta:Én ezzel simán kiegyeznék, hogy 40 millió + Cáceres, Keirrison kölcsönbe. Mert:
3. Nálunk egyik sem kapna elég játéklehetőséget, Valenciában sokat fejlődhetnének
Fernando írta:
Én ezzel simán kiegyeznék, hogy 40 millió + Cáceres, Keirrison kölcsönbe. Mert:
Ha Eto menni akarna akkor én is belegyeznék. De nem nyilatkozott ezért nem tudom hogy mit szeretne a klub és Samu. Ha eladnánk akkor jöjjön villa mert tényleg jó ötlet hogy +odaadunk 2 játékost!Fernando írta:Én ezzel simán kiegyeznék, hogy 40 millió + Cáceres, Keirrison kölcsönbe. Mert:
Ezzel tökéletesen egyetértek!!!Fernando írta:Én ezzel simán kiegyeznék, hogy 40 millió + Cáceres, Keirrison kölcsönbe. Mert:
Velük legalább nem hiszem,hogy sok gond lesz.TZS írta:Puyol és Marquez ha jól tudom.
Én nemtudom, de ha igen akkor szerintem egyikkel sem lesz problémaTZS írta:Puyol és Marquez ha jól tudom.Xavinho írta: Meg tudná mondani valaki,hogy kivel kellene még idén hosszabbítani ?
Puyol és Marquez ha jól tudom.Xavinho írta: Meg tudná mondani valaki,hogy kivel kellene még idén hosszabbítani ?
Nem mindenképp.Barcaman14 írta:Hát Eto'o-val mindenképpXavinho írta: Meg tudná mondani valaki,hogy kivel kellene még idén hosszabbítani ?
Hát Eto'o-val mindenképpXavinho írta: Meg tudná mondani valaki,hogy kivel kellene még idén hosszabbítani ?
piton írta:a sport.es szerint Keirrison az első idei igazolásunk!
Úgy h olvasd el a főoldal második cikkjét és rájösszgyuri03 írta:bocs ha hülyeség de miért segíti elő a villa ügyet keirrirson vagy ki?
tökmindegy,úgysem nálunk játszana még most.MQuC írta:Keirrison gyerekről nem tudok sokat. Milyen igazolás lenne?