Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eladni 2-3 év múlva?MessiFan írta:Jó, hogy hosszabbítottunk Toruéval mert 2-3 év múlva már lesz olyan jó Busquets mint Yaya. Akkorra már el lehetne adni de persze ez csak a jövő.. Örülök hogy továbbra is itt fog játszani!
Főleg a BL döntőn játszott nagyon nagyot olyanokat meg mert csinálni közép hátvédként mint védekező közép pályás ként jó hogy hosszabbított.Fernando írta:Nagyon fontos tagja a csapatnak. örülök, hogy sikerült hosszabbítani vele. Szerintem ha ő nem lett volna tavaly nem biztos, hogy mind 3 kupát eltehettük volna.
Ha már itt vagyunk én úgy emlékszek hogy Xavival tavaly hosszabbítottunk nem? Szóval az egész középpálya megoldva évekre. Fabregas még előbb utóbb úgyis visszatér. Valaki nem tudja Ininek meddig szól a szerződése?kabekabe írta:Legalábbis egy ember belőle, egyébként annyiban igaz, hogy úgy néz ki sokáig játszik még itt Sergi, Ini... csak aa kp.-ról. Remek hír örüljünk neki.Mikaos írta:Hosszabbítás: confirmed.
Forrás: www.elmundodeportivo.es
Végre egy igazán jó hír! Középpályánk meg van oldva évekre.
Barcaádám: a legfrissebb cikk a főoldalon(5-6- millió évente)
Legalábbis egy ember belőle, egyébként annyiban igaz, hogy úgy néz ki sokáig játszik még itt Sergi, Ini... csak aa kp.-ról. Remek hír örüljünk neki.Mikaos írta:Hosszabbítás: confirmed.
Forrás: www.elmundodeportivo.es
Végre egy igazán jó hír! Középpályánk meg van oldva évekre.
ezt önmagára értette, nem akar magának nagyon hosszú távú szerződéseket, hanem inkább többször megújítani az új helyzethez mérten...lui1698 írta:valamelyik meccsen mondta a szpíker, hogy Pep a rövidtávú szerződések híve. szerinte a hosszútávú szerződés kényelmessé teszi a játékosokat.CFirpo3 írta:Keveslem ezt a 2012-t, de sztem Pep úgy gondolkodik, h 2-3 év múlva már Sergi B. lesz a vkp-ja a Baracának és akkor már nem lesz szükség Yayara
belegondolva van benne vmi...
Valóban ezt mondta egyszer és nem komálja az előre aláírt 5 éves szerződéseket évi 10 millás fizetéssel...amivel teljesen egyetértek hisz mi a garancia h ugyanazért a pénzért 4 év múlva is ilyen teljesítményt/hozzáállást nyújt egy játékos???Semmi...sőt a teljes (hosszú távú)anyagi biztonság tudatában inkább csak visszaesik a teljesítménye (valszeg) ! Csak ezt magyarázd meg egy Eto'o-nak !!!na mindegy a lényeg h Yaya marad és Busquetsel együtt két bomba vkp -énk van , remélem ez elég is lesz a jövő szezonra !?!lui1698 írta:kCFirpo3 írta:Keveslem ezt a 2012-t, de sztem Pep úgy gondolkodik, h 2-3 év múlva már Sergi B. lesz a vkp-ja a Baracának és akkor már nem lesz szükség Yayara
valamelyik meccsen mondta a szpíker, hogy Pep a rövidtávú szerződések híve. szerinte a hosszútávú szerződés kényelmessé teszi a játékosokat.
belegondolva van benne vmi...
Nagyon örülök neki, jövőre remélem kibővítik bőven ezt a szerződést, hosszú évekig sokmindent megoldana Yaya!TZS írta:Hál' Istennek megoldódott Yaya ügye! Bár én 1 helyett vagy 4 évvel hosszabbítottam volna.![]()
Nálam kétség sem fért hozzá, hogy megegyeznek majd a felek, és maradni fog.
Így tovább Yaya!!
valamelyik meccsen mondta a szpíker, hogy Pep a rövidtávú szerződések híve. szerinte a hosszútávú szerződés kényelmessé teszi a játékosokat.CFirpo3 írta:Keveslem ezt a 2012-t, de sztem Pep úgy gondolkodik, h 2-3 év múlva már Sergi B. lesz a vkp-ja a Baracának és akkor már nem lesz szükség Yayara