Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak volt olyan hír is, hogy a Valencia akart egy csatárt is biztosan, így ezt bevonta a Villa üzletbe. A Madrid meg nem akarta őt még odaadni. Jó húzásnak tűnik ez a Kerrison.nexam írta:mintha olvastam volna egy negredo +32-rőlEgyébként ugye azt mondják, hogy Villa azért nem ment Madridba, mert a Real nem akarta odaadni Negredot.![]()
mintha olvastam volna egy negredo +32-rőlEgyébként ugye azt mondják, hogy Villa azért nem ment Madridba, mert a Real nem akarta odaadni Negredot.
piton írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9476
De jót röhögtem miután ezt újra elolvastam!![]()
Így van! Ez nem FM,hogy vannak értékei egy játékosnak,és ha átlagban 16körüli akkor jó lesz.Rivaldo11 írta:Albiollal nagy vásárt csináltak a kövi szezonban Hitel Madrid néven játszó fővárosiak. De összességében továbbra is csak azt tudom mondani hogy hiába vásárolgatnak, a labdarúgás ennyire nem lehet egyszerű, mint amilyennek a megalomániás láttatni szeretné.
Hát szerintem fog tudni mivel a La Liga nem az éppenséggel kemény védőiről híres (tisztelet a kivételnek),de hogy a gólokat termelni fogja-e azt nem tudom. Szerintem a Barca ellen ugyan úgy meglesz fogva majd mint az idén volt a BL döntőbenDanka00792 írta:Nem tudom miért gond, ha "becézgetjük" a sztárokat. Néha Eto'o-t énis Tető'ő-nek szólítom.![]()
![]()
Egyébként kiváncsi leszek, nagggyon kiváncsi hogy mit fog produkálni CR a La Ligában, hogy fogja termelni a gólokat, tud e ficánkolni.
Az átszokással nem lesz nagy baj ha már csak azt nézzük h portugál és a portugál foci azért hasonlít vmennyire a spanyolra. A letaszítás meg nem lesz meg neki az tuti most már Messit nem fogja utol érni erre az évre tutira nem és remélem többet sohamarci. írta:Remélem gyorsan átszokik,és letaszitja Messit a trónról(ha még le lehet)
Remélem gyorsan átszokik,és letaszitja Messit a trónrólEgyébként kiváncsi leszek, nagggyon kiváncsi hogy mit fog produkálni CR a La Ligában, hogy fogja termelni a gólokat, tud e ficánkolni.
Nem tudom miért gond, ha "becézgetjük" a sztárokat. Néha Eto'o-t énis Tető'ő-nek szólítom.marci. írta:Nem tudom ,miért nem lehet rendesen leirni a nevét,szerintem ennyit meglehetne neki adni!a realé cristrinyáldo![]()
benficaÉs hova ment?
Értelek.messi6502 írta:Én arra gondoltam, hogy a mostani ifisták - nem pedig akiket felhoztunk -, tudják tartani a már felhozottak szintjét.miihii írta:Tiszta sor...
Pontosan ezt írtam én is,valamint cantera is elismerte,h a mostani fiataljaink óriásiak.
Ez a mondat úgy hangzik,mintha mást írtam/unk volna
Ellenben cantera azt írta, hogy nehéz lesz tartani ezt a szintet.
És hova ment?CS0ki írta:
Ja, és végre megszabadultunk Saviolától...Ha már soha nem játszott legalább nem kell fizetni neki azt a nem kevés pénzt...
Kamu...mármint a második része biztos!Ribéry igent mondót a Real ajánlatára újabb madridi igazolás
Lehet nagyobb esély lesz a bajnoki címre de attól még hogy leigazolnak minden fűt-fát még nem lesz jobb csapat..
Én arra gondoltam, hogy a mostani ifisták - nem pedig akiket felhoztunk -, tudják tartani a már felhozottak szintjét.miihii írta:Tiszta sor...
Pontosan ezt írtam én is,valamint cantera is elismerte,h a mostani fiataljaink óriásiak.
Ez a mondat úgy hangzik,mintha mást írtam/unk volna
jaja ezt én is hallottam mikor Horty elvtárs a Barca tévében mondta. 55 millio eurót fizettek a blancok a bayoroknak...bojan95 írta:Ribéry igent mondót a Real ajánlatára újabb madridi igazolás
És a Bayern mit mondót...?bojan95 írta:Ribéry igent mondót a Real ajánlatára újabb madridi igazolás
Azért még korai temetni őket szerintemMikaos írta:Két dolgot sajnálok nagyon:
Az egyik Kaká igazolása, másik pedig Albiolé. Mindkettőt tehetséges és jó játékosnak tartom, de ez lesz a vesztük. Kaká felelőtlen volt szerintem a 6 éves szerződéssel, Albiol pedig akarata ellenére kényszerült Madridba menni, ahol nem nagyon fog kapni helyet az első csapatban, így a válogatott szereplése is veszélybe kerül.
Ráadásul mindkettő szimpatikus játékos, kár értük.