Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
chonggy írta:nekem van egy problémám a PES 09-el...amikor játszom,néha kidob a játékból...csak úgy egyszerűen kidob...van,amikor a mezválasztásoknál,van mikor a menüben...elfeketedik,és kiír vmi üzenetet,majd kikapcsol a játék...sztem a mentésekkel van a gond,mert mikor mentések nélkül játszom,zsinórban 5-6 meccset is,semmi probléma...azután lementem,és mikor újra bekapcsolom,kezdődnek a problémák...tudna valaki segíteni??
a 2008as pesben mgé jobb irányítás volt sok csel kombó volt sőt be is lehetett állítani a jobb analóg kart 1234 ahol egy csomó cselt lehetet csinálni meg volt még több is..(pl 3x D ha az neked a lövés akkor ollózik, 3xQ E nagyon technikás játékosokkal a flip flap stb.)LM10 írta:Én régen mindig Fifáztam, akkor még a PES gyerekcipőben járt. Aztán idén kipróbáltam a PES09-et és sokkal könnyedébb az irányítás mint a Fifánál. Szal aki Fifázott és utána Pesezik, az utána ne Fifázzon mert egyszerűen nehéz lesz irányítani a Fifát. Jövőre meg sem szerzem a Fifát csak a PES10-et.
A pes3 volt az első, pc-s pes. inkább az járt még gyerekcipőben, de azt se tudtam már lerakni. Ázsiában nagyon nagy múltja van a játéknak.lopakodo írta:06os Pes is verte már a fifát...És akkor még gyerekcipőbe járt
pontosan nem tudom de az tuti hogy október vége november közepe felé várható én is csak ennyit tudok de várom nagyon
marci. írta:Ronaldot hol tudom megtalálni?
..és amikor rámenné az installra kidob ilyen kis üzenetet?Nekem is ugyanezek vannak. Csináltam mappákat ahogy fcbarca is mondta de ugyanolyanok a mezek mint régen. a kitpachem sem műkszik nem tudom mi lehet a baja....
Nekem is ugyanezek vannak. Csináltam mappákat ahogy fcbarca is mondta de ugyanolyanok a mezek mint régen. a kitpachem sem műkszik nem tudom mi lehet a baja....
majd holnap jelentem...Puyol05 írta:chonggy írta:vki megmondaná,hogy a PES09-ben a master leagueban hogyan kell,ha valakit le akarunk igazolni,cserét ajánlani??tudom,kölcsönbe hogy kell hivni,meg megvenni,de cserélni nem..![]()
biztos h lehet,mert nekem már kináltak cserét...pls help?!
open trade. ott tudsz cserélni. először rámész akit le akarsz igazolni, majd open trade és kiválasztod, hogy kire akarod cserélni a saját csapatodon belül.
ha nem tudsz cserélni, akkor az azért van, mert a játékosnak -akit le akarsz igazolni- nincs csapata. rem segítettem
chonggy írta:vki megmondaná,hogy a PES09-ben a master leagueban hogyan kell,ha valakit le akarunk igazolni,cserét ajánlani??tudom,kölcsönbe hogy kell hivni,meg megvenni,de cserélni nem..![]()
biztos h lehet,mert nekem már kináltak cserét...pls help?!