Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is bírtam. Szerintem is jó hogy el ment a Benficába ott legalább játszani fog.IGAZA volt hogy el ment a barcából mert nem játszott sokat de a reálban még annyit sem.Barcaman14 írta:Végre!!Otthagyta Madridot.Én mindig is bírtam a srácot.Nem értem miért nem kapott több lehetőséget a csapataiban.Szerintem a Benfica megfelelő hely lesz számára.Még mindig csak 27 éves.Sok sikert neki.
Hát azért akármennyire az angol a legerősebb bajnokság, a Panathinaikos jobb csapat mint Sunderland. Cissének volt 2 igen durva sérülése, de még most is elég jó játékos, sztem jó lesz neki a Pana. Nihaton én is meglepődtem, idén nem alkotott nagyot, de az ezt megelőző években nem szűkölködött a gólokban.MessiFan írta:Cissé olyan mint Baros. Egyre lejjebb és lejjebb kerül a ranglétrán...
Végre!!Otthagyta Madridot.Én mindig is bírtam a srácot.Nem értem miért nem kapott több lehetőséget a csapataiban.Szerintem a Benfica megfelelő hely lesz számára.Még mindig csak 27 éves.Sok sikert neki.nexam írta:ha már itt tartunk kedvenc kis focistánk Javier Saviola a Benficába igazoltEz nem normális mit akar elérni a a besiktasban pedig jól játszik Confused![]()
![]()
![]()
![]()
és ez hivatalos![]()
ha már itt tartunk kedvenc kis focistánk Javier Saviola a Benficába igazoltEz nem normális mit akar elérni a a besiktasban pedig jól játszik Confused
És ha ez sem elég ott van Altidore is.Fernando írta:Hát lassan már 30 éves lesz Nihat és az utóbbi időben nemis ment neki úgy már. Ott van Rossi, ott van Llorente. Valahol érthető. Cissé szerintem maradhatott volna a PL-ben. Bár a sérülése óta sajnos megsem közelítette régi énjét.
Ebből a Pana-ból több is lehet akár, mint tavaly. Végre Henk összerakott egy csapatot.
Legutóbb azt olvastam, hogy ha nem győzi meg Pellegrinit (gondolom a felkészülési meccseken, stb.), akkor mehet tovább ismét. De hogy kölcsönbe vagy véglegesen, azt nem tudom.albicelesteX írta:Valaki nem tudja Ezequiel Garay-nak mi lesz a sorsa?
Frank elkezdett melózni.visca el barca írta:leo francogalata
Sajnos ez (is) egy jó igazolása a Madridnak. Kedvelem Albiol játékát, és ráadásul igen fiatal is.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 43021.html
Eddig ez nem tetszik a legjobban!!!
az lehet, hogy nem egy világsztár, de azért ennyi gólt termelni az nem kis dolog szvsz...danko94 írta:Amugy meg az osztrák bajnokságban gólkirálynak lenni nm egy nagy dolog, valszeg nm egy világsztár![]()