Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Casillas már a Barcában látja Villa-t. Ennyi a lényeg
És akkor nem beszéltünk még Neymarról. A Santos játékosa, még csak 17 és nagy ígéret.szbalint88 írta:Egy ilyesmi brazil zsákbamacskát meg kéne próbálni. (Hogy honnan teremnek ezek ott elő?)
Végülis Henrique is ilyen igazolás volt.szbalint88 írta: Egy ilyesmi brazil zsákbamacskát meg kéne próbálni. (Hogy honnan teremnek ezek ott elő?)
az uccso 8 meccsen játszott, úgy hozták fel ifiből ha jól tudom. De igazából csak kicsit off jelleggel linkeltem be, nagyon tetszik a játéka, még ilyen kis rálátásból is. Ezzel együtt szinte biztos hogy nem vesszük meg.kristop írta:ügyesügyes, de talán nem egy olyan játékost kellene leigazolni, aki még a saját klubcsapatában se játszik.szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=LcZPye-oSqY
kegyetlen a srác. A MU már 18 M fontot tett érte, Cé helyére. Egy ilyesmi brazil zsákbamacskát meg kéne próbálni. (Hogy honnan teremnek ezek ott elő?)
ügyesügyes, de talán nem egy olyan játékost kellene leigazolni, aki még a saját klubcsapatában se játszik.szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=LcZPye-oSqY
kegyetlen a srác. A MU már 18 M fontot tett érte, Cé helyére. Egy ilyesmi brazil zsákbamacskát meg kéne próbálni. (Hogy honnan teremnek ezek ott elő?)
Ez igy igaz,mindenben egyetértek veled,csak már jönne minnél hamarabb.barca0417 írta:Remélem ha Villa idejön, azt nem azért teszi mert a Reálba nem sikerült mennie.
Amúgy az Eto'oval való hasonlítással kapcsolatban: talán jobban lövi a szabadot, bár Samu lőtt azért a válogatottban szabigólokat, szóval ez sem biztos. Villa nem egy klasszikus "9"-es csatár, inkább játszósabb,kaputól messzebb lévő, ezért nem biztos hogy Eto'ot 1 az 1 ben igazán jól tudja pótolni. De mivel ilyen játékos csak Torres van és kell valaki, mivel Eto'o lelép, akkor azért jó lesz Villa.
Csak megfelelően össze kell szoknia Henryval és Messivel és nekik pedig megszokni azt hogy Villának más a mozgása, stílusa mint Samunak.
Persze most sok újat ezzel nem mondtam, de akkor is.
A lényeg, hogyha jön Villa akkor üdvözöljük és drukkoljunk hogy hozza a legjobb formáját.
idén is mindenki védekezetthajnesz írta:
Villáról meg az a véleményem,hogy nem ilyen típusú csatár kell,hanem olyan olyan mint Ibra,aki erős,stb.
Jövőre ellennünk mindenki védekezni fog,és kellene előre egy ember aki megtartja a labdát,kicsit lökdelődzik,stb...
Mára ennyit,lehet fikázni,de erre csak azt tudom mondani az idő majd igazol engem...
No, nézzük.gergo9 írta:Hát igen zsákbamacska kb akkora mintha Valdés helyére Casillas-t hoznánk. Villa-nál kevesebb olyan játékos van aki kissebb rizikót jelentene.
Konkrétan ezen a poszton sztem senki.
Pozitívumok:
-Spanyol
-alacsonyabb fizetés
-nem egy óvodáshoz hasonló magaviselet
-távolról veszélyesebb
-tud szabadot lőni
-hiába alacsonyabb, jobb fejjáték
-kiegyensúlyozottabb nem csak egy félszezonban hozza a formáját
-motiváltabb
-egy gyengus csapatban is hozott majdenm annyi gólt mint Eto'o a világ legjobb csapatában
-techikásabbnak érzem Eto1o nál( ezzek talán lehet vitatkozni de én így érzem)
-kevésbé sérülékeny talán mint Eto'o
-kell a frissítés![]()
Update:
-Sokkal jobb helyzetkihasználás
Negatívumok
- Lehetne pár évvel fiatalabb
Igazából nekem ő a No.1. csatár a világon Ibra-t sem tartom ilyen jónak, tökéletes lenne.
Szerk:
Jah igen az egyik legfontossabb pozitívum amit kihagytam és figyelmeztettek rá, sokkal jobb helyzetkihasználás a hajam az égnek állt a szezon vége fele mikor 20centiről öres kapura 10ből 10szer kihagyta Eto'o kb.
gergo9 írta:Hát igen zsákbamacska kb akkora mintha Valdés
helyére Casillas-t hoznánk. Villa-nál kevesebb olyan játékos van aki kissebb rizikót jelentene.
Konkrétan ezen a poszton sztem senki.
Pozitívumok:
-Spanyol
-alacsonyabb fizetés
-nem egy óvodáshoz hasonló magaviselet
-távolról veszélyesebb
-tud szabadot lőni
-hiába alacsonyabb, jobb fejjáték
-kiegyensúlyozottabb nem csak egy félszezonban hozza a formáját
-motiváltabb
-egy gyengus csapatban is hozott majdenm annyi gólt mint Eto'o a világ legjobb csapatában
-techikásabbnak érzem Eto1o nál( ezzek talán lehet vitatkozni de én így érzem)
-kevésbé sérülékeny talán mint Eto'o
-kell a frissítés![]()
Negatívumok
- Lehetne pár évvel fiatalabb
Igazából nekem ő a No.1. csatár a világon Ibra-t sem tartom ilyen jónak, tökéletes lenne.
Teljesen egyet értek veled baarca99 én csak egyedül a többiekkel nem értek egyet aki ellenzi Villa érkezését!Mert ha tegyük fel idejönne és jövőre gólkirály lenne a barcával akkor megnézném,hogy mit mondanának akkor egy cseppet se sajnálnák Eto'o-t!De ez Laporta döntése lesz úgy is meg Pep-é,hogy kik mennek és kik jönnekbarca99 írta:Igen, pont ezért nem értettem, miért írod, hogy zsákbamacska. Pont egy olyan csatárra, aki évek óta a Ligában harcol Eto'o mellett a Pichichiért.
Tehát ezt minden egyes játékos igazolásakor, felhozatalakor le lehetne írni, hogy zsákbamacska, hiszen nem tudhatjuk ebben a környezetben mire lenne képes.
Nálam speciel a zsákbamacska az Benzema lenne, kétséges Ibrahimovic, és a legkevésbé rizikós Villa (mert ismeri a bajnokságot, a stílus nem áll távol tőle, az új csapattársak egy része válogatott csapattárs, etc...)
Nem csak ilyen alapon, hanem szinte minden esetben rizikós egy játékos átigazolása. Attól nem lesz király valaki, mert az előző klubjában jó volt, vagy mert sokba került. Számtalanszor megtörtént, hogy valaki nagy pénzt adott egy jó játékosért, aztán egy év múlva már passzolta is tovább aprópénzért, mert nem jött be.barca99 írta:Ilyen alapon szerintem minden igazolás zsákbamacska...cps46 írta:Ergo anyagilag nem jönnénk ki jól belőle, szakmailag meg zsákbamacska.
Szerk.: ja igen, anyagilag én sem látom át ennek az igazolásnak az értelmét. Max. azt tudom belemagyarázni, hogy ha megengedhetnék maguknak, akkor sem adnak Samunak többet, mint Messinek, így inkább ráfizetnek a kevesebbel is beérő Villáért.