Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gyenge játékban igazad van, és abban, hogy most ezt mondta Samu, de itt is volt olyan cikk, amiban kijelentette, hogy maradni akar. Asszem a Bl döntő után, és előtte kb 1 hónappal.LM10 írta:Nem hiszem, h még Samu maradni akarna. Mindig azt nyilatkozta, h maradni fog erre most:„Nem akarok semmit sem mondani erről a témáról!” Erről azt lehet sejteni, h már tudja, h mehet. Villát megvédve, én is úgy vagyok vele, h frissülnénk a keretben+a fizetés jóval kisebb lenne. Am Villa jól játszott a konföd kupán, csak az uccsó meccsén volt gynege, de ott akkor még Xavi is.régész írta:Gekkodan hozzászólásához annyit, hogy Samu már lenyilatkozta egy párszor, hogy ő maradni szeretne. Tehát szerintem nem lapit.
Villával abszolut nem lennénk beljebb. Csak fél évvel fiatalabb mint Eto, és alacsonyabb, és könnyebb is. Miért idős egy 28 éves játékos?
Akire megérne nagy összeget áldozni, fiatalabb, tehetséges, és illene is a játékunkba, az szerintem csak Torres, de ő érinthetettlen...
Apropó, az Etó fikázók nem találják meg most Villát? Ő mennyi helyzetet elszórakozott a Konföderásiós kupán?
Nem hiszem, h még Samu maradni akarna. Mindig azt nyilatkozta, h maradni fog erre most:„Nem akarok semmit sem mondani erről a témáról!” Erről azt lehet sejteni, h már tudja, h mehet. Villát megvédve, én is úgy vagyok vele, h frissülnénk a keretben+a fizetés jóval kisebb lenne. Am Villa jól játszott a konföd kupán, csak az uccsó meccsén volt gynege, de ott akkor még Xavi is.régész írta:Gekkodan hozzászólásához annyit, hogy Samu már lenyilatkozta egy párszor, hogy ő maradni szeretne. Tehát szerintem nem lapit.
Villával abszolut nem lennénk beljebb. Csak fél évvel fiatalabb mint Eto, és alacsonyabb, és könnyebb is. Miért idős egy 28 éves játékos?
Akire megérne nagy összeget áldozni, fiatalabb, tehetséges, és illene is a játékunkba, az szerintem csak Torres, de ő érinthetettlen...
Apropó, az Etó fikázók nem találják meg most Villát? Ő mennyi helyzetet elszórakozott a Konföderásiós kupán?
Ezért is mondtam, hogy nem szentírásként kezelni amit írtamKicsit sántít a matek. 2014-ben Villa is 31-2 éves lesz, ergo a második esetben is kell venni egy másik csatárt.
G-Jay írta:Én nagyon sajnálom, hogy el fog menni Samu...![]()
Annyira nem sokan ragaszkodnak a játékhoz mint ő, elszántsága nem ismer határokat (emlékszik még valaki amikor Pep-et majdnem felborította annyira örült egy gólnak...). Nálam pótolhatatlan ember. Lényegtelen ki jön a helyére, nem leszek elégedett. Samu az egyik legnagyobb gólzsákja a Barca történetének, sajnálom hogy a pénz mindenekfelett...
Kicsit sántít a matek.mindorokke_barca írta: Nah. Akkor számoljunk egy kicsit![]()
Első eset:
Megvesszük Villa-t, mondjuk 40 millió: + 4 évre a fizetése kb 20 millió. 60 millió euró
Eto'o megmakacsolja magát és marad, jövőre ingyen távozik. ez 8 millióba fáj nekünk (fizetése)
Összeadva 68 milliós kiadás.
Második eset:
Megtartjuk Eto't és megadjuk neki a 2014ig szóló szerződést 12 milliós fizetéssel. 2013ban eladjuk, hogy kapjunk pénzt érte. 32 éves lesz, megmondta, hogy Mallorcán fejezi be pályafutását, sanszos lenne, hogy innen oda megy majd, vagyis nagy összegre ne számítsunk érte 32 évesen. Bárhova is megy, egy 32 éves játékosért 15 milliónál többet biztos nem fog senki adni.
Ez annyit jelent, hogy:
2013ig 48 millió eurót fizetünk neki - eladjuk 15ért
ez 33 millió minusz
Ugyebár a pótlására kell vegyünk egy csatárt. legyen 40 millió, hogy tartsuk a szintet.
Ha jól számolom végösszegben
ez 73 millió euróba fájna
Természetesn ezek az összegek valószinüleg nem fedik teljesen a valóságot, csak próbáltam reálisan nézni.
Bízom benne, hogy érthető voltam, átjött a mondanivalóm, és senki nem ragad majd le a részleteknél, csak irányt próbáltam mutatni, hogy ezzel sem veszítenénk semmit.
Lényegében a véleményem, hogy vagy visszavesz Samu az arcából és megelégszik a mostanihoz hasonló fizetéssel vagy tőlem szevasz van
m_b!mindorokke_barca írta:gekkodan
Bekereteztetni, kiplakátolni, hogy mindenki aki foggal körömmel védi Samut láthassa és elgondolkodhasson rajta, hogy tényleg, mi a fenéért akarnak tőle már tavaly nyár óta megszabadulni.......
szép összegzés.
ezek miatt sajnálom én is, viszont egyből beugrok a hszed legutolsó része ilyenkor, hogy neki miért nem jó így továbbra is? akar még egy garázsnyi kocsit? kockáztatja ezt a közeget, miközben ide már teljesen beilleszkedett,és egyik kulcsfigurája volt két nagy sikereket elérő BARCAs csapatnak is. ezek nagyon lerontják sajnos sokaknál a renoméját, nálam is.G-Jay írta:Én nagyon sajnálom, hogy el fog menni Samu...![]()
Annyira nem sokan ragaszkodnak a játékhoz mint ő, elszántsága nem ismer határokat (emlékszik még valaki amikor Pep-et majdnem felborította annyira örült egy gólnak...). Nálam pótolhatatlan ember. Lényegtelen ki jön a helyére, nem leszek elégedett. Samu az egyik legnagyobb gólzsákja a Barca történetének, sajnálom hogy a pénz mindenekfelett...
teljesen egyetértek, sokan lehurrogtak, de én pl veled együtt végig kitartottam mellette... még most is! (pedig már csak kb 5-10% az esélye, h maradni fogG-Jay írta:Én nagyon sajnálom, hogy el fog menni Samu...![]()
Jani!G-Jay írta:Én nagyon sajnálom, hogy el fog menni Samu...![]()
Hogy fizessen a csapat egy már a csúcson túl járó játékosnak 12 millió eurót évente? 3-4 évig? Egy ereje teljében lévő(vagy még ott sem) Messi fizetését hasonlítod a pályájának fénypontját elhagyó lassacskán kiöregedő játékoséval.Más szempontból: Villa most van a csúcson. Etoo ellenben már túlment a csúcson és sztem rövidtávon elég élesen lefele fog ívelni a karrierje a sérülései miatt.