Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jó, hogy nem küldte el, elsőre, írhatom újra, de most rövidítek:Varga Tamás írta:Messi a maga posztján a világ legjobbja.mindorokke_barca írta:messi6502
a 20 éves Messink (aki tulajdonképpen 22) több gól rúgott idén mint a "gólzsákunk".
Messi, ellentétben Eto'oval, nem csak "dolgozik" Barcelonában(ha érted amire célzok)
Messi a maga posztján a világ legjobbja, Eto'o nem
Samu a maga posztján a világ egyik legjobbja.
Ennyi.
Bekereteztetni, kiplakátolni, hogy mindenki aki foggal körömmel védi Samut láthassa és elgondolkodhasson rajta, hogy tényleg, mi a fenéért akarnak tőle már tavaly nyár óta megszabadulni.......
Azt hiszem félreértettetek. A Messi - Eto'o összehasonlítás csak azért volt, hogy elmagyarázzam miért nem érdemel szerintem Eto'o ugyanolyan fizetést mint Messi. Én sem gondolom közel sem úgy, hogy nálunk kell szerepelnie a világ legjobbjainak. Az sem érdekel, hogy Valdest középszerű kapusnak tartják még itt is sokan, ha így véd fontos pillanatokban. Az, hogy kit milyen játékosnak tartanak csak egy állapot, sokmindentől függ, formától, csapattársaktól stb...Nem kell, hogy mindegyik poszton nálunk legyen A világ legjobbja.
Ebben viszont Tamással értek egyet.Varga Tamás írta:Messi a maga posztján a világ legjobbja.
Samu a maga posztján a világ egyik legjobbja.
Ennyi.
Messi a maga posztján a világ legjobbja.mindorokke_barca írta:messi6502
a 20 éves Messink (aki tulajdonképpen 22) több gól rúgott idén mint a "gólzsákunk".
Messi, ellentétben Eto'oval, nem csak "dolgozik" Barcelonában(ha érted amire célzok)
Messi a maga posztján a világ legjobbja, Eto'o nem
Hja meg a Mallorcába is tiszta véletlen gurított pár 100 gólt annak idején.sümegvse5 írta:Eto nem olyan játékos hogy saját magának megcsinálja a helyzetet ha nem olyan akinek Messi meg Henry megcsinálja és ő szépen be fejezi. Ha elmenne egy Atleticbe vagy hasonló csapatba nem rugna ennyi gólt max 8-9 et.
Nah. Akkor számoljunk egy kicsitÉs abba belegondoltatok, hogy Samu megmakacsolja magát, és marad. Hisz nem kötelezhetik az eligazolásra. Ittmarad, és az évi 8 milliót ki kell neki fizetni, hisz erről szól a szerződése. És 2010 nyarán ingyen távozik.
Én sokmindent kinézek belőle. Ezt NEM. És szerintem ezt a felvetést hagyjuk is a francba.bojanfan írta:hát igen. ráadásul eto'oból simán kinézem, hogy megcsinálja ezt.Varga Tamás írta:És abba belegondoltatok, hogy Samu megmakacsolja magát, és marad. Hisz nem kötelezhetik az eligazolásra. Ittmarad, és az évi 8 milliót ki kell neki fizetni, hisz erről szól a szerződése. És 2010 nyarán ingyen távozik.
(nekem sem tetszene, és csúnyán néznék rá ebben az esetben, félreértés ne essék!)
ugyan már.Varga Tamás írta:És abba belegondoltatok, hogy Samu megmakacsolja magát, és marad. Hisz nem kötelezhetik az eligazolásra. Ittmarad, és az évi 8 milliót ki kell neki fizetni, hisz erről szól a szerződése. És 2010 nyarán ingyen távozik.
(nekem sem tetszene, és csúnyán néznék rá ebben az esetben, félreértés ne essék!)
Persze, ez is benne van a pakliban, mint eshetőség, deVarga Tamás írta:És abba belegondoltatok, hogy Samu megmakacsolja magát, és marad.
hát igen. ráadásul eto'oból simán kinézem, hogy megcsinálja ezt.Varga Tamás írta:És abba belegondoltatok, hogy Samu megmakacsolja magát, és marad. Hisz nem kötelezhetik az eligazolásra. Ittmarad, és az évi 8 milliót ki kell neki fizetni, hisz erről szól a szerződése. És 2010 nyarán ingyen távozik.
Én is ezen az állásponton vagyok. Amennyire - innen, a távolból - megismertem a Klub igazoláspolitikáját, ha Laportáék meg akartak/meg tudtak volna egyezni, akkor már megegyeztek volna Eto'o-val. Tavaly Pep világosan kijelentette, hogy nincs szüksége rá, és mégis tized ekkora ügy nem lett az utódlásából. Hírek persze röppentek fel (Benzema, Adebayor stb), de emlékeim szerint egyik Klubbal sem történt komoly egyeztetés. Idén meg már az Interrel és a Valenciával is felvették a kapcsolatot a vezetők. Ez nekem elég egyértelmű.mindorokke_barca írta:Az szerintem már mindenkinek evidens, hogy Eto'ot el akarják küldeni.
Csak az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy ha télen próbálnánk eladni, akkor jóval a mostani ár alatt tudnánk megtenni ezt. Így értelmetlen.MessiFan írta: Vagy hamár jönne Villa akkor küzdjön meg a csatár posztért és ne adjuk el Eto'ot. fél éven belül ha megvan a stabil csatárunk aki sokkal többet tud nyújtani mint a másik akkor el lehet adni télen a rosszabbikat.![]()
![]()
Tök egyszerű pedig szerintem!Varga Tamás írta: AKKOR: MI ÉRTELME VAN ENNEK A LEHETSÉGES IGAZOLÁSNAK?
Én nem találtam erre megfelelő indokot!
Ezért várom a lehetséges megoldásokat.
Badarság...MessiFan írta:Könyörgöm csak 1 évet hosszabbítsunk vele! Nagyon jó játékos nem értem miért kéne ide villa. jövőre is lesz lehetőség bárkire!
Szerintem ha véglegesen lezajlott ez az egész folyamat, akkor biztos megtudjuk ennek az egész dolognak a miértjét. Bízom benne, hogy a későbbiekben valaki a klubtól kiáll a kamerák elé, vagy akár Samu, és megosztják a világgal a dolgot, vagy lehetőleg megmagyarázzák.Varga Tamás írta: AKKOR: MI ÉRTELME VAN ENNEK A LEHETSÉGES IGAZOLÁSNAK?
Én nem találtam erre megfelelő indokot!
Ezért várom a lehetséges megoldásokat.
Nah, pedig ez is elég egyértelmű. Miért ne lenne hiányposzt? Az szerintem már mindenkinek evidens, hogy Eto'ot el akarják küldeni. Azért nem adják el először Eto'ot mert akkor kényszerhelyzetbe kerülnénk, hogy igazoljunk egy csatárt... emiatt akit meg akarnánk venni súlyosan többe kerülne. Színtiszta logika, de komolyan.Villa esetét nézzük:
1. az ő posztja, nem hiányposzt - itt van Samu!