egyik nagyobb ökörség,mint a másik..

Jaja, én néztem. Aztán a meccs vége felé meg eléggé meglepődtem.Titinho írta:Aki tegnap este nézte a Sportklubbon a Barcelona-Malaga meccset, az a második félidő első negyedórájában olyat hallhatott, amit már tegnap olvashatott itt a fórumon.Mégpedig a tegnap reggeli "helyzetjelentésemet" az 5 új igazolásról, teljes mértékben, szóról-szóra elmondta a kommentátor (nem tudom ki volt), de mindent, Guardiolát, még a jövő évi keretet is ugyanúgy ahogy én leírtam, az esetleges távozókat is ugyanabban a sorrendben. Néztem egyet először...
Ilyen alapon szerintem minden igazolás zsákbamacska...cps46 írta:Ergo anyagilag nem jönnénk ki jól belőle, szakmailag meg zsákbamacska.
Itt a pont.cps46 írta:Ha igaz ez a negyvenakárhány milla, akkor Laporta gyakorlatilag a saját szemébe hazudott. Ha Villa Eto'o helyett jönne, akkor ez minden lenne, csak nem erősítés. Samuért a City-n kívül senki nem lenne hajlandó 40 millát + zsíros fizut adni, de meglepődnék, hogyha csak a lóvé miatt focizna valahol évekig, miközben címekre esélye sincs. Ergo anyagilag nem jönnénk ki jól belőle, szakmailag meg zsákbamacska.
Ennyit a feltételes módról. Amúgy meg csak annyit tudok hozzá fűzni, mint Valdes esetében, akinek az ügynökével anno állítólag "megszakadtak a tárgyalások", amíg senki nem nyilatkozik tőlünk, addig senkinek nem hiszek el semmit.
Jól teszed,ha csendben maradsz térkép-ügybenskadi írta:hozzászólás javítva,
térkép kidobva![]()
písz
skadi írta:1:40-45 milla rengeteg pénz.villa szerintem messze nem ér ennyit
de nincs ám:Fernando írta:Off: Semmi köze Katalóniához Valenciának
3:Valencia az Valencia tartomány fővárosa.Tehát Valencia nem egyenlő Katalóniával,ami azt jelenti,h nem ott vanskadi írta:1:40-45 milla rengeteg pénz.villa szerintem messze nem ér ennyit
ha mégis jön
2:jó ötlet a robinho eto'o csere, de akkor még fizetnie kéne citynek,
nem?
3:a térkép szerint valencia is része katalóniának,szóval...
Lényeg, hogy mindkettőért felesleges volt ennyit kiadnifrost86 írta: Én úgy emlékszem,hogy nem Saviola volt a legdrágább hanem Overmars,de szoljatok ha nem így van,de szerintem őt 40 milláért szerzőtettük annak idején az Arsenáltol
http://futballatigazolasok.gportal.hu/g ... g=30251826
Egy ilyen cserének csak szerintem nem lenne értelme? Egyáltalán nem ugyanaz a poszt...fcbarca0827 írta:Xavinho #26 írta: Eto'o-t akkor cseréljük el Robinhora, és akkor már nagyon is jól állunk.
Én úgy emlékszem,hogy nem Saviola volt a legdrágább hanem Overmars,de szoljatok ha nem így van,de szerintem őt 40 milláért szerzőtettük annak idején az ArsenáltolTitinho írta:Az NSO egy kicsit pontosított a híren, mondjuk szerintük Saviola volt a Barca történetének legdrágább játékosa, csak azt már nem linkelted be.bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták
A Sport.es-en és az El Mundon azt írják, hogy 40 és 45 millió között lehet az összeg, de 45 milla lenne a maximum érte! Mivel ez már közel lenne a Valencia által kért 50 millióhoz, így már lehet hogy rábólintanának egy ilyen összegre.
Az előzetes hírekkel ellentétben egyébként a Barca nem szeretne játékost belevonni az üzletbe, hiszen Bojan-t egyáltalán nem akarják elküldeni, Cácerest pedig maximum kölcsönbe egy spanyol csapathoz, tőle sem akarnak végleg megszabadulni.
Villa egyébként a tegnap esti meccs után azt nyilatkozta, hogy vasárnap tehát a Konf. kupa után (ugye szombat este lesz majd a bronzmeccs a spanyoloknak) fog megszólalni az ügyben, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.
Az El Mundo továbbá beszémol arról is, hogy ha minden rendben fog zajlani a Depor vezetői és a Barca között, akkor már a hétvégén eldőlhet Filipe sorsa és már hétfőn meglehet a Barca első nyári igazolása.
Ennyi lenne mára...a többi posztot tekinte csend van...mondjuk úgy hogy vihar előtti csend.
UI: (egy kicsit OFF is)
Aki tegnap este nézte a Sportklubbon a Barcelona-Malaga meccset, az a második félidő első negyedórájában olyat hallhatott, amit már tegnap olvashatott itt a fórumon.Mégpedig a tegnap reggeli "helyzetjelentésemet" az 5 új igazolásról, teljes mértékben, szóról-szóra elmondta a kommentátor (nem tudom ki volt), de mindent, Guardiolát, még a jövő évi keretet is ugyanúgy ahogy én leírtam, az esetleges távozókat is ugyanabban a sorrendben. Néztem egyet először...
Egy ilyen cserének csak szerintem nem lenne értelme? Egyáltalán nem ugyanaz a poszt...Xavinho #26 írta: Eto'o-t akkor cseréljük el Robinhora, és akkor már nagyon is jól állunk.
Minek sietni? Ha nem veszünk senkit és nem adunk el senkit, akkor is a mienk lesz a legjobb csapat... Nyugi van srácok!bali 15 írta:Mascherano tényleg nem kell. Amúgy nem érdekel hogy ki jön csak lépjünk már valamit!!!!!!!
Livia Drusilla írta:Ennyi erővel soha senki egyetlen hibáját sem lehetne megbocsátani soha...Lampiao írta:...![]()
Hacsak nem gondolja Pep azt, h Eto'o rossz hatással lehet a többiekre, a csapatra, mint ahogyan R10 és Deco voltak...![]()
De én ezt akkor is túlzásnak érzem...
Mascherano tényleg nem kell. Amúgy nem érdekel hogy ki jön csak lépjünk már valamit!!!!!!!Bautista írta:igatoljuk már le a villát meg a filipét !!!
nem értem a macherano minek tele vagyunk a középpályán