Folytatni kell, amit kiagyaltak, és így 150.000-re bővíteni!
Nekem is tetszik de akkor most nem felújítani akarják a stadiont hanem egy teljesen újat építeni?VIII.Henrik írta:Hű de nem semmi volna Sasi! A Camp Nuo, mint sziget, félsziget?! Kicsit dubaii az elképzelés, de nekem tetszik.
A spanyol tudásom 0. Az olaszomra hivatkoztam. Ez komoly? "150.000 espectadores". Már így is a Camp Nou a legnagyobb stadion Európában. Azt a tömeget hihetetlen lesz majd. Fúúú nagyon állat lenne. Majdnem az egész város elférne majd benne. És ez már 100%-ig fedett lesz ugye?
Már nem először volt. Ha jól tudom egyszer a füvet is kellett cserélni a koncert után.(javítsatok ha nem így van)soadroli írta:U2 koncert volt a Nou Camp-ban![]()
![]()
( http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 05739.html )
A régiekre.CFirpo3 írta:Vannak új tervek?Kelemen Berti írta:Ugye láttátok már az új Camp Nou terveit?Király lesz!!!!!![]()
Vagy csak a "régebbire" gondolsz?
Ezek még a régi tervek és modellek. már kíváncsi leszek h mikor kezdik el a munkálatokat és pontosan hogy is fog kinézniKelemen Berti írta:A Google-ön menj a képekre és üsd be hogy new Camp Nou
Megtudnál dobni egy linkkel h hogyan is fog kinézni,Kelemen Berti írta:Ugye láttátok már az új Camp Nou terveit?Király lesz!!!!!![]()
Ez szerintem nagyon bendzsa. Egy Angol lap készítette mit vártatok?alex27 írta:Sok más sajtótermékhez hasonlóan a The Daily Mail is elkészítette saját listáját a világ legnagyszerűbb sportlétesítményeiről. Ezen a Camp Nou végzett a 2. helyen. A top-10-es lista:
1) A "régi" Wembley Stadium, London
2) Nou Camp, Barcelona
3) Lord's (cricket)
4) All England Club, Wimbledon
5) Anfield, Liverpool
6) Augusta National (golf)
7) Millennium Stadium, Cardiff
8. Santiago Bernabeu, Madrid
9) St Andrews (golf)
10) Melbourne Cricket Ground