Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Armageddon részemről überelhetetlen az ilyen témájú filmek közül.Fecooo írta:egyetértek, én is várom ezt a filmet, nekem még a sokak által lehúzott A Mag is tetszett...a Függetlenség napja dettó...
Én is ma néztem meg. Nagggyon durva! Mindenkinek ajánlom, hogy moziban (is) nézze meg!bali 15 írta:Na, túl vagyok a Transformers 2-n. Hát gyerekek.........
Még most is a hatása alatt vagyok. Ilyen látványos filmet nem láttam még az életben. Jó csajok. Jó harci jelenetek. Egyszóval minden látványt kielégít.
És persze a sztori sem annyira rossz.
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy látta már e valaki a Transzformátorok (bali 15 írta:Na, túl vagyok a Transformers 2-n. Hát gyerekek.........
Még most is a hatása alatt vagyok. Ilyen látványos filmet nem láttam még az életben. Jó csajok. Jó harci jelenetek. Egyszóval minden látványt kielégít.
És persze a sztori sem annyira rossz.
Igen... Ezért féltem kérdezni...Fecooo írta:fcbarca0807, ez nem a reklám helye, de annyit elárulhatok, h a magyar torrentoldalak elitjén fenn van minden olyan film szinkronosan, ami elérhető
Azt meg lehet kérdezni, hogy honnan töltitek? Mert, ahonnan én szinkronos filmeket szedek ott egyáltalán nincs fent, ahonnan meg angolul töltök ott meg csak kamos verzió... Vagy ti is úgy szeditek/nézitek?barcafan0911 írta:Most szedem le a másnaposok. című filmet, kiváncsi vagyok tényleg olyan jó e mint ahogy olvastam. Este home cinema
Igen, már én is írtam, hogy nem a történeten lesz a hangsúly...Saviola írta:Jónak tűnik,bírom az ilyen témájú filmeket,a látványvilág meg üt,bár a story nagyon gagyi.
Tony Jaa az Isten! Az 1 mondjuk jobban tetszett, de a 2 se rosszsoadroli írta:Ong-Bak 2-t látta valaki?
Én most néztem meg,és hihetetlen jó...a bunyók is,és az elefánt-ember közötti szeretet is megfogott...
akkor esetleg ha előbb néznéd meg mint én, akkor várom majd a véleményed...Robcsyy írta:
ezzel én is így vagyokA Nesze neked, Pete Tong is bejött, ez meg vmi hasonló lehet szal biztos nem rossz. Most meg amúgy is rákattantam Kalkbrenner zenéire
A trailer alapján látni, hogy nem a történeten lesz a hangsúly...
egyetértek, én is várom ezt a filmet, nekem még a sokak által lehúzott A Mag is tetszett...a Függetlenség napja dettó...
ezzel én is így vagyokRikinho20 írta: én most akarom megnézni majd... csak jót hallottam eddig róla.![]()
aki szereti az ilyen zenéket (netalántán Paul Kalbrenner-t) annak azthiszem kötelező darab.
Engem nagyon érdkel...
egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=LF63pULE ... re=related
és a trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=drdf8OeB ... re=related
én most akarom megnézni majd... csak jót hallottam eddig róla.Robcsyy írta:Valaki látta esetleg a Berlin Calling címú filmet? Ha igen, vélemények? Érdemes leszedni? thx
köszi a segítségetkennyke04 írta:akkor lesz kishazánkba, Juli 6 a premier dátumaBarcagirl24 írta:És ekkor adják a moziban vagy csak simán jelenik meg ?
akkor lesz kishazánkba, Juli 6 a premier dátumaBarcagirl24 írta:És ekkor adják a moziban vagy csak simán jelenik meg ?
És ekkor adják a moziban vagy csak simán jelenik meg ?fcbarca0827 írta:messideco írta:Vki nem tudja h a Harry Potter 6 mikor jelenik meg?
Július 23!