Egyéb Sportok
Amúgy szinte érezni, hogy sír a labda ha Karlovic ér hozzá. Kb paskolgatja. Viszont a szervái szenzációsak és ez nagyon idegesítő lehet Verdasconak. Ezt tudni kell kezelni. Közbe beütötte a 30. ászát...
Ááá annyira idegesít ez az ember. Tudom tudom játsza amit tudja, de lassú és igazából egy nagy semmi. Egy adogatógép.
Ááá annyira idegesít ez az ember. Tudom tudom játsza amit tudja, de lassú és igazából egy nagy semmi. Egy adogatógép.
Szegény Verda számára igen bosszantó lesz, ha igy fog kikapni.
Nem akarom Karlovicot bántani, de olyan szinten nem tud teniszezni...de brutálisan szervál és ennyi.
Nem akarom Karlovicot bántani, de olyan szinten nem tud teniszezni...de brutálisan szervál és ennyi.
a RG után ismét könnyedén verte Federer Soderling-et
Roger Federer-Robin Soderling 6-4 7-6 7-6

Roger Federer-Robin Soderling 6-4 7-6 7-6
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem jó hír,sőt katasztrofális, de bízok,h van visszaút....
Nadal nagyon nagy karrier előtt áll még most is, hogy már ennyi mindent letett az asztalra ilyen fiatalon, óriásit vesztene vele a tenisz sport,és maga a sport is. Ezt azok is elismerik,akik nem neki szorítanak.
jelenleg meg tart a Federer-Soderling meccs, 1-0 a szetteket tekintve, és 6-6 a 2.szettben.
VAMOS RAFA!
Nadal nagyon nagy karrier előtt áll még most is, hogy már ennyi mindent letett az asztalra ilyen fiatalon, óriásit vesztene vele a tenisz sport,és maga a sport is. Ezt azok is elismerik,akik nem neki szorítanak.
jelenleg meg tart a Federer-Soderling meccs, 1-0 a szetteket tekintve, és 6-6 a 2.szettben.
VAMOS RAFA!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/nadal ... 43569.html
Rafa veszélyben
ami igaz, az igaz, kegyetlen stílusban teniszezik, az ő stílusa nem a technikára, hanem a mozgásra épül, és ebben a profi világban nem lehet hosszú ideig a csúcson lenni.... Rafa a szememben minden tiszteletet megérdemel, nem voltak allűrjei (legalábbis én nem tudok róla...) nem volt sportszerűtlen, mint Nole, nem keresett kifogásokat, csak küzdött, hajtott...
Máig nem felejtem azt a meccsét Fedex ellen, ahol ha jól emléxem 2-0ra vezetett Roger, majd Rafa egyenlített, de megsérült és elbukta... (nem esküszöm meg rá, h ez volt annak a meccsnek a forgatókönyve, de tudom, h volt egy meccs kettejük között, ahol sérülten is hajtott, mint állat...)
Vamos RAFA!
Remélem hamarosan rendbe jön Rafa térde, mert igazán kár lenne, ha a sérülései miatt nem tudna a legmagasabb szinten teljesiteni

Óriási kedvencem

Nagy kár, h nem tudja megvédeni a Wimbleldoni cimét és szerintem Federer sem örül neki, h annak köszönhetően lesz újra világelső(ha nyer), h a legnagyobb ellenfele sérült.
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/nadal ... 43569.html
Rafa veszélyben
ami igaz, az igaz, kegyetlen stílusban teniszezik, az ő stílusa nem a technikára, hanem a mozgásra épül, és ebben a profi világban nem lehet hosszú ideig a csúcson lenni.... Rafa a szememben minden tiszteletet megérdemel, nem voltak allűrjei (legalábbis én nem tudok róla...) nem volt sportszerűtlen, mint Nole, nem keresett kifogásokat, csak küzdött, hajtott...
Máig nem felejtem azt a meccsét Fedex ellen, ahol ha jól emléxem 2-0ra vezetett Roger, majd Rafa egyenlített, de megsérült és elbukta... (nem esküszöm meg rá, h ez volt annak a meccsnek a forgatókönyve, de tudom, h volt egy meccs kettejük között, ahol sérülten is hajtott, mint állat...)
Vamos RAFA!
Rafa veszélyben

Vamos RAFA!
-
- Entrenador del Barça
En orulnek ha megszerezne a 6. Vb cimet es aztan nyerjen mas is mert tenyleg unalmas,bar nalam o marad orokre a NR. 1.ozsimiki írta:Loeb azért remélem nem bohóckódja el egy ilyen fantasztikus kezdés után a vébétlengyelben is bukott, Hirvonen meg vezet...

én viszont nagyon szorítok a finnek(bár különösebben nem szimpi..) hogy verje meg loebet,már nagyon uncsi szerintem hogy állandóan ő nyer szinte.. eddig hóban legalább megverte grönholm,de miután ő már nincs,egyszerűen verhetetlen bárhol,bármikor,bármilyen körülmények közt..hihetetlen.ozsimiki írta:Loeb azért remélem nem bohóckódja el egy ilyen fantasztikus kezdés után a vébétlengyelben is bukott, Hirvonen meg vezet...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Loeb azért remélem nem bohóckódja el egy ilyen fantasztikus kezdés után a vébét
lengyelben is bukott, Hirvonen meg vezet...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Nagyon magabiztos volt a Doktor,magától értetődően húzta be az újabb elsőséget.Egyszerűen káprázatos,ahogy motorozik,de ezek az ünneplések is üde színfoltjai a pályájának.Ezek a koreográfiák frappánsak,egyediek,ötletesek.socio66 írta:nagyon eredeti,nagyon vagány,nagyon VALE!![]()
óriási ötlet volt,gratula a kitalálóknak.![]()
maga a verseny nem volt túl izgi,látszott,hogy a doktor biztosra ment..
talmának is grat,az első pár kör igen biztató volt,ha azt a tempót tartani tudja a verseny végéig,akkor nem lesz itt gond.
VALENTINO ROSSI,A MEGISMÉTELHETETLEN!

Talma eddigi versenyei pedig igencsak bíztatóak a legfelső kategóriában.Jövőre lehet ebből még vmi fantasztikum is.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nagyon eredeti,nagyon vagány,nagyon VALE!
óriási ötlet volt,gratula a kitalálóknak.
talmának is grat,az első pár kör igen biztató volt,ha azt a tempót tartani tudja a verseny végéig,akkor nem lesz itt gond.

óriási ötlet volt,gratula a kitalálóknak.

- miihii
- KHAL
100
Ennyi futamgyőzelmet számlál immár VALENTINO ROSSI
Zseniális versenyzéssel nagyon simán behúzta a Holland Nagydíjat.Ezzel egyedül áll a tabella elején
A LEGNAGYOBB!!!
TALMA az utolsó lett,azaz a 16. pozícióban zárta a futamot.Az elején még kardoskodott (feljött a 15. helyre is),de természetesen nem lehet egyelőre Tőle többet elvárni.De ismét végigment,ami önmagában is nagy dolog és sokat fog ez segíteni neki.Csak így tovább,Gaborino!
VALE ÜNNEPLÉSE???
Nem gyenge transzparenst feszítettek ki,99 futamgyőzelemről fényképpel.MAjd a végén a 100.
Óriásiiii!!!

Ennyi futamgyőzelmet számlál immár VALENTINO ROSSI

Zseniális versenyzéssel nagyon simán behúzta a Holland Nagydíjat.Ezzel egyedül áll a tabella elején

TALMA az utolsó lett,azaz a 16. pozícióban zárta a futamot.Az elején még kardoskodott (feljött a 15. helyre is),de természetesen nem lehet egyelőre Tőle többet elvárni.De ismét végigment,ami önmagában is nagy dolog és sokat fog ez segíteni neki.Csak így tovább,Gaborino!

VALE ÜNNEPLÉSE???

Nem gyenge transzparenst feszítettek ki,99 futamgyőzelemről fényképpel.MAjd a végén a 100.
Óriásiiii!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.06.27. 14:48:39-kor.
- miihii
- KHAL
WrrüümwrüüümmmWRRÜÜÜÜÜMMMM!!!!
Melegítik már a gépeket Assenben,uh beizzítani a TV-ket a m1re!Mindjárt futam!
VALE DOKI a poleból röppen el,TALMA pedig a 19. pozícióból indul az újabb tapasztalatszerző versenyére.
Melegítik már a gépeket Assenben,uh beizzítani a TV-ket a m1re!Mindjárt futam!
VALE DOKI a poleból röppen el,TALMA pedig a 19. pozícióból indul az újabb tapasztalatszerző versenyére.
FELKÉSZÜLÉSI TORNA, BUKAREST
Magyarország–Németország 12–6 (3–0, 4–2, 4–2, 1–2)
Gólszerzők: Kiss G. 4, Biros 3, Szivós 2, Hosnyánszky, Kis G., Varga Dénes
Magyarország–Németország 12–6 (3–0, 4–2, 4–2, 1–2)
Gólszerzők: Kiss G. 4, Biros 3, Szivós 2, Hosnyánszky, Kis G., Varga Dénes
fú,nagyon jó hogy szólsz,miihii!miihii írta:A gyorsasági motorverseny kedvelőinek jelezném,h HOLNAP LESZ A FUTAM!
Hagyományosan Essenben szombaton versenyeznek a fiúk,uh nem elfelejteni ámA szokásos viszont a 14 órás KirályKategória futam.
Nekem is ma szólt az egyik spanom,majdnem elfelejtettem...Ezért gondoltam szólok,nehogy nektek is kimenjen a fejetekből.

szerda körül néztem az újságot,nem írt futamot vasárnapra. á mondom fura,elég sok lenne így a szünet,de hát,ha nincs kiírva..
de akkor ezek szerint holnap lesz.
közben Talma 19-edik,a doktoré a pole,utána pedrosa,lorenzo a sorrend.
Talam egyébként egyre jobb,most pl. csak 8 TIZEDre van csapattársától,úgy hogy életében másodjára ül MotoGp motoron versenyen..
így tovább!
- miihii
- KHAL
A gyorsasági motorverseny kedvelőinek jelezném,h HOLNAP LESZ A FUTAM!
Hagyományosan Essenben szombaton versenyeznek a fiúk,uh nem elfelejteni ám
A szokásos viszont a 14 órás KirályKategória futam.
Nekem is ma szólt az egyik spanom,majdnem elfelejtettem...Ezért gondoltam szólok,nehogy nektek is kimenjen a fejetekből.
Hagyományosan Essenben szombaton versenyeznek a fiúk,uh nem elfelejteni ám

Lleyton Hewitt-Juan Martin Del Potro 6-3 7-5 7-5
Szép volt Lleyton
csak igy tovább 
Szép volt Lleyton

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azt nem is vitattam, jól játszott nagyon. Kár érte. Csak nem kellett volna ott csapkodnia magát.lluisllach89 írta:Az is nagy dolog hogy nyert egy szettet a francia ellen. Jah amúgy vágjátok h Mórezmó leszbi?? Full komolykovinho írta:Na Szávay művésznő is búcsúzott.
Czink meg valami iszonyat visszataszító... visszafoghatná magát. Vagy csak most volt ilyen?![]()

Egész jó meccs volt ez a Sharapova-Dulko. Kár Sharapováért, de egész szimpatikus lány az argentin is. Remélem sokáig jut.

-
- Director del Fútbol
Az is nagy dolog hogy nyert egy szettet a francia ellen. Jah amúgy vágjátok h Mórezmó leszbi?? Full komolykovinho írta:Na Szávay művésznő is búcsúzott.
Czink meg valami iszonyat visszataszító... visszafoghatná magát. Vagy csak most volt ilyen?

Szávay meg...
Nyeseget ez a szerencsétlen belga lány ő meg elrontja... Semmi rövidítés semmi. De nem is vagyok ideges, mert ennyire szerencsétlen lány nincs még egy teniszpályán.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Czink elmehet a jó büdös....Angolul kezd el magyarázni hangosan (magának) meg lightba káromkodni.Büszke lehet magára.Leomessi14 írta:Czink kozben kiesett...

Elnézve Ágit, talán mégis indulni kellett volna vmi füves előversenyen...
-
- Entrenador del Barça
Czink kozben kiesett...