Hát jóbarát, ha ezt tényleg így gondolod, akkor én itt be is fejeztem a további írást, mert nincs értelme. Itt kész...finish...
Hadd kapcsolódjak be én is a lehető legbékésebb úton ebbe a vitába
Az utánpótlásNEVELÉSETEK jelenleg jobb mint Madridban. De az utánpótlásnevelést az utánpótlással senki ne keverje össze. Amit lehetett olvasni anno: A Barcelonában minden korosztály a nagycsapat taktikájával játszik hogy adott esetben könnyebb legyen a beilleszkedés.
Ez szép. Hatásos, és megsüvegelendő.
De az utánpótlás, az "alapanyag" hogy úgy fogalmazzak, teljesen egyforma. Igen, jelenleg Madridban az utánpótlás teljesen el van hanyagolva. Miért?! Mert a klubban egy olyan szintű fejetlenség uralkodik, amit 2 módon lehet megoldani:
1: Megvesszük azokat a játékosokat akik képesek eldönteni egy meccset, akik klasszisok.
A 2. lehetőség egy ilyen multú klubnál annyira nevetséges hogy csak zárójelben írom le (a klubot az alapjaitól építeni újra, de ez olyan szintű kárral járna amit egész egyszerűen nem lehet megvalósítani. Gyakorlatilag mindenkit ki kellene rúgni, - és nem csak játékosokra gondolok - végkielégítések, új emberek, új szerződések... Nem. Ez a szuperkluboknál már nem járható út.)
Szóval, én úgy gondolom hogy jelenleg jobb rendszerben játszatjátok a fiatalokat, könnyebben beilleszkednek, bátrabban "használják" őket. Ez messze nem egyenlő azzal hogy bármelyik utánpótláscsapatotok megverné a vele egykorú Realt. Jelenleg jobb ott a rendszer. Ennyi. De tudásbéli különbség nincs.
peace
szerk: talán pontatlanul fogalmaztam:
"1: Megvesszük azokat a játékosokat akik képesek eldönteni egy meccset, akik klasszisok." Azt nem írtam le de gondolom az egyértelmű, az nekünk azért jó, mert ha jövőre végre ismét szép játék lesz, és esetleg 1 kupa akkor máris lecsillapodnak a kedélyek. Na ennyi.

REAL MADRID C. DE F.