Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
-
- Eurobarca Staff
Most konkrétan a pü-kel van a gondod, hogy küld egy mailt, ha kapsz egyet, vagy úgy általában.
Csak mert amit kikapcsoltál az egy adott témánál küld mail-t, ha oda érkezik post. Míg a pü-s értesítést egyel alatta tudod kikapcsolni.
Csak mert amit kikapcsoltál az egy adott témánál küld mail-t, ha oda érkezik post. Míg a pü-s értesítést egyel alatta tudod kikapcsolni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Már másnál is felvetődött a probléma,de én is jelezném,hogy a profilomban kikapcsoltam a 'Mindig értesítsen, ha válasz érkezik:
Küld egy emailt, ha hozzászólás érkezik az adott témában...' -t,de semmi nem változott.Az adminok legyenek olyan kedvesek,ha lesz egy kis idejük,hogy nézzék meg hol a hiba.
Előre is köszönöm.
Küld egy emailt, ha hozzászólás érkezik az adott témában...' -t,de semmi nem változott.Az adminok legyenek olyan kedvesek,ha lesz egy kis idejük,hogy nézzék meg hol a hiba.
Előre is köszönöm.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Aki kivette, annak a modinak köszönöm!
Azt gondoltam, hogy van egy határ, amit nem lehet alulmúlni. Sajnos, tévedtem. És csalódtam.
A tisztességnek, a becsületnek vannak korlátai. Vannak bizonyos alapvető érintkezési formák, bizonyos viselkedési normák, amiket illik betartani! Ma ezeket a normákat Ordog nevű fórumozó átlépte!
Tudom, hogy egyesek szerint ez vicces, röhejes, és humoros. Szerintem, nem az! Szerintem személyemet sértő, ocsmány, és aljas!
Ez túllépett minden határt!
A stílus maga az ember...én szégyellem magam az illető helyett!
Szánkózom!
Azt gondoltam, hogy van egy határ, amit nem lehet alulmúlni. Sajnos, tévedtem. És csalódtam.
A tisztességnek, a becsületnek vannak korlátai. Vannak bizonyos alapvető érintkezési formák, bizonyos viselkedési normák, amiket illik betartani! Ma ezeket a normákat Ordog nevű fórumozó átlépte!
Tudom, hogy egyesek szerint ez vicces, röhejes, és humoros. Szerintem, nem az! Szerintem személyemet sértő, ocsmány, és aljas!
Ez túllépett minden határt!
A stílus maga az ember...én szégyellem magam az illető helyett!
Szánkózom!

- miihii
- KHAL
Szia!Bogci írta:De azért sikeresen törölted az egyik hsz-omatGondoltam hogy az lesz belőle ....
Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek....![]()
De oké , most már csendben figyelek és ha valamit ténylegesen nem értek akkor fogok kérdezni
Nem szívesen avatkozom bele "külsősként" a dolgotokba,de annyiban megvédeném Miki Barátomat,h nem az a fajta,aki csak úgy hasraütésre kipécéz vkit és törölget Tőle,mert neki ez jönne be

Sőt,ezt általánosítom a modik között.Nem érzem úgy,h ok nélkül csak úgy belenyúlnának a hsz-ekbe,brahiból nyomogatnák a deletét.
Természetesen jogod van szóvá tenni sokmindent itt,ez egy fórum,ahol lényegében a véleménynyilvánítás alap

A szabályzatot tényleg célszerű átolvasni,mert abból sokat megtudhatsz,h mi-merre-hány méter.
Egyéb irányú dolgokkal kapcsolatban sztem mindenki szívesen segít,uh bátran kérdezz v tedd szóvá.De azért az tuti,h a fórumosdiba is bele kell rázódni,nem olyan,h gyere zsemle hamm,bekaplak

(Sőt,ha gondolod,akkor nyugodtan küldj egy PÜ-t,és segítek,ha tudok

További jó fórumozást,Bogci!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bogci
- Jugador del Barça
De azért sikeresen törölted az egyik hsz-omat
Gondoltam hogy az lesz belőle ....
Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek....
De oké , most már csendben figyelek és ha valamit ténylegesen nem értek akkor fogok kérdezni
Hm, most ez mellé ment, mert nem én töröltem...nem csak én vagyok modi. Ozsi

Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek....

Hm, most ez mellé ment, mert nem én töröltem...nem csak én vagyok modi. Ozsi
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pedig nagyon hasznos kis linkBogci írta:Nem győzöm megköszönni ... tényleg van elég rendes ember aki segítsen !!!![]()
Amúgy Boixos amit beraktál linket nem biztos hogy van kedvem elolvasni de talán megpróbálkozom vele ...azért köszi még egyszer

ha azt elolvasod,tuti nem "szól" be senki. ha úgy érezted,h ez az volt, sorry.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bogci
- Jugador del Barça
Nem győzöm megköszönni ... tényleg van elég rendes ember aki segítsen !!!
Amúgy Boixos amit beraktál linket nem biztos hogy van kedvem elolvasni de talán megpróbálkozom vele ...azért köszi még egyszer

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
-
- Llegenda del Barça
bátran lehet kérdezni, de azért az sem probléma, ha némi keresgélés után (max 10 perc), magától rájön az ember azokra a dolgokra, amik addig esetleg nem voltak világosak. avatarokról, képekről ott az a link, amit Livia Drusilla tette be, minden másra ott a mastercard vagy ez: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389Bogci írta:Ha valaki oltogat biztos szóvá teszem legyen az moderátor vagy akárki nem lehet ahogy mondtad mindenki egy lángész ... és ha ért hozzá akkor meg kötelessége lenne segíteni .... (ha még ráadásul moderátor is)
Köszi Te legalább rendes vagy socio66![]()
ÉS MÁR CSAK AZÉRT IS KÉRDEZNI FOGOK!! ÁHÁHHÁ![]()
chonggy
itt az összes olyan szitu le van írva, ami, ahogy elnézem, eddig problémát okozott, ha ezeken felül van még ami nem okés, azt tényleg meg kell kérdezni. aztán az idők folyamán úgyis minden kialakul, pláne, h bizonyos mennyiségű hsz után az ember tökéletessé válik

legalábbis ami a fórumozást illeti.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bogci
- Jugador del Barça
Köszi szépen chonggy !!!
Livia Drusilla -neked is köszi ( micsoda nevek
)
Lényeg az próbálom megérteni a dolgokat de nehéz a felfogásom .... és még mindig sok mindent nem értek .... de lehet jobb ha csak figyelek ... és idővel okosabb leszek

Livia Drusilla -neked is köszi ( micsoda nevek

Lényeg az próbálom megérteni a dolgokat de nehéz a felfogásom .... és még mindig sok mindent nem értek .... de lehet jobb ha csak figyelek ... és idővel okosabb leszek

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- chonggy
- Capitá del Barça
chonggy írta:Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit ....
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?
19.de különben igen,50-től megy a barca b,azthiszem...azután pedig mennek felfelé...
0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa"
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=718Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit ....
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?
Moderálás

Sokszor azért írnak lekezelően, mert ha körbenéznél, megtalálnád magadtól...

De ha így érzed, szólj annak nyugodtan, aki beszól neked.

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- chonggy
- Capitá del Barça
Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
19

- Bogci
- Jugador del Barça
Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valamit ....

De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valamit ....

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
mert baj, mert ez a szabály. különben meg terheli a cuccost,és átláthatatlan lesz egy idő után.Bogci írta:És az miért baj hogy 2-nél többet idéz valaki ? És a frissítést erre kérdeztem :
lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utána lapozzál !!
Hozzászólást jelent akkor miért nem úgy írják hogy hsz-ást ? vagy hsz-okat? Így helyes nyelvtanilag nem ?
hsz azt jelenti,amit leírtak, hogy ki hogy használja nem lehet befolyásolni, nem ez lenne az egyetlen nyelvtani hiba a fórumok történetében.
Frissítés= f5, de ha így nem jó,akkor a böngésződ felső sorában megtalálod az ikonját, frissíti az adott oldalt,lapot.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bogci
- Jugador del Barça
És az miért baj hogy 2-nél többet idéz valaki ? És a frissítést erre kérdeztem :
lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utána lapozzál !!
Hozzászólást jelent akkor miért nem úgy írják hogy hsz-ást ? vagy hsz-okat? Így helyes nyelvtanilag nem ?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- chonggy
- Capitá del Barça
lionelmessi19 írta:Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
csak 2 volt....

az előbb is 3at idéztél...chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
(szerk: bocsi, h beleszóltam

(3 idézet volt, mert én idéztem kettőt, te meg az enyémet hozzávetted, az számításaim szerint 3...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.18. 16:31:04-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- chonggy
- Capitá del Barça
nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
Olyan hsz-ed egészen biztosan nem törlődött ami megfelel a szabályoknak...
B.
Olyan hsz-ed egészen biztosan nem törlődött ami megfelel a szabályoknak...
B.

szvsz: szerény véleményem szerintBogci írta:Nekem meg van egy olyan kérdésem ( mivel még új vagyok) hogy minek a rövidítése a :
szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok![]()
Előre is köszi![]()
hsz: hozzászólás

a 2. kérdésed nem értem...
én se, de ha simán a lap frissítésére gondolsz, nyomj egy F5öt. L.
- Bogci
- Jugador del Barça
Nekem meg van egy olyan kérdésem ( mivel még új vagyok) hogy minek a rövidítése a :
szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok
Előre is köszi

szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok

Előre is köszi

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hy. utoljár írok ebben, ígérem. csak valami modi tényleg írja meg, hogy meddig tart az IP bann? mert itt irogat a gyerek, ha nem írtok, akkor letiltom
csak ezt valaki írja meg pls, előre is köszi