Gabriel Milito
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Szegény
Az a gond, hogy biztos vagyok benn ha visszatér valaha a pályára soha nem lesz képes korábbi önmagát hozni. Nekem Milito leginkább Mottára emlékeztet :/, külsőre is:)

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Hát nagyon sajnálom Militot, sajnos ez a nyilatkozata se tett bizakodóvá...
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
"Unfortunately, we still have not found the answer that would allow me to rejoin my team-mates and to be completely happy playing again."
Mondta Milito.
Nem a legjobb hírek, de ő maga sem adja fel!
A teljes cikk ITT
Mondta Milito.

A teljes cikk ITT
- madmushroom
- Capitá del Barça
Ez bizony nem túl jó hír. Én nagyon bízom benne, az a rohadt fránya sérülés...noname írta:Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
Gabriel Milito barátunk hogy áll felépülés terén???

-
- Jugador d'estrella
noname írta:Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.

Kell egy jó Milito és akkor nem kell csere Cácereseken szenvedni.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- noname
- Llegenda del Barça
Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador d'estrella
Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ígyvan, bár én inkább annak örülnék, ha belejönne és utána visszatérne.lui1698 írta:megérné, mert ha belerázódik akkor jöhet vissza, ha meg nem megy neki úgy, mint azelőtt akkor marad.Fernando írta:Ha komolyak az Independiente szándékai, egy évre énis kölcsön adnám.
neki is jobb, és a csapatnak is.
Hajrá Gaby
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
megérné, mert ha belerázódik akkor jöhet vissza, ha meg nem megy neki úgy, mint azelőtt akkor marad.Fernando írta:Ha komolyak az Independiente szándékai, egy évre énis kölcsön adnám.
neki is jobb, és a csapatnak is.
Hajrá Gaby

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha komolyak az Independiente szándékai, egy évre énis kölcsön adnám.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- LM10
- Director del Fútbol
Sztem Militot kölcsön kell adni. Itt nem kapna sok lehetőséget a formába lendüléshez. Argentínában formába lendülni egy szezon alatt. Ha jó lesz akkor vagy visszahozzuk, vagy más európai csapatnak jó pénzért eladhatjuk.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Sztem Militonak már csak formábalendülésnyi ideje lesz a Barcában.Amint használható állapotba kerü és játszik néhány meccset,átadólistára fog kerülni.Nem hiszem,h a klub még1x megkockáztatná egy esetleges sérülését...
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Sajnálom szegényt! Nagyon nagy pech neki ez a fránya sérülés :S:(
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

Na azért ha Marquez formában van, akkor azért nagyon nehéz kérdés, h ki kezdjen. De ugyanez elmondható Militoról is. Csak ugye nem mostanában fog formába jönni. Én ugy gondolom, h 3 kiváló középső védőnk van: Puyol, Pique, Marquez. Milito ugye kitudja, milyen lesz a sérülése után. Aztán ott a 2 fiatal, Henrique, aki valszeg jön, + Caceres, aki eddig nem mutatott sokat, de én látok benne is fantáziát.Ticsi 23 írta:Puyí még jobb mint Marquez, és Piquével nagyon jó párost alkotnak. Legyenek ők a kezdő belsővédők. ...és nem mellesleg a CSK csak nem fog padozniFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Puyí még jobb mint Marquez, és Piquével nagyon jó párost alkotnak. Legyenek ők a kezdő belsővédők. ...és nem mellesleg a CSK csak nem fog padozniFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.

Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- Bogci
- Jugador del Barça
Én meg nem ültetném le PuyoltFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.

Amúgy is megérdemli

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Sztem a hátvédsorban Pique-nek biztosított a helye. Hihetetlen jól játszott a szezonban és ha nem fog visszaesni (már miért tenné...) akkor évekre előre van biztos belső védőnk, így ha Puyi kiöregszik van utód. Sajnos nem hiszem hogy Milito mostmár nagyot tudna robbantani. Ha visszatér legalább a padon is lesz jó belső védőnk és ez sem utolsó szempont.
Forca Barca!!!!
Már miért ülne le Piqué a padra?
Nem neveket szoktak játszani, hanem figyelni a meccseken és edzéseken nyújtott teljesítményt, és az alapján összeállítani a csapatot (jobb esetben). Ha két jobb teljesítményt nyújtó hátvéd is lesz a keretben, akkor Piqué padra fog kerülni...

Természetesen nem.Bogci írta:De ha most felépül lassacskán Milito akkor Pigué kispadra kerül ???

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Örülök, hogy végre megint edzhet, csak el ne kapkodja, remélem nagyon vigyáznak rá és ő is óvatos lesz, mert szükség lesz rá! Egyik kedvenc védőm, jó lenne őt újra a pályán látni!