Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.22. 16:52:17

Xavinho #26 írta:hoppá,hoppá!!!
Olyan friss hír, h még meleg!
Brazil Star Robinho Wants To Join Barcelona - Report
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ona-report
Én személy szerint benne lennék egy Eto'o Robinho cserében is.
A city is lehet benne lenne!
Önmagában lévő Robinho-vétellel sem lennék elégedett, nemhogy azzal, hogy elcseréljük őt Eto'o-ra... azért ez túlzás :)
Nem is egy poszt ráadásul, pluszban kéne venni valamilyen csatárt "jó" áron.
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.22. 16:51:42

Xavinho #26 írta:hoppá,hoppá!!!

Ez egyáltlán nem friss hír, csak hozzáírták Eto'o-t. Ilyet én is tudok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mr. 2009.06.22. 16:53:17-kor.
Xavinho #26
Barça B

2009.06.22. 16:48:56

hoppá,hoppá!!!

Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.22. 16:43:47

Azért az Etoo-ért való kapkodással ovatosan kell bánni. Tavaj ugye szabad volt, rá se mozdultak. Most sem látok valami nagy kaparást érte. Azután az is érdekes, hogy sokan istenitik, de az ára meg sem közeliti a "nagyokat". Ki tudja miért. Nehogy a fizuját emlitse valaki, mert mások is kapnak nagy gázsit.
Fecó
szajko
Director del Fútbol

2009.06.22. 16:33:23

2 hét...az afrika kupa max 3!
Bojan-t meg kölcsönbe adnánk nem? Amúgyse kapna ott több játéklehetőséget mint itt. Ja és amúgyis a kivásárlási ára Bojannak nem 150 milla? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.06.22. 17:01:30-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.22. 16:29:29

De azért, mert afrika kupára megy, még nem kell 20 millióért venni helyette valakit. Ott van Busquets. Arra az 1, vagy akárhány hónapra. Ezért felesleges bárkit is venni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.22. 16:25:38

LG írta:
Barcaádám írta:Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte.. :?
Akkor légycives érvelj, miért lenne jó? A kezdőbe? Nem, mert Tourénak ott betonbiztos helye van. Cserének? Egy 20 millió feletti játékost? Vicc...Ráadásul elvenné a lehetőséget Busquets elől.
csak azér lenne jó mert Pep kpn játszatja Guddyt ő elmegy,Touré lesz afrika kupán meg lenne egy plusz középpályás.

De ha Bojan kell érte semmiképsem kell Mascherano sztem

Különben én Silva-t venném meg csak róla sosincs hír hogy tárgyalnának vele :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
jethrotull
Barça B

2009.06.22. 14:17:00

Kb. tizenöt éve majdnem összeverekedtünk a haverommal, vitatva Sztojcskov Barcelona szintű játékát...Megcsináltuk a mi képzeletbeli Barcánkat, aztán eltelt egy csomó év, amig jött R10, és az új Barca. Most még mindig itt tartunk, és késhegyre menő vitákat folytatunk arról, hogy mi lenne a jó összeállítás...
Egy érdekes dolgot mondott a jó öreg Barcás (majdnem bárcást írtam...) haverom: Mivel sűrű a szezon, kellenek a variáció lehetőségek, az fog nyerni a Barca-Real viszonylatban, amelyik meg tudja lepni a másikat valamilyen váratlan húzással!...Yaya a szélek kivételével mindenhol bevethető játékos, ha egy Sergi-Xavi-Iniesta hármas ELŐTT játszatná Pep, ő előtte pedig mondjuk Messi-Eto'o vagy Henry, hihetetlen löketet tudna adni a támadásoknak! Ezért is kéne egy Mascherano szintű játékos, akit bevetve, pihentetni tudná a többieket.
Eddig a haverom véleménye. Sztem meg a Real elsősorban azért igazol ilyen nagy neveket, mert a Barcát akarja felülmúlni. Ez természetesen érthető. Azt mondom: Győzzön a jobb, ha a Real szép focival nyerne ellenünk, elismerném, nem ettől leszünk rosszabb Barca szurkolók! A
Az viszont biztos, hogy kell néhány új név, a csapatba kerülésért harcoljanak, mert ez egy nagyon erős motivációs tényező!
A Barca a Fradi!
Chino
Llegenda del Barça

2009.06.22. 13:26:12

Tényleg nem értem ezt a Mascherano-ügyet. Ha van olyan poszt ahová "fölösleges" igazolni a vkp. Ott van Yaya+ Sergi+ Marquez is. Rotálásra ennyi tökéletesen elegendő. Talán Pepnek az a szándéka, hogy Xavit vagy Init Yaya tudja helyettesíteni, de akkor miért nem igazolnak eredeti irányító kp-t. Vagy ha Robinho nem jön össze akkor egy kicsit mélyebben a zsebbe nyúlni és egy olyan szélsőt igazolni akit kp-ként is nyugodtan be lehet vetni. Erre tökéletes lenne Ribery -bár erre kevés az esély- vagy Silva, esetleg Mata és ha még Thiagó is feljönne akkor nincs kérdés. A védelembe ha jön Filipe nem is kell többet igazolni. Ott van Henrique + Caceres + Milito ha felépül, ennek elégnek kell lenni, ha mégsem még ott van Muniesa is akit be lehet vetni vagy Yaya. Védelem egy igazolással kipipálva.
A támadószekcióba pedig mindenképp kell egy új ember, lehetőleg minőség játékos. Silva/Ribery/ Robinho vagy Mata, de azt hiszem ezzel nem moondtam újat. Robinho-n kívül akármelyik bevethető kp-n is. De mielőtt bárkit is igazolnánk Samu ügyét kellene lezárni. Ibrát azért nem favorizálom, mert költünk még 10-15 millát és a fizetését hiába viszi lejjebb, 10-11 milla akkor is lesz, akkor pedig ott vagyunk ahol a part szakad. Annyiért Samu is maradna, ráadásul Ibrát még be is kellene építeni, időbe telne míg felveszi a spanyol bajnokság és a Barca stílusát, nem utolsó sorban pedig egy kicsit zsákbamacska is. Samuval ilyen problémák nem lennének. A Real is ebbe fog belebukni, hogy minden bajnokságból összeszedik a sztárokat, és amíg azok megtanulnak együtt játszani.... (ha Ibra odamegy pláne)
Forca Barca!!!!
pityi
Jugador del Barça

2009.06.22. 12:51:34

És szerintetek az argentin és Yaya egy szint???? Mert sztm nem.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.22. 12:47:26

KicsiDumszi írta:Üdvözlöm a Fórumozókat!

Vele kapcsolatban egy lehetőségről tudok, az pedig úgy néz ki hogy az Aston Villa el tudná képzelni soraiban a fehérorosz játékost, lehet hogy hajlandó lenne belemenni egy csereüzletbe is némi ráfizetéssel, hogy A. Young Barcelonába költözzön. Ugye ő egy nagyon fiatal tehetség szélsőként és csatárként is bevethető lenne.
Szerintem is nagy tehetség Young de nem illik bele ebbe a Barcaba.Szerintem maradjon csak Angliában.Az a tökéletes hely tehetsége kibontakoztatására.És nem mellesleg szerintem nem tudna felzárkózni a Barca szintjére.Ja és Henriquet pedig attól függetlenül hozzuk vissza hogy felépül-e Milito vagy sem.A hozzászólásod többi részével egyetértek. :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2009.06.22. 12:45:15

Barcaádám írta:Joan Laporta legújabb nyilatkozata:

„Samuel Eto'o szerződése jövő nyáron lejár, ezért le kell üljünk beszélgetni a folytatásról. A csapat technikai vezetése és a játékos képviselője már meg is kezdték a tárgyalásokat. A klub egyértelmű szándéka a hosszabbítás, hiszen Eto'o a világ legjobb csatára és rengeteget adott a Barcának az elmúlt években. Amiben még közös nevezőre kell jussunk, az a fizetési rendszer átdolgozása. Samuelt sok klub vinné, de nagyon örülnék, ha tőlünk vonulna nyugdíjba.”
Ez a topfociról van...de ez hiteles, hosz ezt leírja az fcbarcelona.com-is szal hiteles. Végre elkezdtek tárgyalni...
wikko
Jugador del Barça

2009.06.22. 12:43:41

ÉS mi van ha Mascherano-val csak azért tárgyaltunk hogy legyen vki Yaya helyére ha nem sikerülne vele hosszabbítani .......De sikerült szal nem kell nekünk Mascherano ! Főleg Bojan-ért.....
Xavinho #26
Barça B

2009.06.22. 12:41:51

Úgy ahogy van az egész, egyetértek kicsi dumszivalgy van az egész egyetértek KicsiDumszival. Sztem Mascheranoval így képzelné el Pep a középpályát:
Mascherano
Xavi Yaya Touré
Messi Villa Iniesta

És így vannak rotálási lehetőségek! Jöhetne egy bal szélső is, és akkor még több lehetőség van. És akko Henry-ról meg Bojanról nem is beszéltünk
pityi
Jugador del Barça

2009.06.22. 12:40:43

Nem tudom miért kell az argentint erőltetni.Kinek a helyén játszana? Teljessen felesleges ide hozni,pláne ilyen áron. :evil: Inkább Riberyt próbálnák megszerezni.Megint kezdjük a tehetségeinket [auto_cenzúra] a hirek szerint,még jó hogy csak a kacsa kategóriába tartoznak. :)
KicsiDumszi
Barça C

2009.06.22. 12:35:29

Üdvözlöm a Fórumozókat!

Szeretném megosztani veletek az én elképzeléseimet, és véleményem is.
Ugye valószínűsíthető három távozó, Sylvinho, ugye vele nem kötöttek új szerződést, Gudy biztosan nem marad őt a Besiktas csábítja, Hleb is hasonló sorsra juthat. Vele kapcsolatban egy lehetőségről tudok, az pedig úgy néz ki hogy az Aston Villa el tudná képzelni soraiban a fehérorosz játékost, lehet hogy hajlandó lenne belemenni egy csereüzletbe is némi ráfizetéssel, hogy A. Young Barcelonába költözzön. Ugye ő egy nagyon fiatal tehetség szélsőként és csatárként is bevethető lenne.
Ribery-t én is szeretném nálunk látni,de sajnos kétlem hogy a vezetőség ennyit fizetne érte de az köztudott hogy a bajorokkal nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Én mind esetre azért szurkolok..... :D Mondjuk Robinhoval is kiegyeznék, ha a francia csillag nem jöhet.:)
Csatárkérdés, ez a legérdekesebb számomra, és a legtöbbet vitatott is a szurkolók között. Ahogy én tudom,a spanyol lapokat és nézegetve Eto'o szerintem távozik. Jövőre lejár a szerződése, de az igényei véleményem szerint nem teljesíthetők, ha marad jövőre idény végén ingyen igazolhatóvá válik, és ha pénzt akarnak látni érte akkor az csak most lehetséges.
Pótlása megint csak érdekes, én Ibra leigazolásával egyáltalán nem értenék egyet. Nem fiatal játékos, ráadásul elég nehéz természete van, fizetéséről és az áráról már nem is beszélnék. A legjobb a középcsatár posztra Villa lenne, még fejlődőképes, gyors és nagyon gólerős. Mást nem tartok potenciális jelöltnek.
Védelem,szélső hátvéd kell. Filipe a Deporból tökéletes lenne beleillik a katalán gépezetbe. Azt is el tudnám képzelni, hogy ő lenne kezdő majd Abidal helyett. (Mert ugye a francia szélső nem muzsikált valami fényesen az elmúlt szezonban). Középhátvéd van. Remélem Gabi Milito is teljesen felépül, de ha nem akkor visszahoznám a kölcsönadott Henriquét a "gyógyszertáriaktól".
Egy középpályás sem ártana, mert ez a szezon nagyon hosszú lesz, egyet értenék Mascerano leigazolásával is mert,ugye Yaya eredetileg nem védekező játékos, legalábbis Franciaországban nem azt játszott. Az ő feljebb tolásával játszhatna szűrő helyén a biztoslábú argentín. Pepnek pedig bővülnének a variációs lehetőségei. Ez a 3-4 változtatás kell a csapatnak, mert a ez nagyon nehéz szezon lesz.
A Real Madrid átigazolási politikáját pedig nem tartom meglepetésnek, Perez nem változott. Fenyegetőnek a két aranylabdást meg végkép nem érzem, mert ezzel még csapatot nem épített... például védelmükben továbbra is óriási lyuk tátong . A másik oldal meg az,hogy félig sem biztos, hogy Kaká , és C. Ronadlo képességeikhez híven fognak teljesíteni. Elég példának felhozni a brazil elmúlt szezonban nyújtott játékát az AC Milanban.
Mindenesetre én ezekkel a változtatásokkal elégedett lennék,és várnám a az újabb sikereket.

Visca el Barca
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.22. 12:30:55

szbalint88 írta:
palesz77 írta:
szbalint88 írta:esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne
hát az(semmi személyes :D ). főleg Bojanért cserébe. ha eladják, tőlem akár 100 kupát is nyerhetünk jövőre, akkor sem fogom megbocsájtani a klubank. nagyot csalódnék bennük(még szerencse, hogy ezeket a híreket hivatalosan még nem jelentették be). nekünk nem Mascherano kell hanem egy Robinho és gy tkp.(talán Thiago az ifiből) + Henrique és Filipe
Egyetértek, csak megpróbáltam megtalálni az értelmét Mascherano leigazolásának:)
Bojan menjen kölcsönbe de Thiagot hozzuk fel...
Hihető.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.22. 12:27:27

palesz77 írta:
szbalint88 írta:esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne
hát az(semmi személyes :D ). főleg Bojanért cserébe. ha eladják, tőlem akár 100 kupát is nyerhetünk jövőre, akkor sem fogom megbocsájtani a klubank. nagyot csalódnék bennük(még szerencse, hogy ezeket a híreket hivatalosan még nem jelentették be). nekünk nem Mascherano kell hanem egy Robinho és gy tkp.(talán Thiago az ifiből) + Henrique és Filipe
Egyetértek, csak megpróbáltam megtalálni az értelmét Mascherano leigazolásának:)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.22. 12:20:34

szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.22. 12:16:31

esetleg középhátvéd Touré, és előtte Mascherano, de mondjuk ez is hülyeség lenne
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.22. 12:07:38

Mikaos írta:1. Nem lennék biztos Touré "betonbiztos" helyében. Az őszi szezonban nem sokszor számított rá Pep.
Hát egész évben nem kezdhet mindig Yaya, főleg ha volt mellette egy Keitank és egy Busquetsünk.
Viszont a szezon legfontosabb részében betonbiztos helye volt.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:57:18

LG írta:
Barcaádám írta:Mascherano jó lenne jó játékos csak hát kicsi Bojant nem adnám érte.. :?
Akkor légycives érvelj, miért lenne jó? A kezdőbe? Nem, mert Tourénak ott betonbiztos helye van. Cserének? Egy 20 millió feletti játékost? Vicc...Ráadásul elvenné a lehetőséget Busquets elől.
1. Nem lennék biztos Touré "betonbiztos" helyében. Az őszi szezonban nem sokszor számított rá Pep.
2. Busquetstől ugyan nem venne el lehetőséget, csak ha nagyon erre akarnám kihegyezni a dolgot. Busquets eredetileg középső kp., nem vkp.
3. Pep mindannyiunknál jobban tudja, és nem véletlenül folynak egyezetetések :)
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:55:53

Mikaos írta:Viszonylag, ja, ez tényleg elmondható. De egy kupából nem tudok kiindulni.
Még alattad írták, hogy a Reált a hátán vitte: ez viszont nem igaz. Amennyire a hátán vitte, annyira nem is.
Hátt.... ö nyujtott egyedül elfogadható játékot a Real-ban.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.22. 11:54:28

Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.22. 11:53:55

Danka00792 írta:
Mikaos írta:...
Azért a Copa América-n a hátára vette a csapatot... :roll:
Viszonylag, ja, ez tényleg elmondható. De egy kupából nem tudok kiindulni.
Még alattad írták, hogy a Reált a hátán vitte: ez viszont nem igaz. Amennyire a hátán vitte, annyira nem is.
Lezárt