Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előbb kértelek,h ne írj kettőt egymás után!(következő ilyet törlöm bármit is írsz benne)MaxK írta:Megpróbálja "megmenteni" a befolyásolható fiatalokat a Tibbah/Siska féléktől?Danka00792 írta:
Ez mind szép, és jó! Tisztelet érNÉ Fankát, hogyha....
....hogyha nem foglalkozna állandóan a többi kiadóval. Figy, ha nem jön be neki a BB zenéje, Wacuum, Kriminal, Hősök, Testament (?), akkor miért kell ezt hangoztatnia?
Az oké. (Bár kicsit tulzásba viszi, és igazán eldönthetnék az olvasók maguktól is, vagy azt akarja, hogy a salátások vakon kövessék? Várjunk.. már ezt is teszik.MaxK írta:Megpróbálja "megmenteni" a befolyásolható fiatalokat a Tibbah/Siska féléktől?
MSNen nem igen szoktam lenni, de ha kell akkor párat feldobhatok valahova. csak írd le a címüket.MQuC írta:Akinek vannak régi Ganxsta albumai elküldhetné msnen megosztásiban![]()
Valaki?
Megpróbálja "megmenteni" a befolyásolható fiatalokat a Tibbah/Siska féléktől?Danka00792 írta:Ez mind szép, és jó! Tisztelet érNÉ Fankát, hogyha....Kalap1988 írta:Nekem sincs ezekről a dolgokról információm és érdeklődve olvasom,de Fankánál én azt látom, hogy ő rapper akar maradni,de akar lépni ebből a világból, más célközönséget akar. Nemzeti szellemiségű magyar fiatalokat keresi.
....hogyha nem foglalkozna állandóan a többi kiadóval. Figy, ha nem jön be neki a BB zenéje, Wacuum, Kriminal, Hősök, Testament (?), akkor miért kell ezt hangoztatnia?
Szerintem itt hagyjuk is abba ezt a vitát, semmi értelme....balboa7 írta:MaxK írta:Bocs, ha nem ezt szűrted le, akkor egyszerűen nem tudtad értelmezni amit leírtam.
Ha tudja, hogy árpádsávosok voltak.... Ahhoz látnia kellett, ha látta akkor meg miért nem cselekedett?![]()
de neki megy egy olyan társaságnak akik felborítottak egy kocsit....lemegy oda és próbálja leállítani őket...nem hiszem, h bármilyen eszközzel is sikerült volna neki...ezt te sem gondolhatod komolyan...
Ez mind szép, és jó! Tisztelet érNÉ Fankát, hogyha....Kalap1988 írta:Nekem sincs ezekről a dolgokról információm és érdeklődve olvasom,de Fankánál én azt látom, hogy ő rapper akar maradni,de akar lépni ebből a világból, más célközönséget akar. Nemzeti szellemiségű magyar fiatalokat keresi.
MaxK írta:Bocs, ha nem ezt szűrted le, akkor egyszerűen nem tudtad értelmezni amit leírtam.
Ha tudja, hogy árpádsávosok voltak.... Ahhoz látnia kellett, ha látta akkor meg miért nem cselekedett?
Reméltem hogy felveted!MaxK írta:Bár lehet nem ismerik azokat a szavakat amiket leírnak.... Pl.: a gójos sztorinál.
Sub Bass szövegeket elemezgethetünk ha gondolod, lehet meg fogsz lepődni. AKPHnak meg ne lennének drogos szövegeik? Bár lehet nem ismerik azokat a szavakat amiket leírnak.... Pl.: a gójos sztorinál.Danka00792 írta:Látod pont erről beszélek. Sub Bass-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? DSP-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? NKS-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? Vagy akár AKHP/Funktasztikusnak?MaxK írta:Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.
Elmondom. Nem.![]()
És ha nem hiszed el, akkor hallgasd meg őket, ha még nem tetted volna meg, ha igen, figyelj a szövegre jobban, és ha megy akkor elfogultság nélkül.
Szerk.: Viszont arra felfigyeltem, hogy az irásaim nagyrészére nem reagálsz.
Lehet azért, mert tények, és Ferit rossz színben mutatják.
balboa7 írta:az a tizenéves aki meg fankát hallgat az élből szidja az összes másik itthoni rap zenészt...mer ezt hallja ott...MaxK írta:1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.
2. Én sem írtam hogy az összes cigány.... hanem azt, hogy tolvaj cigány... vagy szerinted minden cigány tolvaj? hm...![]()
3. És egy ember neki kárt okoz, egy egész csoportot kell utálnia?
mivel siska nem tudta névszerint, h kik voltak, sztem ezért nevezett meg egy csoportot...még mindig fent tartom, h lehet, h nem pontosak a történtekről az információim!
azt meg légyszíves most fejezd be, h rám húzol dolgokat...aki valami bűncselekményt követett el, az nemtől, bőrszíntől, mindentől függetlenül, vállalja a tetteinek a következményeit!....de köszönöm, h megelőlegezted h diszkriminálom az embereket!
Látod pont erről beszélek. Sub Bass-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? DSP-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? NKS-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? Vagy akár AKHP/Funktasztikusnak?MaxK írta:Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.Danka00792 írta:Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
Egyébként szerintem Fankát az zavarja, hogy nem említhető egy lapon a DSP-vel, Akkezdet Phiai-val, NKS-el, Funktasztikussal, Sub Bass-al (stb..) ezért próbálja minnél jobban lehuzni öket.
az a tizenéves aki meg fankát hallgat az élből szidja az összes másik itthoni rap zenészt...mer ezt hallja ott...MaxK írta:1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.
2. Én sem írtam hogy az összes cigány.... hanem azt, hogy tolvaj cigány... vagy szerinted minden cigány tolvaj? hm...![]()
3. És egy ember neki kárt okoz, egy egész csoportot kell utálnia?
De a pusztuljon a sok Árpád-sávos-ba már nem kell belemagyarázni semmit! Vagy szted nekik pusztulniuk kéne?Egyébként az előzőekhez én Fanka nemzeti számait hallgatom, a többi nem érdekel,mert annyira a zene nem tetszik,csak a mondandó és nem is érdekelnek ezek az ellentétek,de aki a nemzeti zenéiben butaságot, vagy ellentmondásokat talál az nem tudom mit hallgat:)balboa7 írta:
meg ha nagyon akarja az ember, akkor bármibe belemagyarázza a saját igazát!
1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.balboa7 írta:1. aki valamiféle értékrendel is rendelkezik, az nem fog 2 szóra gyilkolni, legyen az siskás, fankás vagy mittomén milyen!MaxK írta:Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?
2. siska sem azt írj, h az összes magyar dögöljön meg stb, úgyhogy sztem bukik is a párhuzamod...
3. amennyire én tudom az árpádsávos rész, azért született, mer siska hugának az autóját az emlékezetes tüntetés sorozatkor felborították és összetörték....siska azt mondta, h árpádsávos fiatalok voltak...
minden előadó befolyással van a hallgatóira...legjobban meg ugye a fiatalokra lehet hatni...
aki valamiféle értékrendel is rendelkezik, az nem fog 2 szóra gyilkolni, legyen az siskás, fankás vagy mittomén milyen!MaxK írta:Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?
És az nem, hogy az NC-ből kilépők száma több, mint a BB, Wacuum, Kriminal-ból összesen kilépők száma?MaxK írta:TM-mel nincs is gondom, egyedi hang, jó szövegek, teljesen rendben van.
Viszont az emberről az is elmond valamit, hogy ilyen Tibbah félékkel összeáll.
TM-mel nincs is gondom, egyedi hang, jó szövegek, teljesen rendben van.Danka00792 írta:
Ezért irtam, hogy zöme.
Egyébként igen, a BB-nél vannak érdekes szövegek. Pl nem mindenki tudja megemészteni Siska vagy Tibbah szövegeit, én sem vagyok annyira oda értük.
De vannak a BB-nél sokkal érettebb szövegű tagok, ilyen a DSP, TM, Ladni, meg még a Rydu-s srácok is odavernek!![]()
De Feri rafinált, és általában csak Tibbaht meg Siskat emeli ki, mint egész Bloose Broavaz, és rajtuk keresztül huzza le öket.
Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?balboa7 írta:én nem vettem észre, h szövegei hatására egy valamiféle gyilkos ösztön szállna meg...de sztem erről a fórumról nem csak én vagyok így vele...MaxK írta:Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?
én nem vettem észre, h szövegei hatására egy valamiféle gyilkos ösztön szállna meg...de sztem erről a fórumról nem csak én vagyok így vele...MaxK írta:Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?
Ezért irtam, hogy zöme.MaxK írta:Kijelentésed rám nem jellemző, hamarabb hallgattam Hősöket vagy Akkezdet mint Fankát és mint írtam, Fanka zeneileg sosem tetszett igazán. Viszont később amikor már nem csak hallgattam hanem értettem is a zenét, teljesen kiábrándultam a BB, Kriminal és hasonló cuccokból.
Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.
Kijelentésed rám nem jellemző, hamarabb hallgattam Hősöket vagy Akkezdet mint Fankát és mint írtam, Fanka zeneileg sosem tetszett igazán. Viszont később amikor már nem csak hallgattam hanem értettem is a zenét, teljesen kiábrándultam a BB, Kriminal és hasonló cuccokból.Danka00792 írta:
Egyébként, aki Fankadelit hallgat, azok zöme nagyon szűklátókörű. Mert hát minek is hallgasson bele a Wacuum, Bloose, Kriminal, Hősök számokba, ha Feri lefikázza őket salátán?
Tapasztalatból mondom, mert nekem a legtöbb közeli ismerősöm Fankát hallgat, és ugy szólják le a legtöbb magyar ug zenéket, hogy nem is hallgatták öket, csak mondják, amit Fanka ir az oldalon.
Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
Egyébként szerintem Fankát az zavarja, hogy nem említhető egy lapon a DSP-vel, Akkezdet Phiai-val, NKS-el, Funktasztikussal, Sub Bass-al (stb..) ezért próbálja minnél jobban lehuzni öket.
Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?balboa7 írta:meg ha nagyon akarja az ember, akkor bármibe belemagyarázza a saját igazát!MaxK írta:Nyilván direkt ilyen áthallásos. Kimondja, ezekszerint a panasz szót, amikor mindenkinek egyértelmű, hogy a harasztra a paraszt jönne. És mégsem... Egyébként teljesen levágós a dolog. De akkor is, ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, van elég mondat aminek milyensége megkérdőjelezhető.barca99 írta:...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre?
meg ha nagyon akarja az ember, akkor bármibe belemagyarázza a saját igazát!MaxK írta:Nyilván direkt ilyen áthallásos. Kimondja, ezekszerint a panasz szót, amikor mindenkinek egyértelmű, hogy a harasztra a paraszt jönne. És mégsem... Egyébként teljesen levágós a dolog. De akkor is, ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, van elég mondat aminek milyensége megkérdőjelezhető.barca99 írta:...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre?
Hadd pusztuljon a sok magyar panasz! Nem paraszt...MaxK írta:...
Nyilván direkt ilyen áthallásos. Kimondja, ezekszerint a panasz szót, amikor mindenkinek egyértelmű, hogy a harasztra a paraszt jönne. És mégsem... Egyébként teljesen levágós a dolog. De akkor is, ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, van elég mondat aminek milyensége megkérdőjelezhető.barca99 írta:...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre?
nem...én is félre hallom!barca99 írta:...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre?