Ági meccse élőben megy a Sport1-en!fcbarca0827 írta:Czink Melinda most játszik a Sport2-n Mauresmoval!Lesy írta:Szávayt meg a többieket mikor lehetlesz látni?Az első szett a franciáé: 6:1-gyel, a másodikban jelenleg 3:2 a magyar lánynak, ráadásul brékelt Melinda!
![]()
Ezután a meccs után adják élőben Ágit!
Egyéb Sportok
- Máté.19
- Barça B
- Kapcsolat:

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Czink Melinda most játszik a Sport2-n Mauresmoval!Lesy írta:Szávayt meg a többieket mikor lehetlesz látni?

Ezután a meccs után adják élőben Ágit!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Djoko elveszítette első szettet 7-6ra, elég nagy játszma volt, tie break is ütős volt, Benneteau nyerte 10-8ra.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Életveszélyes az új boritás, főleg az első 2 napon.
Elképesztő, hogy eljutottunk a zárható tetőig
http://www.wimbledon.org/en_GB/index.html
http://salakblog.hu/
http://eurosport.yahoo.com/tennis/multiplex/30876.html
Elképesztő, hogy eljutottunk a zárható tetőig

http://www.wimbledon.org/en_GB/index.html
http://salakblog.hu/
http://eurosport.yahoo.com/tennis/multiplex/30876.html
-
- Director del Fútbol
Yen-Hsun Lu vs Federer
Nem kérdés sztem hogy 3 szett lesz Roger javára, viszont örülök hogy hozta az adogatójátékát 0-30-ról, remélem lesz 1 kis önbizalma és szemre is tetszetős teniszt láthatunk.
Bár komolyan megijedtem a srác első szervájánál amikor feldobta és lépett még 2-t hogy elérje, nem nagyon érzi
És max 8-10 perces esőszünet lesz mert ennyi idő kell amíg a tető lefedi a pályát

Nem kérdés sztem hogy 3 szett lesz Roger javára, viszont örülök hogy hozta az adogatójátékát 0-30-ról, remélem lesz 1 kis önbizalma és szemre is tetszetős teniszt láthatunk.
Bár komolyan megijedtem a srác első szervájánál amikor feldobta és lépett még 2-t hogy elérje, nem nagyon érzi

És max 8-10 perces esőszünet lesz mert ennyi idő kell amíg a tető lefedi a pályát

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jaja!
Egy igazi sportember (Federert annak tartom),nem örül,ha legnagyobb riválisa nincs a mezőnyben. most mit bizonyítson a többiek ellen? őket eddig is verte, legalábbis döntőben tutira. Csak Nadal verte meg GS döntőben, 5 alkalommal.
Murray-re kiváncsi leszek, ha nem stresszeli el, mint tavalyi US Opent,akkor még akár esélye is lesz a svájci ellen, utóbbi időben sokszor legyőzte,igaz nem füvön.
Egy igazi sportember (Federert annak tartom),nem örül,ha legnagyobb riválisa nincs a mezőnyben. most mit bizonyítson a többiek ellen? őket eddig is verte, legalábbis döntőben tutira. Csak Nadal verte meg GS döntőben, 5 alkalommal.
Murray-re kiváncsi leszek, ha nem stresszeli el, mint tavalyi US Opent,akkor még akár esélye is lesz a svájci ellen, utóbbi időben sokszor legyőzte,igaz nem füvön.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Szerintem pedig Federernek pont egy Nadalra lenne szüksége. Lehet, hogy így megnyeri, de nincs ott a legnagyobb ellenfele, akinek szeretne visszavágni a tavalyiért. Az motiválná a leginkább ha Nadallal játszhatna.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Jómagam is izgatottan várom Federer szereplését, véleményem szerint most Rafával is egy nagyon éles, és jó meccset játszott volna, amelyen esélye is lett volna bőven a mostani formája alapján.
De Rafa nincs, így top1-é lépett elő. Amúgy szvsz ez a nagy happy pozitívan fog rá hatni, szóval még inkább feldobja, és így tud majd az egész bugira koncentrálni.
Legalábbis remélem
Amúgy nagyon sajnálom Nadalt, egy nagyon szimpatikus versenyző, és sportember - illetve ami nagyon fontos, nem médiaszereplő. Nagyon komálom az ilyen sportolókat, akik teszik a dolgukat, és nem szájhősködnek. Mielőbbi felépülést nekik.
Ja, és természetesen mindent bele ROGER
De Rafa nincs, így top1-é lépett elő. Amúgy szvsz ez a nagy happy pozitívan fog rá hatni, szóval még inkább feldobja, és így tud majd az egész bugira koncentrálni.
Legalábbis remélem

Amúgy nagyon sajnálom Nadalt, egy nagyon szimpatikus versenyző, és sportember - illetve ami nagyon fontos, nem médiaszereplő. Nagyon komálom az ilyen sportolókat, akik teszik a dolgukat, és nem szájhősködnek. Mielőbbi felépülést nekik.
Ja, és természetesen mindent bele ROGER

.
-
- Director del Fútbol
Nah 1 kis elmélkedéshez meg jött a kedvem, a hétvégi tenisz ( elhagytam a wimbledoni rezgéscsillapítómat...), a régi wimbledoni Edberg-Becker klasszikusok után, és főleg a preview után...
Kezdjük a nőkkel az rövid lesz
Szenzáció 1 kiscsaj aki főtáblás 15(!) évesen és gyalog jár a verseny helyszínére mert 200 méterre se lakik onnan
Esélyest meg nem is írok, bármi lehet, nem szeretem a női teniszt, persze attól függ ki játssza és persze hogy hogy néz ki
Nah és akkor a lényeg...
Top esélyes mondanom sem kell h Roger, és télleg, egyszerűen annyi a feladata legalábbis a skynews-os sportriporter hölgy szerint hogy ne legyen túl boldog, jön ősszel a kicsi, boldog és házas ( nagy szó!), ráadásul összejött a hőn áhított RG siker is. Ha tiszta a feje, nyerni fog szvsz.
Murrayt tartják még esélyesnek, főleg Queens után, és formában is van, ha tudja hozni azt a játékot, lehet esélye. Csak tudjon kikapcsolódni, viselje el a nyomást ahogy menetel előre mert ugye több mint 70-talán 73-éve nem nyert W-t brit teniszező.
Djokovic és Del Potro is elverekedheti magát az elődöntőig, bár utóbbinak adok több esélyt, nagy jövő előtt áll hisz egyidősek vagyunk ( bár néhány centivel magasabb
).
Ha más elverekedné magát a legjobb 4 közé mindenképp meglepetés lenne, bár szeretném ha Söderling és Verdasco is sokáig jutna...
Jó Wimbledont mindenkinek!!
Kezdjük a nőkkel az rövid lesz

Szenzáció 1 kiscsaj aki főtáblás 15(!) évesen és gyalog jár a verseny helyszínére mert 200 méterre se lakik onnan

Esélyest meg nem is írok, bármi lehet, nem szeretem a női teniszt, persze attól függ ki játssza és persze hogy hogy néz ki

Nah és akkor a lényeg...
Top esélyes mondanom sem kell h Roger, és télleg, egyszerűen annyi a feladata legalábbis a skynews-os sportriporter hölgy szerint hogy ne legyen túl boldog, jön ősszel a kicsi, boldog és házas ( nagy szó!), ráadásul összejött a hőn áhított RG siker is. Ha tiszta a feje, nyerni fog szvsz.
Murrayt tartják még esélyesnek, főleg Queens után, és formában is van, ha tudja hozni azt a játékot, lehet esélye. Csak tudjon kikapcsolódni, viselje el a nyomást ahogy menetel előre mert ugye több mint 70-talán 73-éve nem nyert W-t brit teniszező.
Djokovic és Del Potro is elverekedheti magát az elődöntőig, bár utóbbinak adok több esélyt, nagy jövő előtt áll hisz egyidősek vagyunk ( bár néhány centivel magasabb

Ha más elverekedné magát a legjobb 4 közé mindenképp meglepetés lenne, bár szeretném ha Söderling és Verdasco is sokáig jutna...
Jó Wimbledont mindenkinek!!

http://salakblog.hu/?p=5143Még akkor is, ha néhányaknak rossz lesz majd olvasni.
Szóval az a helyzet, hogy Toni Nadal nem edző a szememben.
Tanulságos elmélkedés, az biztos.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát nekem csalódás volt ez a meccs, de szerintem ott rontotta el az üzbég, hogy rövid időn belül két mérkőzést is vállalt. Klicskónak pedig gratulálok! Régen láttam őt ilyen összeszedettnek és higgadtnak. Nagyon szépen bokszolt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Melyik csatorna adja a meccset?ozsimiki írta:persze!lluisllach89 írta:Vki lesi a boxot??
Klicsko aláz eddig, Csagajev nem semmi,h miből állt fel
Nincs valakinek linkje neten?

Azért keresgélek....
Szerk.: Bár már látom hogy felesleges.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Director del Fútbol
Vége...
Nagyon bírta az ütéseket az üzbég, grat az ukránnak.
Azt hittem nagyobb durranás lesz
Nagyon bírta az ütéseket az üzbég, grat az ukránnak.
Azt hittem nagyobb durranás lesz

-
- Jugador del Barça
Hol nézitek a meccset?Mármint mi közvetíti?
Esetleg arról egy link?
Esetleg arról egy link?
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
-
- Director del Fútbol
Ki közvetít??? Sírok...
Ez megy majd 12 meneten keresztül ha ki nem ütik. Vagy fasírttá zúzzák vagy kampec, be kéne mennie verekedni Csagajevnek
Ez megy majd 12 meneten keresztül ha ki nem ütik. Vagy fasírttá zúzzák vagy kampec, be kéne mennie verekedni Csagajevnek

- ozsimiki
- Adminisztrátor
persze!lluisllach89 írta:Vki lesi a boxot??
Klicsko aláz eddig, Csagajev nem semmi,h miből állt fel

-
- Director del Fútbol
Azért szemétség h az echte német KliTSCHkoért őrjöngtek, szegény Csagajevet meg kifütyülték...socio66 írta: félszemmel követem..
jó sok ember van
Csagajev már 1szer a padlón...
Szpíker 2. menet elején: Klicsko nagyon laza...
Szpíker Csagajev padlóra kerülésekor: Nagyon kemény Klicsko

félszemmel követem..lluisllach89 írta:Vki lesi a boxot??
jó sok ember van

-
- Director del Fútbol
Vki lesi a boxot?? 

- albicelesteX
- A Vadász
Regeltem erre a pókerstars.comra!Ismeri valaki?Hogy kell ott belépnio ilyen ingyenes szobába vagy mibe?
egyáltalán nem ide tartozik ez, szóval Minden Más- Póker
vannak ingyenes játékok, magyar a kliens gondolom nálad is,ha nem,akkor practice game,vagy meg nézed a buy inél, a lényeg,h 0 legyen ott, persze nem mindre ülhetsz be, mert ország függő is. de továbbit a topikjában,vagy vedd fel fifás msnem
Ozsi
egyáltalán nem ide tartozik ez, szóval Minden Más- Póker

vannak ingyenes játékok, magyar a kliens gondolom nálad is,ha nem,akkor practice game,vagy meg nézed a buy inél, a lényeg,h 0 legyen ott, persze nem mindre ülhetsz be, mert ország függő is. de továbbit a topikjában,vagy vedd fel fifás msnem

Ezeket ismerem:albicelesteX írta:Tudna nekem valaki dobni egy linket ingyen pókerre neten???
http://www.jojatek.hu
http://www.y8.com

szerk.: amúgy van több is, csak azokban nem nagyon bízom.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- albicelesteX
- A Vadász
Tudna nekem valaki dobni egy linket ingyen pókerre neten???

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Roger ne vonuljon vissza!
Még annyi van benne szvsz. Én pt szeretem a legjobban, Nadalt meg valamiért nem kedveltem meg, valszeg a rivalizálás miatt
No, mindegy, ő dönt, bár remélem csak kacsa.
Nadalnak azért jobbulást kívánok! A teniszben a térdsérülés sztem az egyik legkomolyabb, túlságosan is igénybe van véve. Tartok tőle, hogy nem nagyon fog tudni rendesen visszatérni, de ne legyen igazam és akkor lesz ellenfele Djokovicsnak!

Nadalnak azért jobbulást kívánok! A teniszben a térdsérülés sztem az egyik legkomolyabb, túlságosan is igénybe van véve. Tartok tőle, hogy nem nagyon fog tudni rendesen visszatérni, de ne legyen igazam és akkor lesz ellenfele Djokovicsnak!