Fevernova írta:Eszméletlen ! Meg a hideg kiráz , hogy mindenkinek de tényleg mindenkinek az álma a Real Madrid! Nem értem magyarázza el valaki!
Mondjuk speciel ez sok mindennek betudható.
Elsősorban annak, hogy a Madrid jóval aktívabb a piacon mint mi, ebből kifolyólag lévén teszem azt Maicon nehezen állíthatna ilyet a Barcáról elvégre itt van Dani.
Másodsorban bevett rutin, hogy aki top csapatba igazol, annak rögtön régi álma lesz az adott csapatban játszani. Ezeknek nem kell bedőlni. Emlékszem én arra, amikor C.R-t a Rooney incidens után Barcelonába ajánlgatta a menedzsere, de ugyanígy van der Vaart is ábrándozott a Barcáról anno, aztán hirtelen a Madrid lett álmai csapata. Félreértés ne essék ez fordítva ugyanígy működőképes, elvégre az ősbarcás Arsavin is amint lankadt az érdeklődésünk majd növekedett a Madridé egyből ment volna oda is, de ugyanígy nincsenek illúzióim, hogy 2 sikertelen év után Fabregas is rohanna a Realba ha úgy hozná a helyzet. Egész egyszerűen kevés olyan labdarúgó van, aki ilyenkor korrektül nyilatkozik teszem azt, hogy mindig egy ilyen nagy klubban akartam játszani... Ehelyett mindenkinek régi álma lesz az adott klub.
Harmadjára pedig itt van a sokat taglalt madridista.hu féle "hírek válogatatlanul" kontra eurobarcás "csak a biztosat" ügy. Hogy kinek melyik jön be asszem egyéni elbírálás kérdése, én spec. naponta sasolom a pletykalapok híreit is, nem egy bonyolult dolog, hogy ezt egy objektív honlaptól elvárjam. Ami viszont szemet szúró a madridistán, az szubjektív hallási és látási képesség a rövidhíreknél. Konkrétan naponta jelennek meg az olyan hírek, melyekben azt írják Villa a Madridba akar menni, Xabi beszélt Benítezzel, hogy a fővárosba igazoljon. Ribery csak a Madrid ajánlatát hallgatja meg (és ugyenez Silvánál, Benzemánál... stb.) Ezekkel nincs is gond, ha valamely spanyol-angol szennylap ezt hozza le lehozza a madridista is, aztán dönt ki-ki maga belátása szerint hisz-e neki. A gond ott kezdődik el, hogy az olyan híreket amelyek azt állítják, hogy a Villa/Silva a Barcát preferálja, nem rakják fel ugyanoda, hogy figyelmen kívül hagyják az olyan híreket amelyek Ribery Barcába igazolását támasztanák alá (pl. a felmerülő Barca-Bayern (Laporta-Rummenigge) paktumot, mely a Barca elővásárlási jogát szellőzteti.). Gondolom hogy ezeknek jó ha a 10%-a igaz, de ha a kétes hírű cikkek közül csak azok kerülnek fel, amik a Madrid szája íze szerint valók, akkor könnyen esnek sokan a Madrid és Perez mindenhatóságának bűvöletébe, holott ugyanilyen irányú híresztelések a Barca irányába is mutatkoznak.
Ne higgye senki, hogy Villa, Ribery vagy Xabi Alonso sírna ha a Barcába kellene igazolnia, mondván neki csak a madridi habfehérhez lett vón kedve.