Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmm, fura én azzal nyertem meg minden kupát, és a spanyolokkal voltamkovinho írta:Tévedtek.![]()
Az alap amúgy vv-é, viszont sokat változtattam, mert nagyon nem illett a spanyol felálláshoz.De azért a szöglet jó volt, így meghagytam.
Honnan ez a kitűnő szöglet-taktika, Kovi?kovinho írta:Spanyolokkal kezdtem egyet, mivel még nem voltam válogatottal a '09-ben.
Piqué Rulez 1
Piqué Rulez 2
Piqué Rulez 3
U21 EB
Engem érdekelnek a képek, és találkoztam már haj, sőt még bőrszín váltással isMorminho írta:Nem tudom esetleg valaki találkozott-e már vele, de... 2018-ban járok és a generált játékosok előszeretettel változtatnak bőrszíntÉn elég nagyot röhögtem amikor a 19 éves skót játékosom egyszer csak szőke hajú fehérből barna hajú néger lett
![]()
Egyébként a Blyth csapatával játszok, akiket 7 év alatt juttattam fel az első osztályba a hatodosztályból, csak az ötödosztályba és a harmadosztályba voltam két évet.
Ha valakit érdekel képekkel meg mindennel bővebben is írok a karrierremről.
'Mielőtt bemásolod a tömörített fájlt az adott helyre a játékban kapcsold ki a "Use Skin Cache"-t("Felület Cache Használata"-t) a "Beállítások" menün belül a "Kép és Hang" menüben. Ha működik és ha akarod visszakapcsolhatod. 'albicelesteX írta:Letöltöttem minden!De sehogysem akar működni!Megcsináloma könyvtárat áthúzom de nem működik!Mi lehet vele?
persze,kicsomagolvaalbicelesteX írta:Kössz srcáok!!!És még egy kérdés!Az vágom hogy létrehozom a könyvtárat és oda bemásolom!De hogy?Kicsomagolva?Vagy hogy?
kitpack bammegalbicelesteX írta:s az fm hungaryn ott hogy keressem?Logopack?