Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megállapodás az lesz.tomipop írta:Ki tud valami újjat?
V.Valdes nem rossz kapus , de amit ő kér ,azért annyira mégsem.
Én jó múltkor halottam Petr Cech nevét is,mint lehetséges igazolást.
És legyünk őszinték: talán jobb játékos is Cech.
Kaká a reálnál 9 milliós évi fizetése lesz.És Valdes is ennyit kér a barcától.Szerintem nevetséges.
A bekapott kevés gól sem százszázalékban rajta múlt,inkább Puyol-ék hatékony(és legjobb) védekezésén.
Ez az ügy már rég lezárult megegyeztek 7 millió körül.tomipop írta:Ki tud valami újjat?
V.Valdes nem rossz kapus , de amit ő kér ,azért annyira mégsem.
Én jó múltkor halottam Petr Cech nevét is,mint lehetséges igazolást.
És legyünk őszinték: talán jobb játékos is Cech.
Kaká a reálnál 9 milliós évi fizetése lesz.És Valdes is ennyit kér a barcától.Szerintem nevetséges.
A bekapott kevés gól sem százszázalékban rajta múlt,inkább Puyol-ék hatékony(és legjobb) védekezésén.
Ha ez ebben a formában megvalósul, akkor én sem fogom tőle sajnálni ezt a pénztGuardiola írta:Emellett még nem is ismerjük a szerződés részleteit lehet 4 millió alap 2,5 eredménytől függő és ugye ha ismét összejön egy triplázás akkor senki sem fogja sajnálni tőle a 6,5-öt...
Be(/El)néztem.Livia Drusilla írta: Ezt nem a jelenlegi, hanem az egyik előző ügynöke mondta, aki szerint Valdés Papa az évek során több ügynököt is "elfogyasztott"...![]()
![]()
++ Szerintem írhatnak már bármit, és teljesíthet bárhogy, olyan rosszul jött ki ez az egész igazolásos történet, h nagyon sokan egyszerűen nagyítóval fogják keresni a hibáit...ami amúgy nem túl jó...
Valószínűleg Valdes abban is sokat köszönhet az apjának, hogy egyáltalán eljutott idáig, és ilyenkor általában nem szoktuk elküldeni apucit a búsba. Nehéz emberek meg mindig is voltak, csak ez esetben egy kicsit túlzásba vitték a dolgot.Bogci írta:Na de gondolj már bele VV 27 éves (egy felnőtt ember ) csak tudja már mi merre hány méter miért kellene az apjára hallgatnia ???)9 milla elég ütős ... szerintem ezt Valdes is tudja hogy pofátlanság .... nem tudom mire gondolt mikor hagyta hogy ennyit kérjen az ügynöke .... De minek neki ügynök ha a faterja ilyen szinten beleszólhat az egészbe ???
Nem tudom,h milyen végzettségű a fater,de VV-nél biztos több a sütnivalójaBogci írta:Jó béna Valdes ha az apja ennyire befolyásolhatja azt amit ő szeretneBiztos be van fenyítve otthon vagy én nem tudom ...de biztos hozzá is eljutnak olyan hírek hogy nagyot esett a népszerűsége emiatt a balhé miatt - szerintem ezt azért ő sem akarta .... És ha már megkapta a 7milliót akkor legyen hű a fizetéséhez mutassa meg hogy megérdemli ... nekem nincs vele bajom ( ő is ember ő is hibázhat -de ha lehet keveset tegye
)
Ezt elismerem, bár szerintem nem minden az aminek látszik.A pénzéhes hozzáállásával!
A számára a klubhűség = a pénzéhséggel. Gondolj bele, csak 1 millával kap kevesebbet, mint Xavi...Nem teljesen korrekt elosztás. VV messze nem olyan súlyú tagja a csapatnak, mint VV.
Eddig sem volt a szívem csücske, mostantól a népszerűségi indexe pedig tovább esett...