Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!Bogci írta:De azért sikeresen törölted az egyik hsz-omatGondoltam hogy az lesz belőle ....
Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek....![]()
De oké , most már csendben figyelek és ha valamit ténylegesen nem értek akkor fogok kérdezni
Pedig nagyon hasznos kis linkBogci írta:Nem győzöm megköszönni ... tényleg van elég rendes ember aki segítsen !!!![]()
Amúgy Boixos amit beraktál linket nem biztos hogy van kedvem elolvasni de talán megpróbálkozom vele ...azért köszi még egyszer
bátran lehet kérdezni, de azért az sem probléma, ha némi keresgélés után (max 10 perc), magától rájön az ember azokra a dolgokra, amik addig esetleg nem voltak világosak. avatarokról, képekről ott az a link, amit Livia Drusilla tette be, minden másra ott a mastercard vagy ez: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389Bogci írta:Ha valaki oltogat biztos szóvá teszem legyen az moderátor vagy akárki nem lehet ahogy mondtad mindenki egy lángész ... és ha ért hozzá akkor meg kötelessége lenne segíteni .... (ha még ráadásul moderátor is)
Köszi Te legalább rendes vagy socio66![]()
ÉS MÁR CSAK AZÉRT IS KÉRDEZNI FOGOK!! ÁHÁHHÁ![]()
chonggy
chonggy írta:Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit ....
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?
19.de különben igen,50-től megy a barca b,azthiszem...azután pedig mennek felfelé...
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=718Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit ....
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?
Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást![]()
mert baj, mert ez a szabály. különben meg terheli a cuccost,és átláthatatlan lesz egy idő után.Bogci írta:És az miért baj hogy 2-nél többet idéz valaki ? És a frissítést erre kérdeztem :
lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utána lapozzál !!
Hozzászólást jelent akkor miért nem úgy írják hogy hsz-ást ? vagy hsz-okat? Így helyes nyelvtanilag nem ?
lionelmessi19 írta:Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
az előbb is 3at idéztél...chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
szvsz: szerény véleményem szerintBogci írta:Nekem meg van egy olyan kérdésem ( mivel még új vagyok) hogy minek a rövidítése a :
szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok![]()
Előre is köszi![]()