Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Drigo
Eurobarca Staff

2009.06.25. 13:31:52

Most konkrétan a pü-kel van a gondod, hogy küld egy mailt, ha kapsz egyet, vagy úgy általában.

Csak mert amit kikapcsoltál az egy adott témánál küld mail-t, ha oda érkezik post. Míg a pü-s értesítést egyel alatta tudod kikapcsolni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.25. 13:22:15

Már másnál is felvetődött a probléma,de én is jelezném,hogy a profilomban kikapcsoltam a 'Mindig értesítsen, ha válasz érkezik:
Küld egy emailt, ha hozzászólás érkezik az adott témában...' -t
,de semmi nem változott.Az adminok legyenek olyan kedvesek,ha lesz egy kis idejük,hogy nézzék meg hol a hiba.

Előre is köszönöm. ;)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.23. 22:18:25

Aki kivette, annak a modinak köszönöm!

Azt gondoltam, hogy van egy határ, amit nem lehet alulmúlni. Sajnos, tévedtem. És csalódtam.
A tisztességnek, a becsületnek vannak korlátai. Vannak bizonyos alapvető érintkezési formák, bizonyos viselkedési normák, amiket illik betartani! Ma ezeket a normákat Ordog nevű fórumozó átlépte!
Tudom, hogy egyesek szerint ez vicces, röhejes, és humoros. Szerintem, nem az! Szerintem személyemet sértő, ocsmány, és aljas!
Ez túllépett minden határt!
A stílus maga az ember...én szégyellem magam az illető helyett!
Szánkózom!
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.06.23. 13:07:55

Miért zártátok be megint az átigazolások topicot? Gondolom a helyzet megint u.a. És mikor várható a kinyitása?
miihii
KHAL

2009.06.18. 23:25:50

Bogci írta:De azért sikeresen törölted az egyik hsz-omat :) Gondoltam hogy az lesz belőle ....
Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek.... :wink:
De oké , most már csendben figyelek és ha valamit ténylegesen nem értek akkor fogok kérdezni :)
Szia!
Nem szívesen avatkozom bele "külsősként" a dolgotokba,de annyiban megvédeném Miki Barátomat,h nem az a fajta,aki csak úgy hasraütésre kipécéz vkit és törölget Tőle,mert neki ez jönne be :wink:
Sőt,ezt általánosítom a modik között.Nem érzem úgy,h ok nélkül csak úgy belenyúlnának a hsz-ekbe,brahiból nyomogatnák a deletét.

Természetesen jogod van szóvá tenni sokmindent itt,ez egy fórum,ahol lényegében a véleménynyilvánítás alap :D Azért arra figyelj oda,h ezt a megfelelő helyen tedd,mert ha OFF-olsz (nem a topic témájához kapcsolódóan írsz),akkor törlés lesz belőle. :wink:

A szabályzatot tényleg célszerű átolvasni,mert abból sokat megtudhatsz,h mi-merre-hány méter.

Egyéb irányú dolgokkal kapcsolatban sztem mindenki szívesen segít,uh bátran kérdezz v tedd szóvá.De azért az tuti,h a fórumosdiba is bele kell rázódni,nem olyan,h gyere zsemle hamm,bekaplak :lol: Szal csak figyelgess,kérdezz,ha vmi nem tiszta és hamar belejössz!

(Sőt,ha gondolod,akkor nyugodtan küldj egy PÜ-t,és segítek,ha tudok :wink: )

További jó fórumozást,Bogci!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 23:10:15

De azért sikeresen törölted az egyik hsz-omat :) Gondoltam hogy az lesz belőle ....
Tuti az lesz hogy mindent szóvá teszek amit lekezelőnek érzek.... :wink:
De oké , most már csendben figyelek és ha valamit ténylegesen nem értek akkor fogok kérdezni :)

Hm, most ez mellé ment, mert nem én töröltem...nem csak én vagyok modi. Ozsi
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.18. 22:30:00

Bogci írta:Nem győzöm megköszönni ... tényleg van elég rendes ember aki segítsen !!! :wink:
Amúgy Boixos amit beraktál linket nem biztos hogy van kedvem elolvasni de talán megpróbálkozom vele ...azért köszi még egyszer :)
Pedig nagyon hasznos kis link :wink:

ha azt elolvasod,tuti nem "szól" be senki. ha úgy érezted,h ez az volt, sorry.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 21:03:24

Nem győzöm megköszönni ... tényleg van elég rendes ember aki segítsen !!! :wink:
Amúgy Boixos amit beraktál linket nem biztos hogy van kedvem elolvasni de talán megpróbálkozom vele ...azért köszi még egyszer :)
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.18. 20:38:34

Bogci írta:Ha valaki oltogat biztos szóvá teszem legyen az moderátor vagy akárki nem lehet ahogy mondtad mindenki egy lángész ... és ha ért hozzá akkor meg kötelessége lenne segíteni .... (ha még ráadásul moderátor is)
Köszi Te legalább rendes vagy socio66 :wink:
ÉS MÁR CSAK AZÉRT IS KÉRDEZNI FOGOK!! ÁHÁHHÁ :lol:
chonggy :P
bátran lehet kérdezni, de azért az sem probléma, ha némi keresgélés után (max 10 perc), magától rájön az ember azokra a dolgokra, amik addig esetleg nem voltak világosak. avatarokról, képekről ott az a link, amit Livia Drusilla tette be, minden másra ott a mastercard vagy ez: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389
itt az összes olyan szitu le van írva, ami, ahogy elnézem, eddig problémát okozott, ha ezeken felül van még ami nem okés, azt tényleg meg kell kérdezni. aztán az idők folyamán úgyis minden kialakul, pláne, h bizonyos mennyiségű hsz után az ember tökéletessé válik :lol: :lol:
legalábbis ami a fórumozást illeti. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 20:04:26

Köszi szépen chonggy !!! :)
Livia Drusilla -neked is köszi ( micsoda nevek :D )
Lényeg az próbálom megérteni a dolgokat de nehéz a felfogásom .... és még mindig sok mindent nem értek .... de lehet jobb ha csak figyelek ... és idővel okosabb leszek :wink:
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
chonggy
Capitá del Barça

2009.06.18. 19:57:56

chonggy írta:
Bogci írta:Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást :D
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit .... :(
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?

19 :D .de különben igen,50-től megy a barca b,azthiszem...azután pedig mennek felfelé...

0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa"
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.18. 19:56:04

De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valakit .... :(
És a nevem alatt a Barca C azt jeleneti hogy a legkisebb rang az enyém mert csak 18 hsz-om van csak ?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=718
Moderálás :arrow: Avatár, aláírások, rangok topic...lap alja felé megtalálod...
Sokszor azért írnak lekezelően, mert ha körbenéznél, megtalálnád magadtól... :wink:
De ha így érzed, szólj annak nyugodtan, aki beszól neked. :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
chonggy
Capitá del Barça

2009.06.18. 19:55:48

19 :D .de különben igen,50-től megy a barca b,azthiszem...azután pedig mennek felfelé...
Kép

Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 19:51:28

Jó oké értem. Tényleg nagy baromság volt a hsz-ást :D
De úgy néz ki már az is gond ha valaki megkérdezi miért baj 2 idézés egy szövegben ? Csak egy kérdés volt...itt mindenki olyan lekezelő ha van valaki aki épp nem ért valamit .... :(
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.18. 19:35:39

Bogci írta:És az miért baj hogy 2-nél többet idéz valaki ? És a frissítést erre kérdeztem :
lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utána lapozzál !!
Hozzászólást jelent akkor miért nem úgy írják hogy hsz-ást ? vagy hsz-okat? Így helyes nyelvtanilag nem ?
mert baj, mert ez a szabály. különben meg terheli a cuccost,és átláthatatlan lesz egy idő után.

hsz azt jelenti,amit leírtak, hogy ki hogy használja nem lehet befolyásolni, nem ez lenne az egyetlen nyelvtani hiba a fórumok történetében.

Frissítés= f5, de ha így nem jó,akkor a böngésződ felső sorában megtalálod az ikonját, frissíti az adott oldalt,lapot.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 19:21:11

És az miért baj hogy 2-nél többet idéz valaki ? És a frissítést erre kérdeztem :
lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utána lapozzál !!
Hozzászólást jelent akkor miért nem úgy írják hogy hsz-ást ? vagy hsz-okat? Így helyes nyelvtanilag nem ?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
chonggy
Capitá del Barça

2009.06.18. 16:29:59

lionelmessi19 írta:
chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.

csak 2 volt.... 8) okés értettem... :D
Kép

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.18. 16:29:34

chonggy írta:nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???
az előbb is 3at idéztél...

(szerk: bocsi, h beleszóltam :oops: )

(3 idézet volt, mert én idéztem kettőt, te meg az enyémet hozzávetted, az számításaim szerint 3...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.18. 16:31:04-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.18. 16:29:21

Hát bizony 5 perce töröltem egyet, amiben 3 v 4 idézet volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
chonggy
Capitá del Barça

2009.06.18. 16:27:01

nekem is lenne 1 kérdésem...sokszor van,hogy törlődik a hsz-em...pedig nem is off,nem is idézek 2-től többet,nem káromkodok stb...tehát,minden szabályt betartok,mégis nagyon sok törlődik...miért???

Olyan hsz-ed egészen biztosan nem törlődött ami megfelel a szabályoknak...
B.
Kép

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.18. 16:20:06

Bogci írta:Nekem meg van egy olyan kérdésem ( mivel még új vagyok) hogy minek a rövidítése a :
szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok :?:
Előre is köszi :!: :)
szvsz: szerény véleményem szerint
hsz: hozzászólás ;)

a 2. kérdésed nem értem...

én se, de ha simán a lap frissítésére gondolsz, nyomj egy F5öt. L.
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.18. 16:18:32

Nekem meg van egy olyan kérdésem ( mivel még új vagyok) hogy minek a rövidítése a :
szvsz és a hsz ???? És hogy hogy lehet frissíteni mielőtt lapozok :?:
Előre is köszi :!: :)
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
Andris
Adminisztrátor

2009.06.18. 13:41:21

egyelőre meghatározatlan időre. idén már volt gyereknap.

Tiltsd le .. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.18. 13:35:13

hy. utoljár írok ebben, ígérem. csak valami modi tényleg írja meg, hogy meddig tart az IP bann? mert itt irogat a gyerek, ha nem írtok, akkor letiltom :lol: :lol: csak ezt valaki írja meg pls, előre is köszi :D
Lezárt