Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a képfeltöltésponthu néha megadja magát,ennyi..lui1698 írta:mi lett az igazolványképekkel, meg az aláírásokkal?
csak nálam nincsen szinte senkinek?
valszeg jövökSzandi írta:Bádi ha már így szóbajöttél... Te jövögetsz.e Csongorhoz pénteken?
ha jösz csak dobozost veszekozsimiki írta:
Miihii cimbin már meg sem lepődök, hogy azonos az ízlése, (F1ben kicsit eltévedt,de belefér![]()
),de most már ennyiben Szandira is hasonlítok...
dobozos sört utáloooooooooooom. nem csak íz dolgok miatt,egyszerűen béna vok (és most szerény), nem tudok számomra élvezhetően inni abból a görcsös dobozból
Miihii cimbin már meg sem lepődök, hogy azonos az ízlése, (F1ben kicsit eltévedt,de beleférmiihii írta:Nem Vagy egyedül,Szandi!Szandi írta:
Fogadok, hogy dobozos... csak nekem van ez a "ha lehet akkor csak üvegeset" mániám?
szerk: üvegesnek akkor is tök más az íze de mindegy.
Én sem naon bírom meginni a dobozolt kenyeret.Egyszerűen a felénél már olyan rossz,h mindig feladom.(Ill nem mindig,mert kábé két hónapja volt,h KETTŐT is meg bírtam inni!Csodámra is jártak a haverok)Ezért,ha olyan a szitu,h efféle seritalt tudok vételezni,akkor maradok a kicsinél.Az még úgy-ahogy lemegy
Nem Vagy egyedül,Szandi!Szandi írta:
Fogadok, hogy dobozos... csak nekem van ez a "ha lehet akkor csak üvegeset" mániám?
szerk: üvegesnek akkor is tök más az íze de mindegy.
Fogadok, hogy dobozos... csak nekem van ez a "ha lehet akkor csak üvegeset" mániám?Tim írta:Isten éltessen Badi! Egy teszkós sörre bármikor jó vagy nálam!![]()
Jut eszembe a teszkóról,170 forintért vesztegetik a carlsberget igazán betárazhatnál a következő talira..
Vazz, szülinapod lesz? Azt hittem csak szimplán vmi összeröffenés. Tényleg nem tudok menni, másnap számvitel...Perrero írta:Akik már voltak nálam azoktól kérdezném, hogy pénteken jönnének-e szülinapot ünnepelni
sört hozzon mindenki, TESCOS SÖR TILOS!!! FELISMERI AZ ANTIVIRUS
mégegyszer:DBadi írta:köszönöm![]()