Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor megkérdem hátha tudod...mi annak a számnak a címe ami akkor szól mikor megérkeznek Vegasba?Mennek a Mercivel az országúton és ilyen hip-hop szól.Ismerős nagyon a muzsika de nem ugrik be se az előadó se a cím...MQuC írta:Ami pedig külön öröm volt, hogy az utóbbi évek legjobb számait is összeszedték nekem egy csokorba![]()
Meggyőztetek megnézem.... De sajna vidéki vok így sokból jön ki elmenni moziba pedig ezt nagyon megnézném ott .. Na de legalább így már most meg tom nézniMaster19 írta: Megéri-e??Hatalmas film lett ténylegNekem nagyon bejött utobbi idők egyik legjobbja.Nem volt olyan 5 perc ahol nem röhögtem volna
![]()
Itt van egy kis "kritika" róla,olvasd el és nézd meg a filmet.Lehetőleg moziban
Megéri-e??Hatalmas film lett ténylegwikko írta:A Másnaposok című filmről mi a véleményetek ? Megéri megnézni ? Sokat lehet rajta röhögni ?
Én mindig azt mondom,h ízlések és pofonok...wikko írta:A Másnaposok című filmről mi a véleményetek ? Megéri megnézni ? Sokat lehet rajta röhögni ?
Futramából 1x láttam.. Egyébként kihagytam a Simspont azt is imádomFernando írta:megnéztem pár részt a Family Guyból. Nem rossz, nem rossz. Vannak benne jó poénok, de szerintem közelébe nincs a Futramának vagy a Simpson családnak
Nekem is pont C. ugrott be,vicces.miihii írta:Nah,megnéztem.
És csatlakozom az ajánlati blokkhozTényleg jó kis film,állat ez az Új Zéland-os (ha jól vágom,ők nyomják ezt) "Kamehame"
![]()
A főhős feje annyira emlékeztet C. Ronaldora...
OFF
21. század letudva hsz-ben
Nah,megnéztem.Saviola írta:Forever Strong.Rögbis film,nekem nagyon tetszett,csak ajánlani tudom.
köszi.grecki írta:Ha nincs nc-d, akkor csak külföldi linket tudok adni. (eredeti nyelvű)
http://isohunt.com/torrent_details/2832 ... ab=summary
köszi!grecki írta: Pop, csajok, satöbbi. Szerintem király film, ebben is ezt a karaktert játsza, igaz csak mellékszerepben. (Könyvben egyébként még jobb.)
Pop, csajok, satöbbi. Szerintem király film, ebben is ezt a karaktert játsza, igaz csak mellékszerepben. (Könyvben egyébként még jobb.)socio66 írta:tudtok nekem ajánlani olyan filmeket,amikben Jack Black játszik és ilyen 'rockos beütésűek'?
mint a Rocksuli vagy a Tenacious D..
nagyon bejönnek,imádom a tagot,kumma jól játssza ezt a rocker szerepet..
szóval vannak még ilyen filmjei?