Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a kissrác MessiSaviola írta:Nekem egy barca mezes kisrac néz egy labdára ami a levegőben van..izgi
Szakértöi vélemény szerint neked valami külön rád szabott böngészöd van, amivel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Mindenkinek másnak megy. Szerezz be egy új böngészöt, vagy nem tudom telepítsd újra a gépet, vagy kapcsold ki a tüzfalat... fogalmam sincs...Kitfisto írta:Kekem miért mindig ugyanaz van?
Mindenki meg van ijedve tőled.. Sírva, térden csúszva kérünk: NE BÁNTS!!!!Kitfisto írta:Törölve!
Azt hiszitek elhiszem ezt a süket dumát?Szánalmas!Charlie írta:Ezt nem kellett volna elmondani LGLG írta:Ez a te buntetésedKitfisto írta:Még mindig nem változott a nap képe nekem.![]()
![]()
![]()
![]()
Es ha még sokxor hulyeséget szolsz hozzá, akkor ujabb szankciokra számíthatsz
![]()
C.
Es az elkészult már..tudod, h a topicok helyett Tela-Tabis meg Freddy Krugeres vidik jonnek beBoixos írta:van azért még más is a tarsolyban. például, h nála a margit játékosai fognak megjelenni a nap képén.
Ezt nem kellett volna elmondani LGLG írta:Ez a te buntetésedKitfisto írta:Még mindig nem változott a nap képe nekem.![]()
![]()
![]()
![]()
Es ha még sokxor hulyeséget szolsz hozzá, akkor ujabb szankciokra számíthatsz
Ez a te buntetésedKitfisto írta:Még mindig nem változott a nap képe nekem.![]()
![]()
![]()
![]()