2009.06.17. 18:46:56
eddig erre a csapatra nem az volt a jellemző,h hú ha ez ennyit keres,akkor én is ennyit kérek,mert különben nem is akarok maradni....
de értem,h vannak ilyenek,Valdes ilyen,de azt kellene belátnia,hogy Ő egyáltalán nem olyan kaliberű vki aki 9 millát érne évente, a Barcában sem ő a sztár, ő egy fontos tényező,hiszen kapus,de egyáltalán nem az a bástya fíling, ezt ő is érzi,meg a családja is tudja pontosan,hogy egy Barcáról nem az ugrik be elsőként,h Valdes, hanem inkább,hogy Messi,Xavi,Iniesta, (nagyon nem mellesleg mind a válogatottban is kiemelkedőt nyújt, Valdes meg egy erős átlagot a klubban és kifújt),és még sorolhatnám.
hozok egy másik példát ami nem hiszem,h megtörténne:
ha Xavi fizuját 10re emelnék,és közben Ini kapna 6.5öt (csak példa!), majd Ini akarna szintén 10et,mert úgy érezné,h neki jár, sokkal inkább megérteném,és nem tartanám irreálisnak, mivel képességeik,és mutatott játékuk közel hasonlóan kulcsfontosságú a csapatnak, de szerencsére róla,róluk nem igen tudom elképzelni ezt a fajta hozzáállást.
Valdessel az égvilágon semmi bajom nem volt ezelőtt az ügy előtt, elégnek éreztem ide,hiszen nem ment el rajta semmi sem,és sokszor jó volt. de egyáltalán nem tartom klasszisnak, szerintem sok olyan kapus van,akik erre szintén bőven képesek. de feleslegesnek éreztem volna elküldeni,ha nincs ez az ügy.
Valdes viszont ezek szerint magát klasszisnak,és pótolhatatlannak tartja (egy Xavi,Iniesta,Messi sokkal inkább az lenne), ha ekkora fizut vár el, hát a BARCA bebizonyítja neki majd,h nem az.
ha marad,és elfogadja végül a 6millát,akkor is ez a véleményem,mert nem szabadott volna eddig húznia, és követelőznie. rosszul mérte fel nagyon saját értékét.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.