csabimo írta:Gudjohnsennel mit akarsz? évek óta itt van hova kellene beépitenie Guardinak? Az ö helye a cserepadon van, és be kell érnie ezzel hogy nem fogja kiszoritani Iniestát vagy Xavit a kezdöböl....
Santí Ezquerrrol meg az a véleményem hogy egy hatalmas barom volt az aki idehozta...Nem sokszor játszott de akkor sikerült egy embert felülmulnia tehetségével: Oleguer Presast
Neked meg sikerült egy testrészemet felülmúlnod a sötétségeddel. Nem a véleményeddel van a baj, hanem a stílussal. Nem is kell, hogy kiszorítsa Xavit vagy Iniestát, de Iniesta ne sérüljön le Numancia elleni meccseken. Meggyőződésem, hogy Gudjohnsen több lehetőséggel jobb és magabiztosabb játékot mutatna, a kis és középcsapatok ellen megfelelően helyettesítené egyiket vagy másikat. Felesleges Xavit és Iniestát a bajnoki 38 mérkőzésből 30-on játszatni. Elég mondjuk 25-ön, meg 7-en becserélni egy félórára.
Ezquerro meg még annyi lehetőséget sem kapott, mint más. Rijkaard egyik fő kritikája az volt, hogy ugyanazt a kezdőt küldte páylára, ha tört, ha szakadt, 5 percek alatt semmit nem lehet kezdeni. Nagyszerű dolgokat művelt a Bilbaoban, és nem bizonyíthatta a Barcában, hogy ott is menne-e. Nála érzem azt, hogy benne maradt az, ami benne volt, de sajnos rosszkor volt rossz helyen (a Rijkaard féle Barcában). De ne haragudj, ilyen fölényesen beszélni valakiről, aki azért a jó játékos volt, és alázatosan dolgozott az fent elmondottak ellenére. Többe nézném és jobban átgondolnám mi jön ki a számon…
Mental_Theo írta:Sokan írjátok,hogy nem kellenek nagy nevek. Sajnos ezzel nem értek egyet. Nézzen mindenki magába,hogy nem izgalommal olvassa minden évben,amikor végre egy általa kedvelt, jó képességű sztár neve felmerül?
Én személy szerint azért drukkolok a legjobban, hogy Filipe és Henrique jöjjön. Sokkal jobban szeretem azt, ha egy általunk felfedezett játékos fut be. Olyan ez, mint kész kaját venni, miközben te is megcsinálhatod (és tegyük fel tudsz főzni:D). Melyik esik jobban? Hát.. izé… remélem érted mire gondolok

A Real Madrid a futball McDonald’s-a!
Chino írta:1. Hleb és Gudjohnsen esete…
2. Azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy a rotálás azt jelenti, hogy az egész keret tagjai ugyanannyit játszanak?
3. Santi sajna egy elhibázott döntés volt.
Gudjohnsenre azt tudom mondani, mint fentebb Ezquerrora. Rijkaard alatt érkezett, aki nem igen változtatott a jól bevált módszerén, szóval hiába van itt régen, ez nem idő függvénye… És ha pályára lépett sokszor felcsillantotta azt, hogy több van benne, fantasztikus passzokat adott, védekezett, labdát szerzett egy jópárszor. Plusz, amit fent írtam. Hlebbel meg ne röhögtess! Édes kevés volt, ami kijutott neki. Az előkészületi meccseken jól muzsikált,
aztán nézett, nem lép pályára. És emlékeztetnélek Henry esetére is… csak ő legalább pályán volt.Biztos vagyok benne, hogy rád tudna cáfolni, csak hagyják neki. Csak sokatokban megvan ez a real stílus. És ami még mellettük szól, hogy olcsóbb megoldások, mint igazolni valakit, már ha belátjuk, hogy igenis jó játékosok arra, hogy kisebb csapatok ellen ne a legjobbaknak kelljen fáradniuk, és, hogy egy esetleges eltiltás esetén oda tudják tenni magukat. Nem sajnálok én senkit, csak próbálok a futball társadalomban megrekedt retkes realos elfajzásott szokásokat levedleni.
Céronit az ilyeneknek, de ne az én csapatomba…
2.Hát ennél mindeféleképpen egyenletesebb terhelést. Nem hiszem, hogy rotálásnál egyetlen játékost kell rotálni egyszerre. Másrészt írtam, hogy nagyjából. Ez nálam 10-15 meccs eltérést jelent. Inkább 10-et. Nem akarom, hogy XY a Chelsea elleni elődöntő mérkőzés előtt lesérüljön, mert az előző fordulóban a Nyírpusztakotkodácsi ellen is pályára kellett lépni.
3.Ezquerroról fentebb írtam.
Komolyan gondoljátok Robinhot?A futball pályán mutatott viselkedése egy kis koxos hülyegyerké, kinek kell egy ilyen hisztigép? Jól van ott, ahol van. És még Realos is volt... Legalább annyi gerinc legyen benne, hogy nem igazol a Barcába.