Nem szoktam nagyon ide írni,de most leírom a véleményemet az átigazolásokról...
Először is ne izguljon senki hogy még nem igazoltunk,hiszen még csak 2 hét telt el a nyitás óta,és szerintem mire elkezdődik az előszezon már meglesz a keret.Ha mégse az óriási hiba lenne
Nézzük akkor az igazolásokat:
Kapus: Ha Valdes elmegy,akkor nekem teljesen mindegy hogy ki jön helyette,csak ne Kameni féle bohócok...Asenjo,Moja,Gorka,Diego Lopez,bármelyiküket elfogadom,Pep úgyis megtalálja a megfelelőt:)Jorquera valszeg elmegy.
Védelem: Szélekre kell ember,Alves és Abidal mellé,főleg Sly távozása után...Úgy néz ki,Bruno és Filipe jön ide,ámen...Középen megleszünk: Puyol,Piqué,Marquez,Cáceres,Milito(ha marad) és Henrique.Persze valószínű hogy a Cáceres-Henrique duó közül valaki kölcsönbe megy,erre Martin az esélyesebb...Végleg eladni semmiféleképp nem szabad,hiszen a kvalitásai megvannak,csak úgy szólva,még nem nőtt be a feje lágya.
Középpálya: Itt szerintem nem lesz akkora mozgás,marad a mag: Touré,Xavi,Iniesta,Keita,Busquets, és remélem Gudjohnsen.HLeb mehet szerintem...Ide hoznék még esetleg egy kreatív,gyors középpályást,hogy Xavinak is legyen méltó pótlása...
Támadók: Itt aki tuti marad Messi,Henry.Ha Eto'o megy,amire megvan az esély,akkor Villa/Ibra kettősből pótolnám...kettejük közül is inkább a svédet preferálom, mivel meglátásom szerint Villa hasonló típusú támadó,mint Samu,és így nem látnám értelmét a cserének...Balszélre kell ember...Ribéry egyre messzebb,pedig nekem Silvával ők a favoritok...Maloudában nem látok annyit,Robinhot meg nem hiszem hogy megvennénk...Viszont ne feledjük,hogy Silva/Iniesta képes lehet egymás posztján is játszani!ez pedig Silva mellett erősíti a véleményemet...
Összefoglalva: Valdes?(Asnejo,Moja,D.Lopez)/Pinto
Alves(Bruno Saltor)-Puyol(Marquez)-Piqué(Hen,Mil,Các) -Abidal/Filipe
Touré(Busquets)
Xavi(kreatív kp) Iniesta(Keita,Guddi,Silva)
Messi(Silva) Eto'o?/Villa/Ibra(Bojan,Henry) Silva(Henry,Iniesta)
Ez egy 24 fős keretet tesz ki,ami szerintem megfelelő...
Ez az én véleményem,lehet kritizálni,de szerintem ez egy mindenképpen versenyképes,motivált keret lenne...jó esetben ha marad Valdes és Samu akkor 4 érkezővel...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."