Rivaldo11 írta:Tolmácsként kezdte, de előbb Robson, majd Van Gaal( itt hívom fel a figyelmet Mourinho, és Van Gaal stílusának hasonlóságára. Nem lehet véletlen.) rájöttek, hogy a fickó egy született edzőzseni. Van Gaal idején már komoly szerepet kapott a szakmai munkában.
zseni, vagy nem zseni, nekem egyremegy... ha vhol, akkor a Barca-nál tudjuk, hogy nem minden az eredményesség... "nekünk" nem elég a győzelem, szép játék "kötelező" mellé, ugyanez igaz a személyiségekre... műringyó,ibrahimovics,crinyáldó? ezek messziről kerüljék el a Barca-t...
tavaly, amikor mindenki Frenkie utódjáról találgatott, akkor én nálam mindvégig egy név jöhetett volna szóba... az, aki Pellegrini utódja lett... fantasztikus edzőnek tartom, szép foci jellemzi a csapatait, legutóbb a Bilbao is vele tudott eredményes lenni, az Espanyol UEFA-kupa döntőjéről nem is beszélve...
utólag persze nem bánom (sőőőőt!!!

) hogy nem került szóba a neve, de a Villareal nagyszerű edzőt igazolt, jövőre sztem megint erősebbek lesznek...
tudom eléggé elkalandoztam...
Egyébként tényleg hasonlít Van Gaal és jm, de Van Gaal legalább nem robotfocit játszat... ez alapvető különbség...