Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Cseppet sem félek az Újpesttől, mert sosem hallottam erről a csapatról. A magyar futballt össze sem lehet hasonlítani a románnal, és csak egy második helyezettről van szó, amely kilenc ponttal maradt el a bajnoktól. A Steaua szétveri őket, főleg azért, mivel magyar csapat. Be fogunk jutni az Európa Liga csoportkörébe, és sok pontot fogunk szerezni."danianevem írta:Tegnap a Zuhanyhíradóban igencsak érdekes dolgokról beszéltek:
A Steaua Bukarest elnöke igencsak durván reagált a sorsolásra, pontosabban a magyar focira.
Szerinte:
- ha a Steaua nem jut tovább, akkor ő és a vezetőség elmehet a fen*be
- "ki az az Újpest, és hanyadik helyen végeztek, második?"
Több román napilap kiállt az Újpest mellett, mondván Magyarország egyik legsikeresebb klubjáról van szó. Állítólag le is vezették az UTE történetét a lapokban(a kezdetektől a napjainkig), ugyanakkor a legutóbbi szurkolói rendbontásról is írtak.
Kérdem én, a Steaua elnökétől mire volt jó ez(?), egy román-magyar párharc alapból kiélezettebb, mint mondjuk egy kazah-magyar.
Az kevés. Ez nem az az év amikor továbbjutnak a Steua ellen.MaxK írta:
A steaua pedig nem túl acélos most. Hatodikak lettek, a kecskepásztor rendesen leamortizálta a csapatot. Nehéz lesz de benne van, hogy újpest elérhet valamit, itt az újpestnek nincs vesztenivalójuk, és ezt a jatekosok is tudják. S
Egy dolog, hogy a Haladás harcos csapat. De soha nem fogom megérteni, hogy mit keresnek Európai kupákban ázsiai csapatok. (izraeli, kazah, azeri stb.)lluisllach89 írta: Jó h ők mennek, mert szerintem ők az egyik legharcosabb csapat. Amúgy meg sima Steua továbbjutás.
Jó h ők mennek, mert szerintem ők az egyik legharcosabb csapat. Amúgy meg sima Steua továbbjutás.MaxK írta:Elfsborgban voltak akkor svéd válogatottak, itt azt hiszem egy 21 éves srác egyedül. Illetve otthon sem megy nekik, most 7. helyen állnak, előnyük csak annyi, hogy ott mar megy a bajnokság. De mindenképpen tovább kelljutnunk!Katalán88 írta:Jaja... Csak ne legyen déja vu, az akkori svéd bajnok, az Elfsborg ellen is szenvedtünk.De most nyerünk!
HAJRÁÁ LOKI!
![]()
Haladás pedig a kazah Irtish csapatát kapta. Mehetnek ázsiába.
Elfsborgban voltak akkor svéd válogatottak, itt azt hiszem egy 21 éves srác egyedül. Illetve otthon sem megy nekik, most 7. helyen állnak, előnyük csak annyi, hogy ott mar megy a bajnokság. De mindenképpen tovább kelljutnunk!Katalán88 írta:Jaja... Csak ne legyen déja vu, az akkori svéd bajnok, az Elfsborg ellen is szenvedtünk.De most nyerünk!
HAJRÁÁ LOKI!
Ez igaz! Akárcsak a BL szerdai, vagy keddi mérkőzését (a másikat a TV2), és (asszem) a német bajnokságot is ők fogják adni!Barcaman14 írta:Illetve egyik haverom említette hogy az NB1 meccseit jövőre valami DigiSport -vagy mi- sugározza!
Igaz ez![]()
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy odamegy!Nemzetisport.hu írta:A Fehérvár FC-vel is egyeztetnek a Lokinál, a Lothar Matthäusra váró csapat Demjén Gábort vinné, s érkezne a bal oldalon szerepeltethető védő, Mohl Dávid, aki a lengyel Wisla Krakówhoz tartó Leandrót pótolhatná.
Nem kimondottan vagyok Fradi drukker, de az mindenképpen igaz, hogy nagyon jót fog tenni a magyar focinak az, hogy ismét az NB I-ben lesznek.miihii írta: Kíváncsian várom ,h jövőre az átalakított FTC mire lesz képes az első osztályban.Én remélem a legjobbakat,kell egy jó FRADI a magyar focinak.
Miért lenne borzalmas? Ugyanazt csinálta, mint eddig Koeman. Azokat, akiket papíron verni kellett oda-vissza (Izland, Málta) vertük. A jobbak ellen szereztünk két pontot (Horvátország, Bulgária) itthon.faithnomore írta: elnézést ha mások nem így gondolják, de én nagyon utálom ezt az embert....amit itt a magyar válogatottal csinált az borzalmas![]()
viszont a legjobb nyilatkozata az volt mikor Husztinál tényleg rájöttek hogy jó játékos akkor ő aztán megmondta hogy "Husztit is én fedeztem föl"