Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen. mondom, engem nagyon nem izgat az ügye, csak leírtam... az már a modik döntése, hogy mi lesz, engem "hidegen hagy".CFirpo3 írta:1. Honna tudja a TESÓJA a Te msn-címedet?![]()
2. Nekem meg e-mail-t küldött ugyanezért
egyetértek LM19lionelmessi19 írta:ez a tesó duma sajnos nálunk nem megy. Ez van.![]()
Próbálkozni persze lehet.
Ban után visszajön, újraregisztrál egy ilyen névvel ráadásul. majd egyszer talán legalább az oldalt olvashatja. egyelőre pihenő.
Érdekes nekem még most is széthúzza az igazolások topikot... Látom törölve lett a "hosszú, linkes hsz"Bányász írta:Jó lenne ha itt jeleznétek ha valami széthúzza a fórumot(mert nekem pl most az igazolások topik teljesen rendben van...nem húzza szét semmi...).Nem kell mindenkinek önkényesen moderátorkodnia!
Már nekem sem, mert, ahogy elnézem az idézett "hosszú link" is törölve lett!CFirpo3 írta:Nálam nem húzzák szét a fórumot a hosszú linkek...
Egyszerűen új sorban folytatódik a link, ha túl hosszú.
AtyaÚrIsten!Rumig írta:Röviden. Azok a hsz-ek maradnak így ki, amiket azalatt ínak, miközben te az előző oldalakon olvasgatsz.Chris0527 írta:...![]()
Megoldás: lapozás előtt frissítsél, olvasd el a még nem látott hsz-eket, ha ebből sok volt, akkor frissíts megint, majd csak utánna lapozzál![]()
Amúgy gondolom ez csak az igazolások topicban okozott gondot, más topic nem pörög annyira.
Röviden. Azok a hsz-ek maradnak így ki, amiket azalatt ínak, miközben te az előző oldalakon olvasgatsz.Chris0527 írta:...miihii írta: nem ott folytatódik,ahol abbamaradt.
Igen ez egy érthető indok, de pl én csak azért nem írok többet a témáról, mert nincs neki megfelelő helye, az egyéb sportok rovatcím pedig nem biztos hogy felhívja a figyelmet egy Motorsportkedvelőnek, viszont egy MotoGP topik esetén lehet megnézné és válaszolna, de amúgy nem. Volt is már olyan, hogy írtam ezzel kapcsolatban, aztén semmi válasz, és azt hittem senki nem lesi a sportot, de min utóbb kiderült többen is.ozsimiki írta: Nekem teljesen mind1, csak azt írom be amit tapasztaltam:
eddig nem volt gond, MotoGp-ről is csak akkor írunk,írtok általában,amikor a futam napja van, igaz,h most Talma ott van,de eddig meg máshol volt,mégse érkezett máskor hsz,csak a futamai alatt. nem hiszem,h hemzsegne az új topik a hszektől, de persze majd eldöntik Ákosék,h megér e egy próbát.
Miihii a te problémád abból is fakadhat hogy ha utána irnak hsz-eket és az első helyére lépnek akkor az elötte levő első lesz a második és így tovább. Tehát ha te a 3. oldalon olvasol valamit és valaki közbe ír valamit akkor csuszik mindegyik és ugye ami a 2. oldal alján van az a 3. oldal tetejére kerül és ha többen írnak akkor ez nagyobbat is csuszhat. Igazolásokban vagy pl. élő közvetitéseknél lehet a legjobban megfigyelni. Remélem érthetően írtam le a gondolatmenetemet.miihii írta: Hasonló jellegű dolgot vettem észre én is újabban.
Amikor több oldalt lapozok vissza,és olvasgatom a tereferét,majd mondjuk a 3.ról ráklikkelek az előző oldalra,akkor nem ott folytatódik,ahol abbamaradt.Olyan hsz-ekre jönnek válaszok,amiket előzőleg nem láttam.És nem is olyan,amit közben töröltek (legalábbis semmi nem indokolná,főleg ennyiszer).És ez több topicban is előfordult már.
Nem mondom,nyugodtan alszom emiatt még,h pár postot nem olvashattam,de azért mégiscsak furi.![]()
Esetleg vkinek vmi megoldóképlete?
Nekem teljesen mind1, csak azt írom be amit tapasztaltam:miihii írta:Csatlakozom!G-Jay írta:Ömm, nem tudom hogy esetleg a Forma1 után a kétkerekűek királykategóriájának a MotoGP-nek nem lenne e igény önálló topikra? Az egyéb sportok alatt eléggé keveredhetnek közé más sport hsz-ei, ami talán nem annyira jó...
Ha úgy érzitek nincs rá igény akkor okés, csak gondoltam megkérdezem...én látogatnám ha lenne...
Ahogy elnéztem elég sok rendszeres nézője van a sportágnak közöttünk,így nem lenne üres a topic.És valóban önálló rovatként is megállná a helyét szerintem az Egyéb Sportokon belül.
Aztán persze lehet,h tévedek/ünk,de pölö én is rendszeres látogató lennékÉs meggyőződésem,h vagyunk még így egy páran.Legalábbis gyakran esik róla szó,valamint F1-ben is nemrég jópár komment volt ezzel kapcsban,h mennyien nézik a MotoGP-t (inkább
![]()
)
Hasonló jellegű dolgot vettem észre én is újabban.Bogci írta:Én azt vettem észre hogy ha például én írok valamit és nem válaszolnak rá akkor sosem találom meg többet az írásom mert százan írnak utánam és nem tudom onnan folytatni az olvasást....és hiába megyek vissza az oldalak között nem találom meg a saját írásomat. Persze nem az a cél hogy azt olvasgassam hanem rögtön az utánalévőket olvashassam tovább....!!!
Csatlakozom!G-Jay írta:Ömm, nem tudom hogy esetleg a Forma1 után a kétkerekűek királykategóriájának a MotoGP-nek nem lenne e igény önálló topikra? Az egyéb sportok alatt eléggé keveredhetnek közé más sport hsz-ei, ami talán nem annyira jó...
Ha úgy érzitek nincs rá igény akkor okés, csak gondoltam megkérdezem...én látogatnám ha lenne...
0 - Barca C - "C csapat tagja"Barcaádám írta:engem az érdekelne hogy hány hszenként változnak és hogy a rangok?
szerintem jó ötlet, csak akkor egy jó kis szabályzatot mindkettőnél létre kéne hozni... de szerencsére, ez nem az én gondom lenne, szerintem nagyon jó ötletozsimiki írta:Nem rossz ötlet, volt nekünk ilyesmi topikunk is, archív közt meg is találtam:
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár, ezt kellene megnyitni 2009 nyárra átírva, eléggé utal arra az álmok színháza kifejezés,h ide jöhetne minden álmodozás, ismeretlen playak, fm felállások, minden olyan amivel tele van most az igazolások topik.
Viszont az igazolás topikba ezek után aki ilyesmit írna,azt már egyből kitenném![]()
majd meglátjuk mi lesz, ez is csak egy felvetés részemről.