Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor minden vezetőnk a Realt kritizálja a politikája miatt akkor lehet,h nem lenne szerencsés 30 milliót kifizetni egy kapusért.visca el barca írta:jó ez az ultimátum. uis elfogja fogadni ezt a 6millát, csak beprobalkoztak. ezek a nevek, amik meg itt keringenek még viccesebb. moya, iraizoz, meg holmi 19 éves szupertehetség, akibol vagy lesz vki v nem... szégyen hogy nem tudunk odamenni mondjuk a cselzihez 30 millával egy cech szintu klasszisért.
Olyan 50-ért se adnák elárulomvisca el barca írta:jó ez az ultimátum. uis elfogja fogadni ezt a 6millát, csak beprobalkoztak. ezek a nevek, amik meg itt keringenek még viccesebb. moya, iraizoz, meg holmi 19 éves szupertehetség, akibol vagy lesz vki v nem... szégyen hogy nem tudunk odamenni mondjuk a cselzihez 30 millával egy cech szintu klasszisért.
Itt az aktuális szavazás, és az eredmény több mint elgondolkodtató kell, h legyen Valdésnak...Varga Tamás írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 3720297547
Szavazás a következő idény Barca kapusáról.
Érdekes...
Én sem értek egyet!BarcasKrisz írta:Lehet, nem értetek velem egyet, de szerintem, ha nem gondolja meg magát, akkor eljött Oier ideje...
Hát szerintem egyáltalán nemBarcasKrisz írta:Lehet, nem értetek velem egyet, de szerintem, ha nem gondolja meg magát, akkor eljött Oier ideje...
Vagy épp most folyik az alkudozás, és szivárognak az infók!CFirpo3 írta:Átírták a cikkben a 7 milliót 6-ra...![]()
Kár azért a (szerintem) kamu MUtd-érdeklődésért, az felcsapta egy kicsit az árát a kapusnak. 5-öt nem érdemel, nemhogy 7-et...CFirpo3 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... s-mas.html
Érdekesen alakulnak a dolgok.
Remélem, h Valdi elfogadja ezt az ajánlatot. Máshol úgysem kap ennél jobbat, az biztos.
Szerintem adott...Chino írta:Erről van szó. El kéne gondolkoznia azon, hogy adott-e ő annyit a Barcának mint a Barca neki.barca2010 írta:Sziasztok!
Annyit tennék hozzá, Valdes a Barcának köszönheti, hogy beszélnek róla, mert egy közép szintű csapatban észre sem venné senki!Már nagyon sokat adott neki a Barca és ez a hála!Elszállt az agya, ha menni akar menjen, kizártnak tartom, hogy sztárcsapatnak kellene!
BARCA FOREVER!!!
Erről van szó. El kéne gondolkoznia azon, hogy adott-e ő annyit a Barcának mint a Barca neki.barca2010 írta:Sziasztok!
Annyit tennék hozzá, Valdes a Barcának köszönheti, hogy beszélnek róla, mert egy közép szintű csapatban észre sem venné senki!Már nagyon sokat adott neki a Barca és ez a hála!Elszállt az agya, ha menni akar menjen, kizártnak tartom, hogy sztárcsapatnak kellene!
BARCA FOREVER!!!
Van egy Pinto-nk, ha folyamatosan játszana védene úgy, mint VV, ha nem jobban, a Celta-ban nem kis bravúrok sorozatát mutatta és mikor itt is védett a kupában, nem lehett rá panasz. Jó, egy-egy kijövetelnél bizonytalan volt, de sztem ez csak a meccshiánynak köszönhető.MQuC írta:Követelőzzön csak. Max elengedik. Kérdés, hogy kit tudnának megszerezni a helyére![]()