Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyet értek.Ha ki kellene adnom egy játékosért 50 milliót,az inkábbcsabimo írta: Ha már ennyi pénzt ki mer tenni Laporta, akkor nem értem h miért nem Riberyvel tárgyalunk
Ez meg már olyan szerintem, hogy akkor legyen biztos azaz ajánlatsneco7 írta:Csak egy dolgot nem értek...miért ajánlanánk 50 millát,mikor előtte arról volt szó,hogy a Valencia 45-öt kér?Vagy ez csak nekem fura?:D
amikor egy gyerek azt mondja, h úgy kezdődött, h visszaütött...R. Carlos írta:Nem vagyok csalódott. Sőt én úgy érzem, hogy Villára és más csatárra nekünk sincs szükségünk, főleg ilyen áron. 1 évet még várhat magára, inkább nekünk is a védelmet kéne felturbózni, mert heinzevel nem vagyunk túl jók és Ramos is középhátvéd, szóval a szélekre kéne pótolni, meg vkp-t szerezni.Fernando írta:67,2 millió egy középpályásért. 94 millió egy középpályásért. = 161,2 millió euró. Mi az az 50 millió ehez? Mellesleg elég kétséges, hogy mi 50 milliót adnánk Villáért. Amúgy javíts ki ha tévedek, de picit mintha csalódottságot éreznék a hangodban (szavaidban). Perec bácsi most nem FIFA-zott élőben...
Amúgy ezzel a kommentemmel csak arra akartam célozni, hogy még CR leigazolása előtt az elnökötök szidta Perezt, mert, hogy így meg úgy 67 millió az milyen sok Kakáért a piac összeomlik és most olyan hír járja, hogy viszitek Villat 50-ért hát nem vicces?
Nekem mondjuk ez vicces kicsit! Ez a mondat olyan volt, mintha nem szoktatok volna 50 millákat kicsengetni egy játékosért.R. Carlos írta: Nem vagyok csalódott. Sőt én úgy érzem, hogy Villára és más csatárra nekünk sincs szükségünk, főleg ilyen áron. 1 évet még várhat magára, inkább nekünk is a védelmet kéne felturbózni, mert heinzevel nem vagyunk túl jók és Ramos is középhátvéd, szóval a szélekre kéne pótolni, meg vkp-t szerezni.
Amúgy ezzel a kommentemmel csak arra akartam célozni, hogy még CR leigazolása előtt az elnökötök szidta Perezt, mert, hogy így meg úgy 67 millió az milyen sok Kakáért a piac összeomlik és most olyan hír járja, hogy viszitek Villat 50-ért hát nem vicces?
Nem vagyok csalódott. Sőt én úgy érzem, hogy Villára és más csatárra nekünk sincs szükségünk, főleg ilyen áron. 1 évet még várhat magára, inkább nekünk is a védelmet kéne felturbózni, mert heinzevel nem vagyunk túl jók és Ramos is középhátvéd, szóval a szélekre kéne pótolni, meg vkp-t szerezni.Fernando írta:67,2 millió egy középpályásért. 94 millió egy középpályásért. = 161,2 millió euró. Mi az az 50 millió ehez? Mellesleg elég kétséges, hogy mi 50 milliót adnánk Villáért. Amúgy javíts ki ha tévedek, de picit mintha csalódottságot éreznék a hangodban (szavaidban). Perec bácsi most nem FIFA-zott élőben...
Nem az 50 millioval van baj, vagy h mi nem tudnánk ennyiért igazolni, de Villát nem akarom ennyi pénzért a csapatban látni!!!R. Carlos írta:Ha megveszitek Villát 50 millióért végigolvasom az összes Madridot bántalmazó kommentet és kirakom a falra, ugyanúgy Laporta nyilatkozatait is. jajj a piac összeomlik jajj Istenem...![]()
Jogos, bár a ti ámokfutásotokhoz ezt azért még ne mérjük... Ráadásul azt nem értem, minek nekünk Villa? Csak hogy a madridé ne legyen? Eto'o jobb, ráadásul Ő a miénk. Nem kell a felesleges pénzszórás.R. Carlos írta:Ha megveszitek Villát 50 millióért végigolvasom az összes Madridot bántalmazó kommentet és kirakom a falra, ugyanúgy Laporta nyilatkozatait is. jajj a piac összeomlik jajj Istenem...![]()
Én úgy tudom, hogy 40 milla volt a legdrágább: Overmars.MichaaBee írta: A klub legdrágább igazolása eddig 36 millió euró volt, most sem fognak 40-nél többet költeni.
Ugyanaz, csak becsapott a goal.comos cikk címe.Danka00792 írta:Itt mást irnak:
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8024
"a Barcelona is beszállt a "licitbe", amely 40 milliót áldozna a válogatott támadóért, mellé pedig Bojan Krkic és Martín Cáceres"
Igen?Bestbarca írta:Az régebbi hír
Az régebbi hírDanka00792 írta:Itt mást irnak:
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8024
"a Barcelona is beszállt a "licitbe", amely 40 milliót áldozna a válogatott támadóért, mellé pedig Bojan Krkic és Martín Cáceres"