Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem ez nem így van.Mr. Master írta:A realnal minden igazolás hiánposztra történt. ezzel egyet értek. Csak nekem van egy olyan sanda gyanúm az idei szezont nézve, hogy Casillast leszámitva arrafelé 10 hiányposzt is találhato. Már csak 8 igazolás hiányzik. Hala Perez!
madridista.hu írta: hétfő, 11:05 - A Marca riporterei Ibizán kapták lencsevégre Franck Riberyt és az ügynökét, amint a vakációjukat töltik, ráadásul alig 150 km-re onnan Perezt is megtalálták. A találgatások szerint Villa "elvesztése" után Ribery ügye ismét teret nyerhet. A játékossal teljes a megállapodás, ám a klubját nehéz meggyőzni.
Hát Raúl és Metzelder sem fognak sokáig a Realban játszani ezután, vagy ha igen csak kupameccsen vagy a kispadról beállva.Mikaos írta:Figo és Raúl után Metzelder is megszólalt (állítólag - www.goal.com), hogy nem helyesli a csillagászati árú igazolásokat. És szerinte a csapatban is rossz szemmel nézik ezt.
Egyetértek, Perez az üzletről, a marketingről, a nyereségről beszél, jó lenne már valakit a szakmáról is megkérdezni, és talán az alapján igazolni. Például furcsállom, hogy a Villarealból senkinek sem merül fel a neve, holott biztos vagyok benne, hogy van olyan játékos, akit hozna magával Pelleigrini. Csak beleszólása nincs a dologba. Persze mindkét játékos kiváló igazolás volt, kíváncsian várom a szereplésüket.barca99 írta:Bírom az ilyet, hogy Pereznek kell most igazolni a befolyása miatt, meg Valdano alapemberként számít Higuainra.Ki az edző? Nem Pellegrini? Nem őneki kellene eldönteni, hogy kinek kellene érkeznie?
Mindenki olyan fszán kijelenti, hogy hiányposzta érkeztek, meg hogy ilyen játékosoknak ki lenne ellenére? Mondjuk az edző? Mivel én úgy tudom nem szólalt meg az igazolásokkal kapcsolatban, honnan lehet tudni, hogy egy Kakát kér a csapatába? Hiszen a Villarreal is megvolt ilyen stílusú játékos nélkül. Vagy mondjuk egy Barca stílust akart odavinni, Silva - Villa - Ribéry; Alonso - Diarra - Gago felállásban. Ja, hogy ettől nem lenne nedves az ázsiai csajok bugyija? Vagy kevesebb mez fogyna?
Összességében tehát én nem látom ennyire tisztán, hogy most tényleg a legjobb úton jár a Real a csúcsra kerüléshez.
hát tényleg nem látod tisztán,egyébként meg szerinted pellegrini azt mondaná h ne vegyük meg kakat vagy ne vegyük meg cé-t,ki az az edző aki ilyet mondana??barca99 írta:Bírom az ilyet, hogy Pereznek kell most igazolni a befolyása miatt, meg Valdano alapemberként számít Higuainra.Ki az edző? Nem Pellegrini? Nem őneki kellene eldönteni, hogy kinek kellene érkeznie?
Mindenki olyan fszán kijelenti, hogy hiányposzta érkeztek, meg hogy ilyen játékosoknak ki lenne ellenére? Mondjuk az edző? Mivel én úgy tudom nem szólalt meg az igazolásokkal kapcsolatban, honnan lehet tudni, hogy egy Kakát kér a csapatába? Hiszen a Villarreal is megvolt ilyen stílusú játékos nélkül. Vagy mondjuk egy Barca stílust akart odavinni, Silva - Villa - Ribéry; Alonso - Diarra - Gago felállásban. Ja, hogy ettől nem lenne nedves az ázsiai csajok bugyija? Vagy kevesebb mez fogyna?
Összességében tehát én nem látom ennyire tisztán, hogy most tényleg a legjobb úton jár a Real a csúcsra kerüléshez.
sziaLG írta:Ne haragudj, de miért van elszálva az Inter? Talán kötelező nektek eladniuk az 1ik játékosukat? Nem akarják eladni, vagy ha mégis, akkor csak nagyon magas áron, ez érthető, nem?igen felipére gondolok,maicont én nem venném meg,arbeola tökéletes 8 milláért,maiconér meg sneijdert meg 20milliót kérik?! pff vicc,én a hollandot alapból megtartanám és még így se adnék többet maiconért mint 25 millió,kicsit el van szállva az inter
Ne haragudj, de miért van elszálva az Inter? Talán kötelező nektek eladniuk az 1ik játékosukat? Nem akarják eladni, vagy ha mégis, akkor csak nagyon magas áron, ez érthető, nem?igen felipére gondolok,maicont én nem venném meg,arbeola tökéletes 8 milláért,maiconér meg sneijdert meg 20milliót kérik?! pff vicc,én a hollandot alapból megtartanám és még így se adnék többet maiconért mint 25 millió,kicsit el van szállva az inter
igen felipére gondolok,maicont én nem venném meg,arbeola tökéletes 8 milláért,maiconér meg sneijdert meg 20milliót kérik?! pff vicc,én a hollandot alapból megtartanám és még így se adnék többet maiconért mint 25 millió,kicsit el van szállva az inter.Villa kérdéshez visszatérve,a valencia a mai napra kapott haladékot h kell-e nekik a 42-3 millió vagy a real más megoldás után néz...ismerve a valencia helyzetét és villa madridba vágyódását,számomra aligha kérdéses az ügy kimenetelesalas9 írta:Hát mondjuk elég irreális amit Maiconért kérnek. Arbeola kézenfekvőbb lenne, de ahogy Florentino költi a pénzt, nem lepődök meg ha Maicon is madridban köt ki.nagyitomi írta:lehet h dani jobb mint maicon,de nekünk nem lehet dani alvesünk...egyébként ha nem csökkentik maicon árát akkor óccsóbb megoldás lesz,arbeola,8millió,real nevelés és jönne is,balra is vmi marcao vagy valami hasonló nevű srác jön ha nem clichy,xabi helyére meg melo a B terv
Marcaot nem ismerem, biztos valami brazil srác(ha nem akkor bocs).
Melo-nál, Felipe Melora gondolsz, ő talán jó vétel lenne, hiszen ismeri a ligát, játszott már spanyolországban, de nem lehet Xabi Alonsoval egy szinten emliteni.
Hát mondjuk elég irreális amit Maiconért kérnek. Arbeola kézenfekvőbb lenne, de ahogy Florentino költi a pénzt, nem lepődök meg ha Maicon is madridban köt ki.nagyitomi írta:lehet h dani jobb mint maicon,de nekünk nem lehet dani alvesünk...egyébként ha nem csökkentik maicon árát akkor óccsóbb megoldás lesz,arbeola,8millió,real nevelés és jönne is,balra is vmi marcao vagy valami hasonló nevű srác jön ha nem clichy,xabi helyére meg melo a B terv
lehet h dani jobb mint maicon,de nekünk nem lehet dani alvesünk...egyébként ha nem csökkentik maicon árát akkor óccsóbb megoldás lesz,arbeola,8millió,real nevelés és jönne is,balra is vmi marcao vagy valami hasonló nevű srác jön ha nem clichy,xabi helyére meg melo a B tervsalas9 írta:Még mi csak a hiányposztokon "feltöltjük" a csapatot, a Realnak egy egészen új csapat kell. Ez a csapat a sok új játékossal nem fog 1-2 nap alatt összeszokni, ezt mindenki tudja. Meglátjuk Pellegrini hogy tudja kezelni a sok sztárt, mert a Villarealban jobbnál jobb játékosokat faragott, de itt sok sztárt kell majd kordában tartani. Kiváncsi leszek kiket igazolnak még.
Xabi Alonsot már többször mondta Benítez hogy semmi pénzért nem akarja eladni. Majd meglátjuk mi lesz, de szerintem marad angliában.nagyitomi írta:... villa lesz 40millió,xabi alonso 25+heinze,
clichy 20,maicon 30 ... ha minden igaz van egy megállapodás benzemával,hogy a vb után jön
Clichy-t nem tartom jó játékosnak. A szezon végefele többször játszott a 18 éves Gibbs a helyén(Mondjuk volt mikor sérülés miatt maradt ki,de ez talán pár meccs volt).
Maicon, annyira nem rossz játékos, de még mindig úgy vagyok vele hogy Dani jobb(Nem csak azért mondom mert Barcás vagyok). Dani idejött, megváltozott, és ezt Pepnek köszönhetjük. Pellegrini mit tudna csinálni egy alkoholistával, majd meglátjuk.
Hol olvastad a Benzemás megállapodást?
Xabi Alonsot már többször mondta Benítez hogy semmi pénzért nem akarja eladni. Majd meglátjuk mi lesz, de szerintem marad angliában.nagyitomi írta:... villa lesz 40millió,xabi alonso 25+heinze,
clichy 20,maicon 30 ... ha minden igaz van egy megállapodás benzemával,hogy a vb után jön
DE amíg a Barca csapatot épített,nem feltétlen a legnagyobb sztárokat vette meg,de posztra igazolt,az edző elképzelése szerint,addig a Madrid nem edzői szándék szerint építkezik,hanem csak költekezik,minél híresebb játékosokat megvéve,aztán majd lesz csapat.
nyugodt szívvel tehetsz.Persze ezektől függetlenül megeshet,hogy sikeres Madrid lesz jövőre ( nem kívánom),de ilyen módszerrel nem tennék rá sokat.
Figoból meg csak a keserűség beszél... érdekes, amíg nálunk játszott, pazarul érezte magát, és egy szót se ejtett, hogy milyen az igazolás politikája a a csapatnak.Ennyit a Real játékos politikájáról,már a régi játékosai is kritizálják nem csak mi
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... vel_-23715
te beteg vagyVaratrix írta: Ne mond ezt, mert mindjárt nekünk esik néhány fehér, hogy pérez akkor is egy mágus.
Kezdem úgy érezni, hogy nagy pofára esés lesz a madridi oldalon, az igazolások miatt.
Ronaldot nem érzem valami nagy húzásnak.
De hiába ők a mezeladásra, és nem a szép játékra törekszenek.
Csak szegénykék nem tudnak máshogy figyelem központjába kerülni, csak úgy ha pénzüket kiszórják az ablakon.
Ügyes agy perez!
Eddig jól csinálod.
Ja. Az mondjuk mindegy, hogy Laporta egyszer már leléptette perezt a futball szinpadáról (igaz, ebben perez öngólja-beckham kellett neki Dinho helyett-is közrejátszott), az mit sem számít. Meg az sem, hogy a VILÁG LEGJOBB CSAPATA JELENLEG A BARCELONA. Ezt jó lesz megjegyezni.battya írta:Hihetetlen, hogy az elnökötök mennyire tart a Perez-féle Madrditól.
Pedig indokoltabb lenne.CFirpo3 írta:Jó, hogy nem kezdenek el érdeklődni Filipe iránt is...palesz77 írta: bakker, ez hihetetlen. nem csak az zavarna, hgy elhappolják előlünk, azt simán túlélném, de odaadni Higuaint!!!!
Jó, hogy nem kezdenek el érdeklődni Filipe iránt is...palesz77 írta: bakker, ez hihetetlen. nem csak az zavarna, hgy elhappolják előlünk, azt simán túlélném, de odaadni Higuaint!!!!
hol?Mental_Theo írta:Úgy olvastam,hogy ma megvették Villát is:(