Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nem mondtam, hogy jobb mint a Valdes...socio66 írta:akkor már ezerszer inkább asenjo.LM10 írta:A Sport.es szerint a BARCA Valdes helyére a Mallorca kapusát Moyát hozná. Nem nagyon láttam védeni, kíváncsi vagyok milyen kapus lehet ő.
ebben az évben figyeltem őt,igaz csak összefoglalókban,de elég magabiztos volt végig,gyakran bravúros védésekkel tartotta meccsben a valladolidot.
meg azért ő tényleg tehetséges,korosztályos válogatott,nem csak az fm-beli jó értékei alapján hozhatnánk el..na,ez azért nem elég indok arra,hogy vv-t lecseréljük..Samo írta:én láttam már védeni egész ügyes...
közben ez a zsírkov sokadjára nyilatkozza le,hogy a barca a kedvenc klubja és hogy nagyon szívesen jönne..
talán nem is lenne rossz alternatíva abidal mellé,elé..
arshával is így voltunk ugye(aki szintén orosz..),jött volna ő szívesen,még fotózkodott is barca mezben,de hát nem kellett..
aztán láthattuk mit művelt az arsenalban..
akkor már ezerszer inkább asenjo.LM10 írta:A Sport.es szerint a BARCA Valdes helyére a Mallorca kapusát Moyát hozná. Nem nagyon láttam védeni, kíváncsi vagyok milyen kapus lehet ő.
na,ez azért nem elég indok arra,hogy vv-t lecseréljük..Samo írta:én láttam már védeni egész ügyes...
hmm ezt nagyon jól látod és szerintem is egy ilyen kis összeesküvés van az egész között...BlauGranaGroc írta:A madrid már bevásárolt, legalábbis a nehezén túl van. Akiket még szóbahoznak velük azokra nekik már semmi szükségük. Szépen keresztbetesznek a riválisoknak azzal, hogy ők is megkörnyékezik a másik klub által kiszemelt focistákat és felverik az árukat még jobban. Mind e közben továbbra is a hírek középpontjában tudnak maradni és folyamatosan reklámot csinálnak maguknak.csabimo írta:Most már kezdek ideges lenni...minden oldalon arrol lehet olvasni, hogy már a madrid is érdeklödik Ibra után. Ez nem könnyiti meg amugy se egyszerü helyzetünket.
Zidane meg mindennap hangot ad annak hogy Riberynek a realban helye!
Nem akarok még hetekig napi 15X feljönni az oldalra hogy hátha történt már valami, vagy maradjon etoo vagy menjen csak valami legyen már...
U.I: ugyanez igaz riberyre meg a többi kiszemeltre, ha egyáltalán vannak.
Na ennek nagyon örülnék, ha ez a 4 játékos: Eto'o, Henry, Messi, Villa tudná váltogatni egymást a csapatban. kell a klasszis,mivel hosszú lesz az idény,hosszabb mint tavaly....Mikaos írta:A mi vice presidentünk elismerte, hogy érdekel minket David Villa, úgyhogy versenyzünk a Reál Madriddal!
forrás: www.sport.es
Szerintem ez nem az átigazolás topicba tartoziknoname írta: Caceresel az a bajom h idegesen játszik. Rengeteg az eladott labdája, a melléfejelés, a luft. Egyszerűen nincs mentálisan felkészülve arra h ezen a szinten, egy ilyen csapatban játsszon.A kölcsön lenne talán a legjobb, de nemhiszem h egy erős csapat biztosítana neki állandó játéklehetőséget. Sztem végül maradni fog, hátha rendbeszedi magát.
A madrid már bevásárolt, legalábbis a nehezén túl van. Akiket még szóbahoznak velük azokra nekik már semmi szükségük. Szépen keresztbetesznek a riválisoknak azzal, hogy ők is megkörnyékezik a másik klub által kiszemelt focistákat és felverik az árukat még jobban. Mind e közben továbbra is a hírek középpontjában tudnak maradni és folyamatosan reklámot csinálnak maguknak.csabimo írta:Most már kezdek ideges lenni...minden oldalon arrol lehet olvasni, hogy már a madrid is érdeklödik Ibra után. Ez nem könnyiti meg amugy se egyszerü helyzetünket.
Zidane meg mindennap hangot ad annak hogy Riberynek a realban helye!
Nem akarok még hetekig napi 15X feljönni az oldalra hogy hátha történt már valami, vagy maradjon etoo vagy menjen csak valami legyen már...
U.I: ugyanez igaz riberyre meg a többi kiszemeltre, ha egyáltalán vannak.
Caceresel az a bajom h idegesen játszik. Rengeteg az eladott labdája, a melléfejelés, a luft. Egyszerűen nincs mentálisan felkészülve arra h ezen a szinten, egy ilyen csapatban játsszon.A kölcsön lenne talán a legjobb, de nemhiszem h egy erős csapat biztosítana neki állandó játéklehetőséget. Sztem végül maradni fog, hátha rendbeszedi magát.MichaaBee írta:Szerintem senki sem akarja elküldeni, max kölcsönbe.Tivornya írta:Caceres-el mi a bajotok?Sztem amikor játszott,akkor igenis odatette magát és jó volt a teljesítménye.Sztem ne akarjátok már elküldeni őt sehová,hasznos lesz még nekünkNagyon jó kis hátvéd lehet, ha sok tapasztalatot szerez.
off: ő nem igazolás, úgyhogy nem ide tartozik.
Viszont Henriquét szerintem jövőre kipróbálhatnánk a nagycsapatban, vagy Cáceres mellett vagy Cáceres helyett.
Szerintem senki sem akarja elküldeni, max kölcsönbe.Tivornya írta:Caceres-el mi a bajotok?Sztem amikor játszott,akkor igenis odatette magát és jó volt a teljesítménye.Sztem ne akarjátok már elküldeni őt sehová,hasznos lesz még nekünk
És ezzel mi a baj?BlauGranaGroc írta:Ibra meg megy a szag után. Az ügynöke beajánlotta a realnak. Úgy látszik neki nem sokat számít Barca vagy real.
Persze, Ibra el fog menni, ez egyértelmű. Nem hinném, h 1 évet maradna, egyrészt ő már nem akar Itáliában játszani, másrészt az Inter is csak most nyáron tud vele komoly üzletet csinálni.barca99 írta:Ibrának is egy év van hátra ha minden igaz, így nem hiszem, hogy sokat számít. És ők még rosszabb helyzetben is vannak, ugyanis Ibra már elmondta, hogy nem motiválja a Seria A, ergo valószínűleg nem akar maradni. Legrosszabb esetben is marad egy évet, és lekoccol ingyen.
Nem lenne lefutott, akkor is teljesen mindegy mit írogatunk mi itt össze.csaba86 írta:Mi csak dobálózunk itt a nevekkel, meg találgatunk az Ibra, Ribery üggyel kapcsolatban. Holott ezek szerintem már lefutott dolgok a klubbok részéről!!! Szóval teljesen mindegy , hogy mi itt mit irogatunk.... Na meg a sajtó is ír akkora kacsákat, hogy az ember eldobja az agyát....
Meglátásom az , hogy mindenki be van sz..va, mert a madrid szórja a lóvét , mi meg "semmit" nem teszünk. Ami persze nem igaz!!! Csak ugye mi nem ész nélkűl teszünk dolgokat , mint a blanco-k!!![]()
Visca el Barca!!!
Cácerest meg adjuk el gyorsan. Igaz egy ilyen idény után senki nem fog érte 16 milkát fizetnimatyi25 írta:Egyetértek. Egy tíz millióért jöhet simán. Szerintem jobban elköltött pénz lenne mint a Cácares féle 16,5 millió. Vegyük meg gyorsannoname írta:Ezt külön írom mert egész másról szól:
KATT
Filipéről ír. Van egy állítólagos 10 milliós ajánlatunk, Filipe ügynöke ezesetben beszélni fog a Deporral, hogy fogadják el, ugyanis mind a játékos, mind az ügynöke örülne ha létrejönne a transzfer. Jó lenne mihamarabb lezárni, mielőtt még más is szagot fog. Nem véletlenül volt benne a liga álomcsapatában.
Egyetértek. Egy tíz millióért jöhet simán. Szerintem jobban elköltött pénz lenne mint a Cácares féle 16,5 millió. Vegyük meg gyorsannoname írta:Ezt külön írom mert egész másról szól:
KATT
Filipéről ír. Van egy állítólagos 10 milliós ajánlatunk, Filipe ügynöke ezesetben beszélni fog a Deporral, hogy fogadják el, ugyanis mind a játékos, mind az ügynöke örülne ha létrejönne a transzfer. Jó lenne mihamarabb lezárni, mielőtt még más is szagot fog. Nem véletlenül volt benne a liga álomcsapatában.
Az utolsóval teljesen egyetértek, mert megnéztem az Inter házi góllövőlistáját a bajnokságban: 1. Ibrahimovic (25 gól), 2. Balotelli (8 gól), 3. Cruz (6 gól).Mikaos írta:1. Azért nagyobb az értéke Ibrának, mert később jár le a szerződése.
2. Továbbá nagyobb a reklámértéke, sokkal több reklámhoz lehet eladni.
3. + Valszeg több Ibra mez kelne el, mint Eto'o.
4. A klub által elért sikerek számítanak szerintem a legkevésbé egy játékos eladási értékénél. Kivéve, ha az a játékos a hátán viseli csapatát. Míg ez nálunk csak Messire, Xavira, Iniestára mondható el, addig az Internél pedig pont Ibrára.
Boldog lennék ha sor kerülne rá.Fernando írta:
de ha mégis jön majd emlékeztelek eme írásodra.