Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát távozna, akkor inkább ide mint az Interbe.nemmindegy19 írta:Meg Eto'o t akarja Ferguson a MU-ba Ronaldo helyére: http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 41285.html?
szeptember 1.jénlluisllach89 írta:Mikor fogjátok fel hogy nem jön ide Ibra meg Ribéry?
Jobb is még a brazil(ki tudja mi lesz), de jóval drágább is.Barcaádám írta:Matát nem nézem le csak én Robinhot jobb játékosnak tartom
2013-ig van szerzödése...barca99 írta:Ibrának is egy év van hátra ha minden igaz, így nem hiszem, hogy sokat számít. És ők még rosszabb helyzetben is vannak, ugyanis Ibra már elmondta, hogy nem motiválja a Seria A, ergo valószínűleg nem akar maradni. Legrosszabb esetben is marad egy évet, és lekoccol ingyen.
Szerintem meg azért mert Eto'onak egy év van hátra a szerződéséből, ergo a Barcának kva sürgős az Inter meg ezt szépen kihasználja.barca99 írta:Nagyobb a reklámértéke.simonyitibi írta:Egy kérdés mindenkihez.Miért ér Ibra ennyivel több eurót,mint Samu?Ibra mit ért el eddigi pályafutása alatt?Holland,éa Olasz bajnoki címek!Nagy valami!Samunak a három bajnoki cím mellé van két BL-címe is!!!Namármost, miért értékesebb akkor Ibra?
Nagyobb a reklámértéke.simonyitibi írta:Egy kérdés mindenkihez.Miért ér Ibra ennyivel több eurót,mint Samu?Ibra mit ért el eddigi pályafutása alatt?Holland,éa Olasz bajnoki címek!Nagy valami!Samunak a három bajnoki cím mellé van két BL-címe is!!!Namármost, miért értékesebb akkor Ibra?
No ez egész jó lenne.noname írta:Ezt külön írom mert egész másról szól:
KATT
Filipéről ír. Van egy állítólagos 10 milliós ajánlatunk, Filipe ügynöke ezesetben beszélni fog a Deporral, hogy fogadják el, ugyanis mind a játékos, mind az ügynöke örülne ha létrejönne a transzfer. Jó lenne mihamarabb lezárni, mielőtt még más is szagot fog. Nem véletlenül volt benne a liga álomcsapatában.
Azért én nem nézném le ennyire Matat. Idén Vila és Mata nélkül a Vale a kiesés ellen küzdött volna, nempedig BL-helyért. Nemmellesleg Mata 11 gólt rúgott és 17 gólpasszt adott. Henry nálunk csak 7 gólpasszt adott a bajnokságban, bár Matat többet játszott. A sokat emlegetett Silva pl jóval gyengébb szezon zárt Matanál.Barcaádám írta:ha nem tudjuk leigazolni se Ribéryt se Silvát..![]()
akkor inkább Robinhot vegyük meg ne Matát...
ez jó
itt vanpalesz77 írta:hy. egy gyors kérdés Matával kapcsolatban. azt tudom, hogy gólt lőni meg passzolni is elég jól tud, de hogy áll a cselekkel? csak mert én nem tudom, és szerintem egy BARCA szélsőnek ez is egy alapkövetelmény. mert ha nem td mit kezdeni 1 emberrel előtte, akkor én nem örülnék neki annyira, akkor lassítaná a játékot a hátrapasszaival...
szóval valaki mondja meg nekem légyszi, előre is kösz
ne felejtsük el, h mekkora fricska lenne, ha a klasszikuson pályára lépne és mondjuk gólt is szerezne ellenükKomiszka írta:Mata nagyon nagy igazolás lenne, szerintem hamar hozászokna a Barca stílusához mivel már eleget bizonyított a Valencia színeiben is ami ugye elég nagy csapatnak számít. Hasonlít is a saját nevelésű középpályásainkhoz, 170 cm 63 kg szal vele is fejlődne a fejjátékunk
Amúgy úgy néz ki, hogy Villaval is zátonyra futottak a tárgylások.Fecooo írta:maradjon csak az interben, Samu meg itt, ennyimadridista.hu írta:vas, 09:14 - A Sunday Times szerint Ibrahimovic ügynöke az egyik reggel a Bernabeuban járt (a Marca is beszámolt erről), s felajánlotta az ügyfelét a Real Madridnak. Az Inter azonban nem kevesebbet kér érte, mint 80 millió fontot, azaz 94 millió eurót. Ez nem csak a Real Madridot, hanem a többi kérőt is elijeszti.