La Liga / Copa del Rey
Sziasztok, NSO-n olvastam,hogy angol ligában már megvan a sorsolás.
Nem tudjátok,hogy Spanyolországban mikor lesz meg?
Köszi
Nem tudjátok,hogy Spanyolországban mikor lesz meg?
Köszi
- kilibarca
- Capitá del Barça
hivatalos kezdő 11 :
Casillas; Sergio Ramos, Pique, Marchena, Capdevilla; Mata, Xabi Alonso, Xavi, Cazorla; Fernando Torres és David Villa.
Most megnézhetjük Matát is felmerült a neve baloldalra .
Puyol most pihen gondolom.
Casillas; Sergio Ramos, Pique, Marchena, Capdevilla; Mata, Xabi Alonso, Xavi, Cazorla; Fernando Torres és David Villa.
Most megnézhetjük Matát is felmerült a neve baloldalra .
Puyol most pihen gondolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2009.06.17. 15:37:40-kor.
persze.Danka00792 írta: És ez élö lesz?
kora délután és este játsszák a meccseket.
- Danka00792
- Director del Fútbol
És ez élö lesz?lui1698 írta:15:55-től
Spanyolország-Irak
Remélem Xaviék ma is valami hasonlóval rukkolnak elő, mint az előző meccsen.
- lui1698
- Llegenda del Barça
15:55-től
Spanyolország-Irak
Spanyolország-Irak

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Az ellenfél támadóinak biztos.Lionel85 írta:És arra is kíváncsiak lehetünk, hogy a veterán Ayala folytatja-e az első osztályban, mert mindenféleképpen kellemes meglepetés lenne a személye!

Mondjuk én is bírtam őket (bár általában minden spanyol csapattal szimpatizálok valamilyen szinten), jó kis játékosok voltak ott. Cesar, Diogo (valamelyik Sevilla elleni meccsen milyen fight-ot lenyomott Fabianoval

Hát én korábban nem nagyon szimpatizáltam a Zaragozával, de amennyiben olyan meglepetés csapat lesznek, mint a Málaga, hogy oda-vissza megszórjuk őket 4-4 góllal, akkor felőlem akár a BL-t is elérhetik.lui1698 írta:Minden évben vannak kellemes meglepetések a bajnokságban.
Idén a Malaga, tavaly a Villareal (bár nekünk ez annyira nem kellemes).
Remélem a következő szezonban a Zaragoza lesz a meglepetés.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
a Zaragoza sztem hasonlóan fog teljesíteni, mint idén a Malaga, vagy két éve a Celta... feljutnak és a felsőházban vannak végig. a Malaga-nak a most következő idény lesz a vízválasztó, mert ha meg bírnak ragadni a jelenlegi szintjükön, akkor stabil tagjai lesznek ismét a PD-nek. a Zaragoza-tól uezt várom!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Minden évben vannak kellemes meglepetések a bajnokságban.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Tuti nem lesz olyan Zara mint volt Annó... persze nem lenne rossz egy kellemes meglepetés tőlük
Jó kis csapat volt ... kivi vok hogy most mire lesznek képesek. Hajrá Zara! de azért a barcanak csak a hátát nézzétek 

- Barcaádám
- Capitá del Barça
TZS írta:Segunda División: feljutott a Tenerife, a Xerez és a Zaragoza
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 41198.html?
Örülök a Zaragoza feljutásának, kíváncsi leszek hogy mit alkotnak jövőre.
jaja én is anno jó kis csapat volt a Zaragoza..a két Militóval és persze Piquével!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
1x már tekintettek rá hatalmas gyűlölettel, de most ugyanazok istenitik. Ja, meg ezt is letagadják, azt hazudják, h ők sajnálták anno a távozását. Nyomorék álszent kis ....Perez hülye! Laughing Remélem gyorsan megbukik és hatalmas gyűlölettel fognak rá tekinteni a csapat szurkolói! Very Happy Kicsit sok az, amit csinál, az ötletét meg a meccsek időpontját tekintve a már általad említett érvvel érvelve butaságnak tartom. De hát nem én döntök...
Segunda División: feljutott a Tenerife, a Xerez és a Zaragoza

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Perez hülye!Dexter írta:"A Sun szerint Florentino Perez nem csak a Real Madridot, de a spanyol ligát is vezetővé akarja tenni. A meccseket 1, 3 és 5 órára hozná előre, így nagyobb televíziós bevételek lennének. A Szuper Liga egyik legelkötelezettebb híve, mellyel pedig teljesen megölné az angol liga dominanciáját."
Ezt most olvastam a madridistán. Én ezt nem egyáltalán nem tartom jó ötletnek. Szerintem az esti meccsek jóval hangulatosabbak, mint a délutániak. Plusz az sem elhanyagolható, hogy a bajnokság elején és a végén az 1 és a 3 órás meccsek idején Spanyolországban elég meleg lenne, ami nem feltétlen tenne jót a játék színvonalának sem.

"A Sun szerint Florentino Perez nem csak a Real Madridot, de a spanyol ligát is vezetővé akarja tenni. A meccseket 1, 3 és 5 órára hozná előre, így nagyobb televíziós bevételek lennének. A Szuper Liga egyik legelkötelezettebb híve, mellyel pedig teljesen megölné az angol liga dominanciáját."
Ezt most olvastam a madridistán. Én ezt nem egyáltalán nem tartom jó ötletnek. Szerintem az esti meccsek jóval hangulatosabbak, mint a délutániak. Plusz az sem elhanyagolható, hogy a bajnokság elején és a végén az 1 és a 3 órás meccsek idején Spanyolországban elég meleg lenne, ami nem feltétlen tenne jót a játék színvonalának sem.
6-0-ra nyert Spanyolország
3x Villa,Riera,Güiza,Torres

3x Villa,Riera,Güiza,Torres

Azért ez erősen meglep... mert hogy Piqué magabiztosabban játszott, mint Puyí, szerintem azt nem sokan kérdőjelezik meg. A sérülései után rendre gyengén játszott.
Casillásnál meg ismét azt érzem, hogy nem tud olyan csinálni, hogy ne ő legyen 'a' kapus Spanyolországban. Persze nem lett rosszabb kapus, de mentálisan megviselte a szezon, és ez jópár meccsen meglátszott rajta. Decemberben is volt egy rosszabb időszaka, a szezon végén is csinált bakikat... sorozatban. Valdesnek meg talán volt egy nagyon gyenge Espanyol elleni meccse, meg néha egy-egy hiba, de gól alig lett belőle.
Casillásnál meg ismét azt érzem, hogy nem tud olyan csinálni, hogy ne ő legyen 'a' kapus Spanyolországban. Persze nem lett rosszabb kapus, de mentálisan megviselte a szezon, és ez jópár meccsen meglátszott rajta. Decemberben is volt egy rosszabb időszaka, a szezon végén is csinált bakikat... sorozatban. Valdesnek meg talán volt egy nagyon gyenge Espanyol elleni meccse, meg néha egy-egy hiba, de gól alig lett belőle.
- LM10
- Director del Fútbol
Casillas; Dani Alves, Puyol, Filipe Luis; Jesús Navas, Xavi, Iniesta, Higuain; Messi, Forlán és Villa.
5 Játékosunk van az idei spanyol álomcsapatban! És ott van Filipe is, nemhiába lenne érdemes szerződtetni.
Am meg itt is megfigyelhető, hogy hiába rúgott kevesebbet Villa mint Eto'o a spanyol került be a csapatba, mert kiegyensúlyozottabb volt, míg Eto'o nem. És ezért nem egyértelmű, hogy marad a 30 góljával.
5 Játékosunk van az idei spanyol álomcsapatban! És ott van Filipe is, nemhiába lenne érdemes szerződtetni.
Am meg itt is megfigyelhető, hogy hiába rúgott kevesebbet Villa mint Eto'o a spanyol került be a csapatba, mert kiegyensúlyozottabb volt, míg Eto'o nem. És ezért nem egyértelmű, hogy marad a 30 góljával.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Erről nem a csapat, hanem a szurkolók tehetnek.LG írta:Hát nekem nagyon nem szimpazikus csapat a szaragoza. Rémlenek nekem botrányos mérkőzések ellenük, többször huhogtak Etoora pléldául.Fernando írta:De érdemes megnézni hova süllyedt az Alavés és a Celta Vigo. Az Alavés kiesű a helyen a másodosztályban a Celta Vigo pedig egy helyezésre a kieséstől és 3 pontra... A Zaragoza pedig föl fug jutni nem kell izgulni. Énis szurkolok nekik. Simpatische csapat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hát nekem nagyon nem szimpazikus csapat a szaragoza. Rémlenek nekem botrányos mérkőzések ellenük, többször huhogtak Etoora pléldául.Fernando írta:De érdemes megnézni hova süllyedt az Alavés és a Celta Vigo. Az Alavés kiesű a helyen a másodosztályban a Celta Vigo pedig egy helyezésre a kieséstől és 3 pontra... A Zaragoza pedig föl fug jutni nem kell izgulni. Énis szurkolok nekik. Simpatische csapat.
- Fernando
- Llegenda del Barça
De érdemes megnézni hova süllyedt az Alavés és a Celta Vigo. Az Alavés kiesű a helyen a másodosztályban a Celta Vigo pedig egy helyezésre a kieséstől és 3 pontra... A Zaragoza pedig föl fug jutni nem kell izgulni. Énis szurkolok nekik. Simpatische csapat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Xerez biztosnak tűnik, ha még nem 100% (ha ott is számít az egymás elleni, akkor nemtom,h kinek jobb Hercules viszonylatban)
Tenerifének is meglesz szntem, és remélem Zaragoza feljut, első osztályban a helyük!
Tenerifének is meglesz szntem, és remélem Zaragoza feljut, első osztályban a helyük!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hajrá Tenerife!!! Ők nagy spanok, 92 és 94-ben bajnoki cimhez segitették a BarcátTZS írta:Lentebb már írtam hogy hogyan állnak, de tessék:ab1daL írta:Azt lehet már tudni hogy kik jutottak fel az első osztalyba?
Jelenleg a Xerez (78 pont), Tenerife (75 pont), Zaragoza (74 pont) trió áll feljutást érő helyen, de még van hátra 3 forduló. A negyedik helyen a Hercules 69 ponttal.

-
- Entrenador del Barça
Nem, a kupa második helyezettjével játszuk ilyenkor a Spanyol Királykupát, ezesetben az Athletic Bilbaoval.nemmindegy19 írta:Bocsi, azt kérdezném, hogy így hogy mi nyertük a kupát és a bajnokságot, így a miénk egyből a spanyol szuperkupa is?

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!