Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem még az OTP Junioros kártyám van gimi óta, most szeptemberben jár le.Ronal.10 írta: OTP-nél lhet igényelni? vagy hol kell, hol célszerü? Havonta nem kell fizetni érte? vagy amikor megcsináltatom?
OTP-nél lhet igényelni? vagy hol kell, hol célszerü? Havonta nem kell fizetni érte? vagy amikor megcsináltatom?Slither írta:Dehogy kell dombornyomásos, PayPalt használom már egy ideje egy Visa Electornic kártyával.Ronal.10 írta:Úgy tudom h ha akarok netröl rendelni vmit (ebay) akkor nem elég átlagos bankkártya. Vmi dombornyomatos cucc kell. Na most van valakinek ilyen? Vagy másképpen tudtatok rendelni?? Fizetni mennyit kell ilyen kártyáért.
Magyao. nem lehet kapni amiket akarok venni persze,.
Dehogy kell dombornyomásos, PayPalt használom már egy ideje egy Visa Electornic kártyával.Ronal.10 írta:Úgy tudom h ha akarok netröl rendelni vmit (ebay) akkor nem elég átlagos bankkártya. Vmi dombornyomatos cucc kell. Na most van valakinek ilyen? Vagy másképpen tudtatok rendelni?? Fizetni mennyit kell ilyen kártyáért.
Magyao. nem lehet kapni amiket akarok venni persze,.
Mikor én vettem LCD monitort, utánakérdezgettem ugyanennek. A legtöbben azt mondták, hogy annyira minimál a különbség a 8-4-2ms között, hogy ezeknél nem látszik a frissülés, és teljesen jók játékra.szajko írta:Sziasztok!
Rendeltem tesómnak egy 8ms frissítésű LCD monitort.
És azt szeretném megkérdezni, hogy ezen jól fognak e majd menni a játékok, vagy esetleg látható lesz a frissülés?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A diósgyőri szurkolók nagy állatok voltak, mi?Puyol05 írta:nemmindegy19 írta: Te kecskeméti vagy?
Diósgyőr ellen kint voltál?
Yannicka bevágta a büntetőt, Picingi meg a helyzetét
ja Kecskeméti vok, és kint voltam a meccsen, de sztem ezt nem itt kéne megbeszélnünk, hanem mondjuk mns-en, vagy pü-ben...
nemmindegy19 írta: Te kecskeméti vagy?
Diósgyőr ellen kint voltál?
Yannicka bevágta a büntetőt, Picingi meg a helyzetét
Te kecskeméti vagy?Puyol05 írta:mire kéne írni vmit? nem igazán értem...nemmindegy19 írta:Vaalaki írjon már valamit!
vagy írtok csak nekem nem jelzi ki?
nem találtam a hsz - edet amire kéne írni...
Én is ezt kutattam.Puyol05 írta:mire kéne írni vmit? nem igazán értem...nemmindegy19 írta:Vaalaki írjon már valamit!
vagy írtok csak nekem nem jelzi ki?
nem találtam a hsz - edet amire kéne írni...
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc 330a9-68578b7e-264b8lel-30bdfe ef-cea403fa-20457e4a-39c03409- f69a9aba-388e8a94-677044c7-643 fe9ac-66523c91-18a61801albicelesteX írta:Üdv!Total video converterhez nem tud valaki adni serial kódot?
Előre is köszönöm!
itt kikeresed a tiednek megfelelőt, javaslom figyeld a RATING-et, az mutatja, mennyire megbízható egyik-másik serialalbicelesteX írta:Üdv!Total video converterhez nem tud valaki adni serial kódot?
Előre is köszönöm!
Persze hogy van, hol élsz te?!Fernando írta:Ilyen létezik? Azt tudom, hogy olyan van hogy pénzért, de h ingyen. Nemhiszem.Barcagirl24 írta:Tudna valaki adni nekem egy jó oldalt, ahol INGYEN (semmi sms meg stb..) lehet filmet nézni.. Nem akarom őket letölteni csak megnézni 1-2-őt! Ha valaki tud ilyesmi oldalt lécci írja ide
Valószínüleg azért nem seedeli senki mert a microsofttól teljesen ingyen ésDevid16 írta:A Windows seventszeretném letölteni...azt olvastam hogy az 7100 Rc kéne mert az magyar?
rákerestem és nem nagyon izzanak a vonalak me 10 a top speedje mármint kb/s
szóval ha esetleg tudna valaki egy jobb linket akkor azt megköszönném