Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Platini reakciója sztem jogos volt.Az ilyen nagy összegű igazolások sok kárt okoznak:Martin6 írta:Szerintem Platininek mindegy ki, csak nagy csapat legyen és lehessen kritizálni! Ennyi! Ő letette a voksát a Mucsaröcsöge SC meg hasonló kaliberű csapatok mellett!És az Ő seggüket nyalja! Mert tudja hogy több kis csapat van ! És ez egyben több szavazat is!
Az eredményeiteket meg nem kell magyarázni! Mert bár nem szívesen mondom ki!De tényleg megérdemeltétek, a játék alapján mindenképpen!
ez milyen már!...adrenalin88 írta:Nem vagyok rátok féltékeny. Barcelona egy csicsa színes fegyelmezetlen klub, amelyet nem is igazán vesznek komolyan a pályán nyújtottakon kívül. Nem olyan fegyelmezett nagy multú és hatalmas preztizzsel rendelkező klub mint a real a mu vagy esetleg a milan. ennyi..
Ne savanyú a szőlő csak egyszerűen az egész világ értetlenül áll azelőtt, hogy a gazdasági világválság kellős közepén, amikor olyan gyárak mennek csődbe mint a GM, milliókat bocsájtanak el világszerte, az a cég ami éppen nem ment még csődbe, az is egyik napról a másikra él, szóbal érthetetlen hogy a válság közepén honnan van Florentino Pereznek annyi pénze hogy egy hét alatt elkölt 152.7 millió eurót, és további súlyos tízmillió eurókat szándékszik elkölteni játékosokra. 152.7 milló euró az mai árfolyamon számolva kb 42milliárd 344 millió forint. Országokat, cégeket, gyárakat, vállalatokat lehetne megmenteni ennyi pénzből....Itt ez a nagyon érdekes tudod?adrenalin88 írta:Savanyú a szőlő Laportának![]()
Tudja hogy ennyi pénze sohasem lesz a barcelonának hiába nyertek msot valahogy 3 címet. Jobb üzletember nála Perez, és ez fáj neki nagyon. Mert tudjuk Perez a Világ 2. legnagyobb építőipari vállalkozásának a feje![]()
Ha nem lenne ez a gyerekes felfogás hogy a mez ügyön hogy: Több mint egy klub meg bla bla.. ha lenne szponzor azon a mezen, egyből nem lenne ilyen helyzet, és talán Laportának se viszketne annyiraennyi
adrenalin88 írta:Nem vagyok rátok féltékeny. Barcelona egy csicsa színes fegyelmezetlen klub, amelyet nem is igazán vesznek komolyan a pályán nyújtottakon kívül. Nem olyan fegyelmezett nagy multú és hatalmas preztizzsel rendelkező klub mint a real a mu vagy esetleg a milan. ennyi..
adrenalin88 írta:Nem vagyok rátok féltékeny. Barcelona egy csicsa színes fegyelmezetlen klub, amelyet nem is igazán vesznek komolyan a pályán nyújtottakon kívül. Nem olyan fegyelmezett nagy multú és hatalmas preztizzsel rendelkező klub mint a real a mu vagy esetleg a milan. ennyi..
Öreg, ébredj már fel! Három kupát nyertünk, nektek szórtunk egy hatost, miközben hemzsegnek a saját nevelésű klasszisok a csapatban. Az év végén az aranylaszti szavazáson min. 3 játékosunk várható az első öt közé...Miénk a világ legjobb játékosa...adrenalin88 írta:Savanyú a szőlő Laportának![]()
Tudja hogy ennyi pénze sohasem lesz a barcelonának hiába nyertek msot valahogy 3 címet. Jobb üzletember nála Perez, és ez fáj neki nagyon. Mert tudjuk Perez a Világ 2. legnagyobb építőipari vállalkozásának a feje![]()
Ha nem lenne ez a gyerekes felfogás hogy a mez ügyön hogy: Több mint egy klub meg bla bla.. ha lenne szponzor azon a mezen, egyből nem lenne ilyen helyzet, és talán Laportának se viszketne annyiraennyi
Ezt bírom a Real szurkolókban. Az emberek 99%-a divatdrukker. Az írásodból az jön ki h te csak azért szurkolsz a Realnak mert gazdag csapat és veszi a sztárokat.adrenalin88 írta:Savanyú a szőlő Laportának![]()
talán kissé zavaros lesz ez, de segáz...més_que_un_club írta:Hál' Istennek azért vannak értelmes szurkolók is odaátról (lásd: Budo), s ha már így van, meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdjem:
Budo!
- miért kedveled ezt a csapatot?
- mit szeretsz bennük?
- mióta vagy oda értük, és miért éppen ők?
Nyílván madridistaként én is egy bukott elnökben látnám a reményt. Hiszen másban nem lehet.US.Madrid írta:Jolvan látom te is Frabato fia vagy.Azért Perezt nem nagyon lehet hang embernek mondani lássd 200 és 2009.
ez teljesen korrekt, nem is lennél normális szurkoló, ha nem így gondolkodnál.Budo írta:hidd el, hogy ezek az igazolások nyereségesek lesznek. üzleti szempontból mindenképpen. engem ez a része nem érdekel. sokkal inkább az érdekel, hogy szép focit láthassak a kedvenc csapatomtól és hogy ismét fel tudják venni a versenyt a Barça-val.
Jolvan látom te is Frabato fia vagy.barca99 írta:Majdnem egy kezdő 11-et vesz, de csak olyanokból, akiknél a posztján nem tudsz 3 jobbat mondani.US.Madrid írta:MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
De mondjuk az elfogultság beszél belölem. De azért nem keveset kockáztat.![]()
Az meg, hogy tanult a hibáiból... Mindenki ezt hazudja.Majd az idő igazolja, hogy csak a szája járt ismét, vagy tényleg.
most nem lehet megmondani, h fog-e vmit a madrid, vagy sem, legalább 50% esélye mindenképpen van a kaszálásra.Budo írta:kb. akkora égés, mint amikor ti maradtatok kupa nélkül tavaly és tavaly előtt Messivel, Ronaldinhoval, Xavival stb...kapitány írta:u.i.: amúgy nagyon nagy égés lesz kakaval meg cronaldoval meg mit tudom én kikkel még trófea nélkül maradni![]()
![]()
Természetesen nem lehet tudni még de szerintem az hogy erőteljesen érdeklödik Maicon és raul Albiolért az már egy pozitív dolog nála. Nem hangsulyozza régi politikájat ezért sejtem és nagyon remélem hogy így lessz.Boixos írta:hát az, h mennyit tanult a hibáiból, az még majd kiderül, már ha tanult egyáltalán.US.Madrid írta:MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
De mondjuk az elfogultság beszél belölem. De azért nem keveset kockáztat.
Majdnem egy kezdő 11-et vesz, de csak olyanokból, akiknél a posztján nem tudsz 3 jobbat mondani.US.Madrid írta:MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
Annál sokkal, de sokkal nagyobb, mert mi nem euró tízmilliókat költöttünk ezekre a játékosokra.Budo írta:
kb. akkora égés, mint amikor ti maradtatok kupa nélkül tavaly és tavaly előtt Messivel, Ronaldinhoval, Xavival stb...
hát az, h mennyit tanult a hibáiból, az még majd kiderül, már ha tanult egyáltalán.US.Madrid írta:MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
kb. akkora égés, mint amikor ti maradtatok kupa nélkül tavaly és tavaly előtt Messivel, Ronaldinhoval, Xavival stb...kapitány írta:u.i.: amúgy nagyon nagy égés lesz kakaval meg cronaldoval meg mit tudom én kikkel még trófea nélkül maradni![]()
![]()