Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan ezt akartam kérdezni én is.Dani6210 írta: Van valakinek ötlete, hogy Magyarországon (neten) hol lehet az ünnepi pólót beszerezni?
Ott keresem, de nem találomIlúvatar írta: nem egyszer irtam be ide, hogy ebay -en lehet venni.
Szia,Ilúvatar írta:http://www.kitbag.com/product_images/ma ... -64437.jpg
ezzel akkor most mi a helyzet? Hol lehet megvenni? Hátul is legyen a névlista!
Nem, ezt a pólót konkrétan még nem láttam de... melyik Nike store-ban kerested?Ilúvatar írta:Már bocs, de egy nyálkiboltban sem kapható. Miért, te láttad már?més_que_un_club írta:Elbattyogsz egy közeli Nike boltba, és megveszed...
Elbattyogsz egy közeli Nike boltba, és megveszed...Ilúvatar írta:Azért ilyen marhadrága, mert most csinálnak belőle üzletet: Mindenki akar egy ilyetCFirpo3 írta:Nagyon jó ez a póló, mindenképp be szeretnék szerezni egyet, csak azt nem értem, h mitől ilyen MARHA DRÁGA??![]()
DE HOL LEHET MEGRENDELNI? ebay -en néztem, de nem találtam sehol...
Azért ilyen marhadrága, mert most csinálnak belőle üzletet: Mindenki akar egy ilyetCFirpo3 írta:Nagyon jó ez a póló, mindenképp be szeretnék szerezni egyet, csak azt nem értem, h mitől ilyen MARHA DRÁGA??
Nagyon jó ez a póló, mindenképp be szeretnék szerezni egyet, csak azt nem értem, h mitől ilyen MARHA DRÁGA??Ilúvatar írta:http://www.kitbag.com/product_images/ma ... -64437.jpg
ezzel akkor most mi a helyzet? Hol lehet megvenni? Hátul is legyen a névlista!
Itt az eladó cuccai: >>LINK<<wikko írta:Tudnál róla egy linket dobni mert én ebay-in sem találtam 5000-ért...Slither írta: Ebay....
Tudnál róla egy linket dobni mert én ebay-in sem találtam 5000-ért...Slither írta: Ebay....
Ebay....wikko írta:Hol lehet annyiért venni ? mert én 10 alatt eddig nem nagyon találtam ......Slither írta:Én is erősen gondolkozom most egy idei hazai mezem. Csak 5200 FT-ba kerülne szállítási díjjal együtt....
Hol lehet annyiért venni ? mert én 10 alatt eddig nem nagyon találtam ......Slither írta:Én is erősen gondolkozom most egy idei hazai mezem. Csak 5200 FT-ba kerülne szállítási díjjal együtt....
Ráérsz még azt eldönteni.mr. írta:Hát eddig nem igen vásároltam mezt de ha Ibra ide szerződik biztos veszek egyet.Csak azt nem tudom hogy hazait vagy vendéget.