Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
Varatrix írta:Köszönjük![]()
De attól még lehet ép eszűen is társalogni, a JELEN történéseiről.
Irto`zatosan BUTA egy ember vagy...amugy az egesz real egy emberen fog megbukni: pellegrini. ennyi pénzől mint ami ezeknek van, vehettek volna 100X jobb edzőt.
mintha egy noname nb2-es edző a fradihzo menne.
Talán mert elég sokáig sérült volt?-Érezhető, hogy nem volt olyan jó 08/09 szezonban mint 07/08. (Ez nem jelenti, hogy rossz, mielőtt nekem esik valaki.
Nem reklámozzák magukat,de működnek.Rendben, Perez is benne volt, elnök is, de valahogy nekem ebből az alpítványból eddig nem sok jött le.
Nem nagyon vagy képben. Nemrég ugye egy calderón nevezetű bohóc volt az elnökünk. Ő kötött egy előszerződést CRonadoval, hogy hozzánk fog igazolni, amennyiben nem igazoljuk le, akkor a madrid 30millió eurós kártéritest fizet a portugálnak. Ennek a függvényében vagy kiadunk 30milliót a semmiért és mondjuk éleigazolják Ribéryt egy 50ért, akkor ugyanott vagyunk. Egyébként is kül. banki dolgok miatt 85 millió euró a végösszeg.- 20-30 milliót kéne fizetni a mostani árhoz képest.
Én nem csodálkozom.Poszi írta:Úgy látszik a madridiak többsége nem szorgalmazza ezt a magas vételárat?
http://www.as.com/encuestas/encuesta/Debate-12918
Néhányan itt nem tudják mi a különbség a bevétel illetve a nyereség között, mert míg ti arról beszéltek, hogy veszek x embert 80 millér, és a mez eladás miatt megnő - lévén, hogy magas a piaci értéke-, a bevétel, aminek x százaléka elmegy játékosok és alkalmazottak fizetésére illetve stadion fenntartás mindennel együtt, most ha minden igaz stadion bővítéssel együtt, új gyep stb továbbá a fizetés leadózása ami Spanyolországban, ha jól tudom 23%, tehát 9 millió esetén + kicsit több mint 2 millió megy az államnak, és ugye elég szépen keresnek mind a 2x játékos Madridban és még sok más "kisebb" 1-2 milliós kiadás. Végül a folyamatos kölcsön visszafizetése. Ezek a kiadások.Poszi írta:Úgy látszik a madridiak többsége nem szorgalmazza ezt a magas vételárat?
http://www.as.com/encuestas/encuesta/Debate-12918
Ez egy kérdés volt , de ne haragudj fönök máskor jó leszek.Minek szólsz hozzá, ha nem is a témához kapcsolódik. Most itt jó néhányan már rég nem erről beszélünk, de teljesen mindegy, a lényeg, hogy te megmagyaráztad...
Köszönöm! Egyébként jó azt tapasztalni, hogy lehet érdemben is beszélgetni dolgokról!miihii írta:A szokásos korrekt,higgadt,átfogó írást olvashattuk Torrestonitól,sokadszor is minden elismerésem!![]()
Tessék, mi ez, ha nem bizonyos emberek, illetve a spanyol gazdaság megalázása?...a futballba beszállnak a bankok, de ugyanezt a pénzt a hazai vállalkozások nem kapják meg."
Nem, én nem nevezném annak, inkább csak egy gondolkodni próbáló ember véleménye, amit egyébként osztok én is! Ilyenekből kéretik többet, más témában is...
Ez sem lett rövidÉs tele van fikcióval,vegyük úgy,h hangosan gondolkodtam.Mondhatjátok,h üldözési mániám van,v h szimplán hülye vagyok,de akkor is úgy éreztem,érdemes megosztanom Veletek ezt az eszmefuttatást...
Ez nekem nem áll össze...IvánC írta: Akkor számoljunk...
1. Szándékosan megemlítettem, hogy lehet, hogy tévedek, egész egyszerűen azért, mert csak nagyon szélsőséges esetben nézek ilyen dolgok után, mai a Madridot illeti.Ezt nem tudom, honnan veszed, de a reklámbevételek, még perez első elnöksége alatt kötött szerződések alapján jöttek a klub számlájára, garantálva voltak. Nem violt semmiféle csökkenés.
u.i: Attól, hogy nem rakjuk ki az unicefet a szerelésünkre még létezik egy bizonyos Real madrid alapitvány.......
Minek szólsz hozzá, ha nem is a témához kapcsolódik. Most itt jó néhányan már rég nem erről beszélünk, de teljesen mindegy, a lényeg, hogy te megmagyaráztad...US.Madrid írta:...
Rendben, de nem értem kinek céloztad? Egy már rég lerágott csont, legalábbis a fő témához semmi köze. Nem vagyok főnök, de felesleges, százszor kivesézett, értelmetlen kérdésre, mely ismét beindítani egy borzalmas körforgást szerintem nincs szükség.Ez egy kérdés volt , de ne haragudj fönök máskor jó leszek.
A Nagy Real fanok Raúlt már el is felejtették.zizou fan írta:Jaja. Maicon, Ramos, Pepe, Marcelo, Lass meg Xabi csak poénból lenne ott.Ronal.10 írta:pepe ott lenne az a lényeg![]()
ebből a 11-böl sztem csak cassilas védekezne
Casillas
Maicon--Ramos--Pepe--Marcelo
---------Lass--Xabi A.
Ronaldo----Kaká----Robben
-------------Villa
Icker megoldjazizou fan írta:Jaja. Maicon, Ramos, Pepe, Marcelo, Lass meg Xabi csak poénból lenne ott.Ronal.10 írta:pepe ott lenne az a lényeg![]()
Casillas
---------Lass--Xabi A.
-------------Villa
Jaja. Maicon, Ramos, Pepe, Marcelo, Lass meg Xabi csak poénból lenne ott.Ronal.10 írta:pepe ott lenne az a lényeg![]()
Casillas
---------Lass--Xabi A.
-------------Villa
Akkor számoljunk. Múlt évben az átigazolási keretünk 100millió euró volt.Vajon nyilvánosságra hozzák, hogy honnan van ez a pénz?
Ezt nem tudom, honnan veszed, de a reklámbevételek, még perez első elnöksége alatt kötött szerződések alapján jöttek a klub számlájára, garantálva voltak. Nem violt semmiféle csökkenés.amikor is a reklámbevételek a csapat nimbuszával együtt mélyrepülésbe kezdtek,
Nincs ebben semmi érdekes...A La Caixa, mint multinacionális cég, elsősorban profitcélú gazdasági társaság és nem no1. culé.Na most kezdődik ott a történet hogy egy Real Madrid elnöki címéhez pont egy katalán bank segítette hozzá Perez-t. Viszont folytatódik ott, hogy mint gondolom sokan tudják, a La Caixa, az FC Barcelona egyik szponzora. Rolling Eyes Van itt ugye a történelmi szálakon futó Katalónia vs Madrid utálat, illetve a fociban a Barca vs Real ellenségeskedés. Ezek tükrében mindenképpen érdekes szerintem hogy egy olyan bank adott kölcsönt Perez-nek, ami barcelonai székhelyű, és a Barca egyik szponzora.