Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.: a cikk nagyon jó, bár nem értek vele teljesen egyet, most nem fejtem ki, mert álmos vokXavinho írta:Van benne valami. csak egy gyors példa: Kaká-nak mindene volt a Milán,de ahogy megvette a Madrid jött a sokat hallott: "Álmaim klubja a reál,mindenki ide vágyik" mondat. Úgy táncol,ahogy fütyülnek,saját véleménye meg vagy nincs vagy megtartja magának.Bányász írta:Itt egy érdekes okfejtés arról,h vajon mi is valójában a baj Eto'o-val.
Persze lehetséges,h nem fog vele mindeki egyet érteni,illetve vannak olyan részek amivel lehet vitatkozni de mindenképp érdekes iromány.
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... isegzavar/
Van benne valami. csak egy gyors példa: Kaká-nak mindene volt a Milán,de ahogy megvette a Madrid jött a sokat hallott: "Álmaim klubja a reál,mindenki ide vágyik" mondat. Úgy táncol,ahogy fütyülnek,saját véleménye meg vagy nincs vagy megtartja magának.Bányász írta:Itt egy érdekes okfejtés arról,h vajon mi is valójában a baj Eto'o-val.
Persze lehetséges,h nem fog vele mindeki egyet érteni,illetve vannak olyan részek amivel lehet vitatkozni de mindenképp érdekes iromány.
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... isegzavar/
De sajnos.Jól érezte miihii koma..áttettem az igazolás topicba.mrmonster írta:Sztem nem OFF amit írtál, mert nagyon szépen leírtad azt, hogy Ibra miért nem passzol annyira a mi játékrendszerünkbe, mint amennyire ETO'O igen.miihii írta:Szerk.:
Most nézem,h full OFF az egész,mivel ez az Eto'o topic és még csak szóba sem kerítettem.Ezért elnézést kérek,ha törlésre kerül,megértem.
Sztem nem OFF amit írtál, mert nagyon szépen leírtad azt, hogy Ibra miért nem passzol annyira a mi játékrendszerünkbe, mint amennyire ETO'O igen.miihii írta:Szerk.:
Most nézem,h full OFF az egész,mivel ez az Eto'o topic és még csak szóba sem kerítettem.Ezért elnézést kérek,ha törlésre kerül,megértem.
Ibra sztem jobb tudásban sokkal. Jobban passzol, jobban lő távolról, jobban fejel, jobb az egy az egy elleni szitukban.chonggy írta:én egy dologtól félek.
mondjuk,elcseréljük samut ibrára.ibra folytatja ott,ahol abbahagyta az internél,mindenkivel összeveszik,nagyképűsködik.pep ezt 1000% nem fogja tűrni,padoztati..ibra megsértődik,jövöre lelép,mivel megváltozni úgyse nagyon fog...és akkor ki lesz a csatár???nem birunk minden évben világklasszisokat idehozni...nem is beszélve arról,hogy samu emberileg fölülmúlja ibrát,tudásban kb ugyanott vannak...félek,hogy ibra érkezésével megszűnik az az elképesztő csapatszellem...a barca több mint egy klub,kérlek ne felejtsétek ezt el,laporta,txixi,pep meg a többi okos...
Így van, nyilván a Barça sem menne bele abba, hogy 1 éves szerződést kössenek. De gondolom Eto'o sem ilyenben gondolkodik.ozsimiki írta:ha itt akar,akkor tenni is fog érte,olyan értelemben,h nem kér annyival többet,amennyit tudja,h nem ad meg a klubb. és nem csak 1 évre írna alá. tudtommal ezek a dolgok miatt van szó egyáltalán egyáltalán egy lehetséges transzferről.
ha itt akar,akkor tenni is fog érte,olyan értelemben,h nem kér annyival többet,amennyit tudja,h nem ad meg a klubb. és nem csak 1 évre írna alá. tudtommal ezek a dolgok miatt van szó egyáltalán egyáltalán egy lehetséges transzferről.mrmonster írta:Úgy értettem, hogy a sajtónak nem mondott ilyet a menedzser (márpedig nem mondott).LG írta:2. Az utolsó mondatra: Honnan tudod, h nem? Nem biztos, h ez ok, de vmi csak van, és nem láthatunk a dolgok mögé. De lehet, h kifejezetten azért megy Etoo, mert ő akar menni.
Az viszont biztos hogy Eto'o önszántából nem akar menni, csak ha küldik. Már számtalanszor kijelentette, hogy itt akar játszani.
Úgy értettem, hogy a sajtónak nem mondott ilyet a menedzser (márpedig nem mondott).LG írta:2. Az utolsó mondatra: Honnan tudod, h nem? Nem biztos, h ez ok, de vmi csak van, és nem láthatunk a dolgok mögé. De lehet, h kifejezetten azért megy Etoo, mert ő akar menni.
1. Etoo sem mindig felelt meg ennek a játéknak...idei szezonban pl. a játéka hagyott kivánni valót maga után, a góljai ellenére nem kell hasra esni tőle.mrmonster írta:Azért felettébb érdekes döntés Pep részéről. Hogy egy csatár, aki toronymagasan az utóbbi évek Barçájának egyik alappillérre, és aki neki is bebizonyította ezt, aki mindkét BL-döntőjében hozta magát, aki a Real-nak szinte mindig beköszön, hozzáállása, pályán nyújtott magatartása, sportszerűsége példás, csak úgy egy cserealap lehet. Egy Ibrahimovicért, aki lehet hogy technikásabb, de hogy ennek a gyors, sokpasszos játéknak nem felel meg annyira, mint Eto'o, az is biztos...
És most hagyjuk azt, hogy Eto'o többet akar keresni, mint eddig, mert ezt még az a nagyarcú menedzsere sem mondta...
Ibra semmivel nem érhetne többet Eto´onál, sőt...mrmonster írta:Igazad van Mihu, sőt én még mellétenném, hogy Eto'o+10 milkáról hallani, ami azt jelenti hogy Ibra 10 milkával többet ér, na hát ez már finoman szólva is vicc...