2009.06.12. 14:45:43
Az én nézetemben egyértelmű a helyzet!
HA(márpedig ezt írják/rebesgetik) Eto'o túl sokat kér, akkor Pepék elengedik és elhozzák helyette Ibrát!
Aki igaz, hogy a legjobban kereső focista a Seria A-ban, de HA tényleg szívesen játszana itt és komolyabb sikereket akar elérni,(ráadásul ennek hangot is ad) akkor kizártnak tartom, hogy ne fogadjon el, mondjuk, egy hasonló összeget, mint amit Eto'o nem akar elfogadni(amihez azért tegyük hozzá, hogy az első háromban lenne bőven, a fizu magasságát illetően)!
A másik, hogy szerintem ez az Eto'o+10 misi is korrekt, ha azt vesszük figyelembe, hogy Eto'onak jövőre lejár a szerződése(és hiába ér 40-50 milliót), éppen ezért senki nem adna érte 25-30-nál többet, főleg ha tényleg ennyit kér...
Az, hogy Ibra vagy Eto'o a jobb, sztem mindenkinek a maga döntése, én egyáltalán nem bánkódnék egyik esetben sem, mivel mindkettő brutál csatár.És aki azt modnja, hogy Ibra nem illik ebbe a rövidpasszos rendszerben az nem tudom melyik Ibráról beszél, mivel szinte lehetetlen elvenni tőle a labdát, halálpasszai vannak és ami nekem mindig is hiányzott Eto'oból, hogy szinte a legjobb a ladba megtartásában...igaz, lassabbnak lassabb...(egyébként megjegyzem, ennek ellenére egyik kedvencem Eto'o, de ne húzzuk már le Ibrát ennyire, attól, hogy nagy az arca és egy paraszt, simán beállna a sorba, tudnja azt jól, hogy itt nem csak ő lenne az, aki tud focizni!)
szóval, bocsi, hogy hosszú lett, én így látom...
De, még mindig nem tudom, mi ez a katasztrófa hangulat...
Forca Barca