Nadalnak azért jobbulást kívánok! A teniszben a térdsérülés sztem az egyik legkomolyabb, túlságosan is igénybe van véve. Tartok tőle, hogy nem nagyon fog tudni rendesen visszatérni, de ne legyen igazam és akkor lesz ellenfele Djokovicsnak!

Éppen tegnap nézegettem ezt én isG-Jay írta:Hát van még hely az aláírásodban azoknak a vb címeknek, szóval Vale nem fogja feladni amíg tele nem rakja![]()
Azért nem lepődnék meg ha most nem lenne sorozatban 4 címe is...
G-Jay írta: Nagyszerű verseny volt, Rossi ezt behúzta a tapasztalatával, de a trónfosztás újra közeleg, és Lorenzo lehet a következő világbajnok!
Jah,neked lett kitalálva ez a Jorge gyerekbarca99 írta:Szimpatikus gyerek ez a Lorenzo. Barca és 99...![]()
![]()
Jó lenne, ha Talma fokozatosan javulna, és megragadna a király kategóriában, mert akkor összességében elmondhatnánk, hogy nem járt rosszul a váltással. Bár az élmezőnybe kerülés szerintem csak álom, de egy stabil középmezőny már nagyon szép lenne tőle.
Rallyban is volt Real-os vonatkozás. A rallyvilágbajnok Carlos Sainz, alias Sanyi sisakjának oldalára fel volt festve a Real címer, igaz csak kicsiben. Ugye Ő indulni is akart pát éve az elnökválasztáson (amikor Calderon-t választották meg) csak aztán mégse.miihii írta:Már nem először kapcsolódik a foci és a technikai sportok.2 v 3 éve volt reálos F1 autó (bár az nem volt nagy kunsztegy fehér autó rajta a rivális nevével
),most meg BARCÁs bukósapik,ill,ha jól láttam egy másik képen,akkor Jorge mocija is blaugrana fényezésű lesz talán
![]()
Szerk.:Jah,nem!A motor nem
Amikor a debütálásánál megláttam a csávót,első látásra megutáltam.Annyira nem tetszett a feje,mint keveseknek.De ugyanez Stoner esete is.Unszimpatikusak voltak,pedig még 1 futamot nem mentek anno.Azóta egyre inkább "belopták magukat a szívembe"...Most,h mindkettő ott nyüstöli ROSSI Doktor Urat,még egy lapáttal rátettek.socio66 írta:Lorenzóban mit nem lehet szeretni?
nekem nagyon bejönnek pl. az ünneplései,amikor a megnyert versenyek után kitűzi a LorenzoLand-es zászlót.![]()
vagány srác,ráadásul jó is,nem egyszer veri most már Valét,ami azért nem kis szó.