Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért írtam 2 t-vel mert egy nyelvtani katasztrófa vagyok, azért próbálok odafigyelni majd a helyesírási hibákra.Egy kérdés: az átigazolást miért írtad mindig 2 t-vel?
Te ember, veled mi van? Vágod, hogy a kettőből max. az egyik jön?Komiszka írta: Ribéry-vel nem kéne már annyit szarozni, tegyük le az 50 millát aztán jelentsék be szépen az áttigazolást.
Középpályára 25 -ért még elérhető David Silva. Ezt a transfert is gyorsan le kéne zárni mert lassan a madrid is rámoccan aztán leshetünk a 40 milliós ajánlatokkal szemben.
Mostmár ideje lenne befelyezni a sóherkedést, hozzák el aki kell és zárjuk le az áttigazolásokat..
Igazából teljesen mindegy milyen évet zárunk eredményeset vagy sem. Minden nyáron ugyan ezeket a hozzászólásokat olvasom, hogy a vezetőségnek össze kéne szedni magát mert nulla amit csinálnak stb.Komiszka írta:Hát úgy néz ki a Madrid nagyon erős lesz jövőre, Pellegrini miatt nem szabad leírni őket mert Guardiola sem tapasztalt edzőként jött ide.
Akárhogy is nézem a Real kerete bombaerős lesz.
Persze nem panaszkodom mert a miénk is az, de egy-két posztot midnenképp meg kell erősíteni mert bajban leszünk.
Ribéry-vel nem kéne már annyit szarozni, tegyük le az 50 millát aztán jelentsék be szépen az áttigazolást.
Középpályára 25 -ért még elérhető David Silva. Ezt a transfert is gyorsan le kéne zárni mert lassan a madrid is rámoccan aztán leshetünk a 40 milliós ajánlatokkal szemben.
A vezetőségünk meg lassan összeszedhetné magát. Laportának sem a Reállal kéne foglalkoznia hanem az áttigazolásokkal mert eddig nulla a teljesítményük. Még szerződéseket sem bírtak hosszabbítani. Perez bácsi meg költi a horribilis összegeket . Csak most nem Pepe szintű játékosokat vesznek méreg drágán hanem világsztárokat.
Mostmár ideje lenne befelyezni a sóherkedést, hozzák el aki kell és zárjuk le az áttigazolásokat. Attól még, hogy mindent megnyertünk a szezonban még nem lehet elkényelmesedni.
Ok. És akkor jön SilvaRichi írta:nyugodjál meg LG h Robbent padoztatni fogja a real...LG írta:----Villa---
CR----Robben
----Kaká--
Ahogy alattam is irta B99, ez igy nem m1. Ez igy 4 teljesen támadófelfogású játékos, akkor ki marad a kp.-ra? Mert 2 ember kevés, az biztos. 4-2-4-az nagyon nem m1 ma már..
Nálunk is csak azért m1 3 emberrel a kp.-n, mert 3 világklasszis játszik ott, Touré munkája kitesz 2 embert, + Henry meg Etoo rendre besegitenek a védekezésbe.
nyugodjál meg LG h Robbent padoztatni fogja a real...LG írta:----Villa---
CR----Robben
----Kaká--
Ahogy alattam is irta B99, ez igy nem m1. Ez igy 4 teljesen támadófelfogású játékos, akkor ki marad a kp.-ra? Mert 2 ember kevés, az biztos. 4-2-4-az nagyon nem m1 ma már..
Nálunk is csak azért m1 3 emberrel a kp.-n, mert 3 világklasszis játszik ott, Touré munkája kitesz 2 embert, + Henry meg Etoo rendre besegitenek a védekezésbe.
Szerinted ha kb fele ennyi pénzből dolgozhatna perez akkor is ilyen gyorsan mennemenczel írta:Azt írják a spanyol lapok, hogy máris DAvid Villa az új cél. Utálom a madridot, de két dolgot el kell ismerni. Perez tud tárgylani. NEm is az árra gondolok mert piaci ár fölött, hanem hogy rá tudja őket venni hogy váltsanak.
És egy
----Villa---
CR----Robben
----Kaká----
támadósor nagyon erősen fest.
Na ez nagyon jó kérdés.FutureDeluxe írta: Vagy eladják?
nem tudom. én nem nézem ki a madridból a rotálást. ha vannak sztárok akkor azokat kell játszatni. én legalábbis így látom a helyzetet. lehet, hogy bennem van a hiba...lui1698 írta: Rúdnak már nem olyan biztos a helye. Lehet, hogy eladják
Raúlnak lassan annyi.
A többieket meg biztos rotálják. Miért ne?
Rúdnak már nem olyan biztos a helye. Lehet, hogy eladjákPuyol05 írta:de azt ne felejtsd el, hogy ott van még Higuain is, aki az idény második felében csak úgy rúgdosta a gólokat. meg ott van még Raul is és a sérült Nistelroyról nem is beszélek. amugy nem tudom, hogy mire gondolnak ott madridéknál. ott is majd rotálnak, mint nálunk...![]()
![]()
nem hiszem
Villa és Higuain egyszerre is a pályán lehet. Raúl egyértelműen csere. Van Nistelrooy meg megy a Tottenhamhez (ha minden igaz).Puyol05 írta:menczel írta:Azt írják a spanyol lapok, hogy máris DAvid Villa az új cél. Utálom a madridot, de két dolgot el kell ismerni. Perez tud tárgylani. NEm is az árra gondolok mert piaci ár fölött, hanem hogy rá tudja őket venni hogy váltsanak.
És egy
----Villa---
CR----Robben
----Kaká----
de azt ne felejtsd el, hogy ott van még Higuain is, aki az idény második felében csak úgy rúgdosta a gólokat. meg ott van még Raul is és a sérült Nistelroyról nem is beszélek. amugy nem tudom, hogy mire gondolnak ott madridéknál. ott is majd rotálnak, mint nálunk...![]()
![]()
nem hiszem
byebye
menczel írta:Azt írják a spanyol lapok, hogy máris DAvid Villa az új cél. Utálom a madridot, de két dolgot el kell ismerni. Perez tud tárgylani. NEm is az árra gondolok mert piaci ár fölött, hanem hogy rá tudja őket venni hogy váltsanak.
És egy
----Villa---
CR----Robben
----Kaká----
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy a Sportingnál ritka buta emberek dolgozhatnak...Robcsyy írta:Közben a sporting elvinné Nanit a MU-tól:
"A lap értesülései szerint a Sporting több konstrukciót is ajánlott az angol klubnak: hosszabb időre visszavennék kölcsönbe Nanit, vagy megvennék őt némi készpénzért és a csapatkapitány Joao Moutinhóért cserébe."
azér a csere annyira nem is lenne rossz szvsz